IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
7.10.21 06:53

@Kristy0001 Na UZ jsem byla dva dny před ms, která nepřišla. Nervy jsem neměla byla jsem s tím smířená, ale ms stále nikde, takže dneska to je 8 den a jdu na UZ a případnou injekci na vyvolání ms. Od 2 DC pokud to dostanu budu ihned pichat bez kontrolního UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
7.10.21 11:11

Držím pěsti holky :hug:
Zítra jdu na preventivku myslíte že by už mohlo být něco poznat třeba podle sliznice, že ms už nepřijde budu 8. Den od IUI :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.10.21 18:54

@Pinklekip tak jak si dopadla? Pomohla vyvolávačka nebo za jak dlouho vůbec má zapůsobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.10.21 18:57

@penalda myslím si, že takhle brzo nic na ultrazvuku vidět nebude. Sliznici bys měla mít vysokou v každém připadě, ale nic víc z toho nevykouká… Ale i tak držím palce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.10.21 18:59

@Kristy0001 Jsem z toho úplně zmatená.. Mudr říkala že vidí krásné žluté tělísko (ovulace tedy proběhla a nejedná se o cystu) a že nechápe proč „neprasklo“ když mám tt negativní, pak mi píchla tu vyvolavacku a že by mi měla začít menstruace za 2-14 dní, pokud vůbec.

@penalda nejsem Mudr, ale myslím že 8dpo je strašně brzy. Třeba ale budeš mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
7.10.21 19:41

Já vím jsem moc nedočkavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.10.21 08:10

@Pinklekip to je, jak naschval, vid? Poprve se skoro tesis na menstruaci a ona nikde 🙈 ach jo. Doktorka urcite vi, co dela a vyvolavacka pomuze. Budu drzet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
8.10.21 10:46

@Kristy0001 asi tak nějak.
Díky.. dám vědět jak to dopadlo, ale snad to už brzy dostanu, je to jako naschvál. Dej vědět jak to probíhá u tebe kolik pak na kontrolním utz budeš mít folikul. Moje Mudr chce min. 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.10.21 12:48

Ahoj holky :) mě přestala chodit upozornění, tak sem myslela, že je tu ticho a teď nestačím zirat :D

Jen tak v rychlosti - já jednou nedostala ms po brání gynprodylu a musela sem na vyvolavacku. V té době sem ho brala na úpravu cyklu a jen mi ho tehdy rozhodil. Jinak stres dělá zázraky a když si člověk už přeje, aby ms přišla, tak ona si dá na čas.

Moc vám všem co jste po zákroku, před zákrokem moc držím palce :) a vy holky co jdete na IVF tak přeju, abyste ten proces měly co nejvíc v pohodě a doufám, že se vám díky tomu už konečně zadari :)

Já byla ve středu na kontrole 2DC, zda nemám cysty kvůli znovu nasazení clostillbegytu. Jsem v pořádku, dnes sem 4DC, už stimuluju. :) Příští pátek kontrola a zákrok pravděpodobně 18.-19.10 :)

Jinak jsem se domluvila s doktorem na třech pokusech a pak asi plánovat IVF. Já zas tak vysoký šance u IUI nemám, kvůli ty sliznici, ale doktor chtěl, že jsem mladá, tak zkusit i tu jednodušší cestu, ale sám kvůli psychice doporučuje ty 3 pokusy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
8.10.21 15:03

Protilatky a Praha

Ahojky holky,
Jen píšu informace ohledně naší cesty :potlesk:.
Dnes jsme byli na reprodukční imunologii v Praze u MUDr Sedlackove, jelikož mám hranicne pozitivní protilatky proti spermiím, jinak nic. No a ona mi řekla, že mám ještě do Gennetu ve svém městě donést v pondělí moč a že dle toho se rozhodne, zda mi nasadí antibiotika nebo Prednidon, že ty protilatky třeba souvisí s nějakou infekcí a ze třeba kortikoidy nebudou třeba, že se to zaleci těmi antibiotiky a bude, tak jsem zvědavá. Nicméně inseminace se kvůli tomu posune asi až na leden no… což zase tolik vzhledem k vánočnímu shonu tolik nevadí :D. Máte někdo podobné zkušenosti jako já??? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
9.10.21 09:30

Tak jste měli pravdu nedozvěděla jsem se vůbec nic, ale aspoň vím, že ovulace proběhla. Včera jsem měla bílý test takže ovitrelle, už je pryč.:mrgreen: Ve čtvrtek mám testovat no, už mě svrbí ruka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.10.21 09:00

@Pinklekip ahoj 👋🏼 Tak mam prvni kontrolni ultrazvuk pri stimulaci za sebou a zatim to vypada nadejne. 14 folikulu kolem 14mm. Jeste mam jednu kontrolu a bud v patek nebo sobotu OPU. Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
12.10.21 12:23

@Kristy0001 tak přejí hodně štěstí :srdce:
Nás čeká IUI, ale ještě se musím zalecit buď Prednisonem, nebo antibiotiky, mám totiž protilatky a teď se z moci zjistí, zda je to způsobeno nějakou bakterií nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
12.10.21 18:49

@Kristy0001 ahoj, no tak to je krásné. Čím stimulujes a kolik jednotek? Já pergoveris 200. V pátek kontrolní UZ 6 den cyklu. Tak hodně štěstí. Dej pak vědět jaké pocity po OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
12.10.21 21:10

@Majdasss Děkuju ❤️️ Taky držím palce, ať léčba zabere a můžete se na to vrhnout!

@Pinklekip Jasně, ozvu se. Mám Gonal 225. Dnes stimuluju osmý den a už to břicho dost cítím. Nebolí to, ale je to nepříjemné, nafouklé, plné, takže se na OPU těším, až ty moje šampióny vyndají na chvilku ven. 😅 Držím palce, ať reaguješ dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.