IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
13.9.21 17:02

@ScRiBbLe na prvním mě to teď taky paradoxně uklidnilo, že jsem se smířila s tím, že to nevyšlo byla jsem strašně napjatá a teď to ze mě spadlo.😉
A to je špatně když je vysoké já myslela, že čím vyšší tím lepší? A nebo jsou tam dvě :D To bude dobrý neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.9.21 23:55

@penalda To je dobře, ono podle statistik má největší úspěšnost 3-4 IUI. :) Byla jsi na laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů? Není, blbý by bylo, kdyby to bylo málo. :lol: já jen, že mám nerva, aby to bylo tam, kde to být má a hlavně v pohodě. :) To si nemyslím, měla jsem jen jeden folikul. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
14.9.21 06:22

@ScRiBbLe byla jsem na plynu kymo něco se to jmenuje a to bylo ok.. Jinak jsme domluvení na 3 pokusy a pak ivf. ;)
No tak vidíš..A jak se cítíš? Neboj to malé se určitě zabydluje kde má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.9.21 00:39

@penalda ono to vyjde, uvidíš! A pokud ne, tak po IVF se určitě zadaří. :hug: mně doktorka řekla, že to snažení po laparce zintenzivníme, a pokud se do ledna nezadaří, tak pak IVF. Já se s tím i smířila a říkala si, že to prostě jednou vyjít musí. :lol: celkem fajn, odpoledne mam takovej žaludek na vodě, ale zatím je to v pohodě. Jen mě v noci bolí břicho, tak moc nespím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.9.21 10:52

@ScRiBbLe Doufám co ti budu povídat ráda bych se tomu ivf vyhnula :)
Tak to tě zatím šetří. Držím pěsti na zítřejší kontrole :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.9.21 18:59

@penalda nedivím se ti. Ale já se s IVF smířila, chci aspoň jedno miminko. :lol: zatím jo a jsem ráda, mám totiž fobii ze zvracení, tak se toho dost bojím. :lol: :zed: děkuju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
15.9.21 19:31

Prednison

Ahoj holky,
Vim, že je to trochu mimo, ale brala jste některá Prednison na protilátky proti spermiím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 19:17

@Terulle05
Je pravda že dobrý personál je hodně důležité ale hned takhle drastické řešení s dárcem a tak mi přijde zbrklé :think: no každopádně držím palce když to teď vypadá lépe ;) ale zase tvůj chlap je super že neměl minerály že by miminko bylo od dárce, znám hodně chlapů, co řekli že buď jejich nebo nic :zed:
Takže vlastně máš tak trochu jistotu toho, že je to fakt super chlap co si miminko přeje a neřeší jen genetickou stránku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 19:20

@ScRiBbLe hojky, tak co? Jak to dopadlo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.21 19:28

@Bellinka2 tak jsem „zpátky“
Dostala jsem TO normálně takže teď jsem objednána na nov ultrazvuk a budu tedy doufat že ta anovulační byla jen ten jeden cyklus :)

A jinak já tedy mám bolestivou menstruaci pokaždé takže teď jsi mě trochu vyděsila že jestli mi nasadí prášky tak že vyskočíme tou bolestí z okna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
16.9.21 20:46

@ScRiBbLe tak jak jsem napnutá jak kšandy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
16.9.21 22:31

Ahoj holky, na ultrazvuku byl vidět jen gestační váček se žloutkovým. :lol: hledala druhej, protože jsem měla v pondělí z krve HCG přes 6000, ale nic nenasla, takže mám další kontrolu za 14 dní. :) Zase budu mít nervy! :zed: hlavně mi je už pěkně zle celej den, takže pecka. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
17.9.21 04:29

@ScRiBbLe já ti říkala že tam nakonec budou ještě dvě 😝 🤩. Hlavně že je prcek na správném místě.. Tak gratuluju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.21 09:59

@ScRiBbLe to je super :srdce: hlavně že je tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.9.21 14:37

Díky holky. :srdce: no říkala, že je tam jenom jedno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.