IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
16.11.21 20:22

@Annyzs moje obvodacka mi řekla, že po týdnu mi to prostě nemohlo takhle klesnout. Že hormony klesají nebo stoupají pomalu. A byla jsem i na sonu kde se potvrdilo, že je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.11.21 20:24

@Annyzs tak si myslím že ty léky by mi to spíš rozházely. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.11.21 20:33

@Bellinka2 to jsem sama zvědavá jestli se ti tam něco vyklube když to máš tak nevyzpytatelné :hug: Třeba přijde Ježíšek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.11.21 20:58

@penalda zatím sem akorát naštvaná :? ms zatím v plné parádě není, asi to je jen nějaký předvoj, nicméně mi dnes volali z CARu, že už mají schválenou zadanku na IVF. Ale tím, že sem si myslela, že už sem to dostala, tak protože je zítra svátek, tak by se to nestihlo, páč se stimuluje od druhého dne. Jenže ta ms zatím jako nic extra, takže ani nevím, zda je dnes 1.DC a možná sem mohla stihnout IVF už teď. A ačkoliv mi moje racionální stránka říká, že to nemám zbytečně rvat na krev a spěchat, tak mě to štve. Že proste jak naschval to vyšlo takhle, že sem to nestihla o den a možná ani ne. Přijde mi, že to je furt něco :( a jedna moje část to chtěla samozřejmě hrotit a volat tam, zda vůbec dnešek počítat jako první den, jestli by nevyšla stimulace od čtvrtka, ale zas si říkám takhle před Vánoci na to spěchat, není to nejlevnější a když se nepovede, budu si vyčítat, že sem to uspechala a možná i tím zmrvila.

No chápete, prostě predmenstruacni nálada a tohle je hrozná kombinace na tu moji hlavu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.11.21 21:14

@Bellinka2 tak to bych byla taky pěkně naštvaná to se ti nedivím. :cert: On ten začátek ms je nevyzpytatelný já taky nikdy přesně nevím kdy je to jen špinění a kdy krvácení. ;) Toho se obávám až budu začínat s tou stimulací.
Je pravda, že hnát to teď ti přinese mnohem větší stres. :hug: V podstatě jsme na tom stejně jenže my ještě nemáme ani podanou žádost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.11.21 21:16

@penalda no byla sem smířená, ale ten fakt, že mě to zas takhle vypeklo.. možná bych do toho stejně tenhle rok už nesla, ale štve mě to. Paradox co :mrgreen: a kdy budete podávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.11.21 21:30

@Bellinka2 myslela jsem si že už před poslední inseminací, ale když nám řekla, že buď bysme museli to stihnout teď v těch pár dnech a nebo udělat punkci v prosinci a ket v lednu. Tak jsme si řekli, že to bude lepší v lednu v klidu všechno. Takže teď bych měla volat s tím, že to nevyšlo a objednat se na konzultaci s tím, že to sepíšeme. Zatím jsem nevolala. Asi jsem ten neúspěch ještě nepobrala ani jsem to neobrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.11.21 21:35

@Bellinka2 já to chápu jakoby ti něco nebo někdo pořád házel klacky pod nohy, ale ty si silná ženská a zase vstaneš a jdeš dál. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.11.21 21:48

@penalda jako upřímně si se rozhodla dobře. Udělat to vše na jeden zátah. Někomu sedne víc et někomu ket a zas se k to připravit kvůli tomu, že vyjdou Vánoce do toho, alespoň budete mít klid a uděláš si pohodu, abys pak měla sílu na to IVF.

Jinak tě chápu. Člověk se s tím musí nějak popasovat. Ale snad nám IVF pomůže.

Ses moc hodná :hug: tak se drž, musíme to zvládnout a leden bude náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.11.21 21:55

@Bellinka2 neměli bychom přejmenovat skupinu :mrgreen: Ne vážně koho by to v srpnu napadlo, že dojdeme až sem viď :think: Nový rok nový začátek :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.11.21 02:34

@Bellinka2 Ahoj, mně moje Mudr říkala, ze se začátek menstruace počítá od ty doby, kdy je to čerstvá krev a ne špinění, snad jsem ti pomohla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.11.21 08:07

Holky, co to tak tady čtu, tak koukám, že všechny bojujeme a bojujeme :,(
Já jdu za týden na kontrolní odběr po antibiotikach, které jsme brali na ureaplasmu… tak už se bojím, co mi zase řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
17.11.21 09:03

@penalda no to Joo :mrgreen: jako čekala sem neúspěch, ale trochu sem doufala, že do konce roka to třeba vyjde :roll: no nevadí, jak říkáš, budeme na to odpočatý a připravený :mrgreen: jinak sem koukala už, že je skupina IVF 2022 :mrgreen:

@ScRiBbLe ses moc hodná, ale já právě měla čerstvou krev včera nárazově v malém množství a až později večer se to rozjelo do normálního stavu. Takže proto ani nevím, ale počítám prostě už včerejší den jako 1DC :)

@Majdasss noo je to fakt. Tak držím palce, ureoplasmata sem měla tehdy taky a antibiotika zabrala, tak věřím, že bude vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
17.11.21 13:25

@Bellinka2 jeee, tak to mě trochu uklidnilo :*. Brali jsme dvakrát denně Doxyhexal, tak snad :andel:. Divila jsem se, když mi ji našli, nic mi totiž nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
17.11.21 13:47

@Majdasss to je nemoc, která ti nic způsobovat nemusí no. Mě na to přišli, protože sem krvácela pokaždé po sexu. Preleceno ale krvácení nikdy zcela nezmizelo, to pak až když sem si našla jiného chlapa :mrgreen: takže to nemusí být jen tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.