IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
22.10.21 22:25

@Bellinka2 tak to já se nejvíc bojím těch injekcí čím jsem starší tím je to se mnou horší :oops: Ještě že manžel s tím nemá problém.. ;) K přemýšlení nad tím jestli mi něco zbyde jsem se zatím ještě nedostala, ale ty hormony z HP mi vyšly dobře tak snad to bude dobré.. :think:
Budu držet pěsti ať to klapne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.11.21 17:36

Ahoj holky jak to s vámi vypadá? :mavam:
Já jsem dneska byla na 3. IUI takže 14 dní doufání začíná.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
1.11.21 18:18

@penalda ahojky :) tak ti moooc držím palce.

Já sem dnes 28dc a čekam na MS a na potvrzení IVF od pojišťovny. Pokud dostanu MS později tak možná půjdu v listopadu a pokud dřív, tak v prosinci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.11.21 19:13

@Bellinka2 tak to už máš za chvilku.. A jak se cítíš? :hug: My se dneska už taky ptali na ivf, ale i když bych začala teď s novým cyklem tak transfer by vycházel na Vánoce a to tam nejsou. Takže by byl ket až v lednu. Tak mám nad čím přemýšlet.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
1.11.21 19:31

@penalda hele cítím se zatím nijak. Smirila sem se s tím a čekám a teď mě to nijak neštve, ono to pak přijde až dostanu léky..
No u mě by se to snad do Vánoc mělo stihnout ale uvidíme, třeba se to soupne na leden.

Tak snad to u tebe nebude potřeba :) nicméně pokud by ti to vyšlo takhle, tak bych možná počkala i s IVF na leden. Abys nepřišla o ET. Přece jen se uvádí vyšší šance u ETu. Samozřejmě někomu sedne víc KET ale chápeš. Asi bych počkala s tím vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.11.21 19:53

@Bellinka2 no manžel to taky tak vidí je fakt, že by mi aspoň naběhla nová dovolená a neměla bych problém ji dostat. ;) :think: Ale co si budem povídat myslela jsem si, že na Vánoce už budu těhotná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
1.11.21 19:59

@penalda no já to chápu, nebudu tvrdit, že sem nedoufala v to samé. Ale upřímně bych o ten ET přijít nechtěla. A ve své podstatě to pro tebe nebude nic jiného, protože ket by byl taky až v lednu, takhle si to jen uděláš oboje na jeden zátah. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.11.21 20:04

@Bellinka2 a ty ještě nemáš schválení od pojišťovny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
1.11.21 20:41

@penalda nene. Dnes jsou to dva týdny od podání žádosti, tak snad brzo. Mají na to měsíc. Ale když by si pospíšili, tak by se to možná stihlo už teď v listopadu :) a upřímně když to píšu tak mi docházi, že když jo tak je to sakra blízko a začínám mít starosti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.11.21 21:02

@Bellinka2 a jéje :lol: Tak aspoň to budeš mít už za sebou. A dočkáš se fazolky už letos.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
1.11.21 21:30

@penalda si hodná :) jako na jednu stranu si říkám ty blaho, takového nekonečného čekání a pak když už to máš před sebou tak cože už? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
2.11.21 08:36

Tak já dnes mluvila s CARem a IVF bude až prosinec asi, popř. leden (mám nepravidelný cyklus, tak nevím, jak to vyjde s Vánoci). Tak všem moc držím palce, co teď čekají, aby to vyšlo :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.11.21 09:35

Takže když by mi to teď nevyšlo Leden je náš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
2.11.21 09:36

@penalda presnee :) :srdce: ale snad to u tebe nebude potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.11.21 10:44

@Bellinka2 doufám.. Poprvé jsem byla natěšená podruhé rezignovaná a teď už jen doufám.. I ten zákrok byl pokaždý jiný.. Poprvé to stiplo a nic podruhé mě to strašně pálilo a potřetí jsem zavedení necítila vůbec, ale pak velký tlak na levo jak kdyby mi to narvala až do toho vejcovodu. Sama říkala, že mi to nacpala úplně nejdál jak mohla.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.