Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ScRiBbLe na prvním mě to teď taky paradoxně uklidnilo, že jsem se smířila s tím, že to nevyšlo byla jsem strašně napjatá a teď to ze mě spadlo.😉
A to je špatně když je vysoké já myslela, že čím vyšší tím lepší? A nebo jsou tam dvě
To bude dobrý neboj ![]()
@penalda To je dobře, ono podle statistik má největší úspěšnost 3-4 IUI.
Byla jsi na laparoskopii kvůli průchodnosti vejcovodů? Není, blbý by bylo, kdyby to bylo málo.
já jen, že mám nerva, aby to bylo tam, kde to být má a hlavně v pohodě.
To si nemyslím, měla jsem jen jeden folikul. ![]()
@ScRiBbLe byla jsem na plynu kymo něco se to jmenuje a to bylo ok.. Jinak jsme domluvení na 3 pokusy a pak ivf. ![]()
No tak vidíš..A jak se cítíš? Neboj to malé se určitě zabydluje kde má ![]()
@penalda ono to vyjde, uvidíš! A pokud ne, tak po IVF se určitě zadaří.
mně doktorka řekla, že to snažení po laparce zintenzivníme, a pokud se do ledna nezadaří, tak pak IVF. Já se s tím i smířila a říkala si, že to prostě jednou vyjít musí.
celkem fajn, odpoledne mam takovej žaludek na vodě, ale zatím je to v pohodě. Jen mě v noci bolí břicho, tak moc nespím. ![]()
@ScRiBbLe Doufám co ti budu povídat ráda bych se tomu ivf vyhnula ![]()
Tak to tě zatím šetří. Držím pěsti na zítřejší kontrole ![]()
@penalda nedivím se ti. Ale já se s IVF smířila, chci aspoň jedno miminko.
zatím jo a jsem ráda, mám totiž fobii ze zvracení, tak se toho dost bojím.
děkuju! ![]()
Ahoj holky,
Vim, že je to trochu mimo, ale brala jste některá Prednison na protilátky proti spermiím??
@Terulle05
Je pravda že dobrý personál je hodně důležité ale hned takhle drastické řešení s dárcem a tak mi přijde zbrklé
no každopádně držím palce když to teď vypadá lépe
ale zase tvůj chlap je super že neměl minerály že by miminko bylo od dárce, znám hodně chlapů, co řekli že buď jejich nebo nic ![]()
Takže vlastně máš tak trochu jistotu toho, že je to fakt super chlap co si miminko přeje a neřeší jen genetickou stránku ![]()
@Bellinka2 tak jsem „zpátky“
Dostala jsem TO normálně takže teď jsem objednána na nov ultrazvuk a budu tedy doufat že ta anovulační byla jen ten jeden cyklus ![]()
A jinak já tedy mám bolestivou menstruaci pokaždé takže teď jsi mě trochu vyděsila že jestli mi nasadí prášky tak že vyskočíme tou bolestí z okna ![]()
Ahoj holky, na ultrazvuku byl vidět jen gestační váček se žloutkovým.
hledala druhej, protože jsem měla v pondělí z krve HCG přes 6000, ale nic nenasla, takže mám další kontrolu za 14 dní.
Zase budu mít nervy!
hlavně mi je už pěkně zle celej den, takže pecka.
![]()
@ScRiBbLe já ti říkala že tam nakonec budou ještě dvě 😝 🤩. Hlavně že je prcek na správném místě.. Tak gratuluju!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.