Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bellinka2 tak to já se nejvíc bojím těch injekcí čím jsem starší tím je to se mnou horší
Ještě že manžel s tím nemá problém..
K přemýšlení nad tím jestli mi něco zbyde jsem se zatím ještě nedostala, ale ty hormony z HP mi vyšly dobře tak snad to bude dobré.. ![]()
Budu držet pěsti ať to klapne ![]()
Ahoj holky jak to s vámi vypadá? ![]()
Já jsem dneska byla na 3. IUI takže 14 dní doufání začíná.. ![]()
@penalda ahojky
tak ti moooc držím palce.
Já sem dnes 28dc a čekam na MS a na potvrzení IVF od pojišťovny. Pokud dostanu MS později tak možná půjdu v listopadu a pokud dřív, tak v prosinci ![]()
@Bellinka2 tak to už máš za chvilku.. A jak se cítíš?
My se dneska už taky ptali na ivf, ale i když bych začala teď s novým cyklem tak transfer by vycházel na Vánoce a to tam nejsou. Takže by byl ket až v lednu. Tak mám nad čím přemýšlet.. ![]()
@penalda hele cítím se zatím nijak. Smirila sem se s tím a čekám a teď mě to nijak neštve, ono to pak přijde až dostanu léky..
No u mě by se to snad do Vánoc mělo stihnout ale uvidíme, třeba se to soupne na leden.
Tak snad to u tebe nebude potřeba
nicméně pokud by ti to vyšlo takhle, tak bych možná počkala i s IVF na leden. Abys nepřišla o ET. Přece jen se uvádí vyšší šance u ETu. Samozřejmě někomu sedne víc KET ale chápeš. Asi bych počkala s tím vším.
@Bellinka2 no manžel to taky tak vidí je fakt, že by mi aspoň naběhla nová dovolená a neměla bych problém ji dostat.
Ale co si budem povídat myslela jsem si, že na Vánoce už budu těhotná. ![]()
@penalda no já to chápu, nebudu tvrdit, že sem nedoufala v to samé. Ale upřímně bych o ten ET přijít nechtěla. A ve své podstatě to pro tebe nebude nic jiného, protože ket by byl taky až v lednu, takhle si to jen uděláš oboje na jeden zátah. ![]()
@penalda nene. Dnes jsou to dva týdny od podání žádosti, tak snad brzo. Mají na to měsíc. Ale když by si pospíšili, tak by se to možná stihlo už teď v listopadu
a upřímně když to píšu tak mi docházi, že když jo tak je to sakra blízko a začínám mít starosti
![]()
@Bellinka2 a jéje
Tak aspoň to budeš mít už za sebou. A dočkáš se fazolky už letos.. ![]()
@penalda si hodná
jako na jednu stranu si říkám ty blaho, takového nekonečného čekání a pak když už to máš před sebou tak cože už? ![]()
Tak já dnes mluvila s CARem a IVF bude až prosinec asi, popř. leden (mám nepravidelný cyklus, tak nevím, jak to vyjde s Vánoci). Tak všem moc držím palce, co teď čekají, aby to vyšlo
![]()
@Bellinka2 doufám.. Poprvé jsem byla natěšená podruhé rezignovaná a teď už jen doufám.. I ten zákrok byl pokaždý jiný.. Poprvé to stiplo a nic podruhé mě to strašně pálilo a potřetí jsem zavedení necítila vůbec, ale pak velký tlak na levo jak kdyby mi to narvala až do toho vejcovodu. Sama říkala, že mi to nacpala úplně nejdál jak mohla.. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.