Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@penalda hodně štěstí ![]()
Já zítra na ultrazvuk zda bude ovulace v pořádku ![]()
@MinaminoShana díky já jdu v pondělí na UTZ.
Držím pěsti ať tam je nějaký pěkný folikul.. ![]()
@penalda no, byla jsem dneska, plašila jsem kvůli bolestem.
a všechno je v pohodě, bylo vidět i srdíčko.
o fotku jsem si v tom dojetí říct zapomněla.
na další kontrolu jdu až za 4 týdny… Ale půjdu ještě do caru, tak si o fotku řeknu tam.
Moc ti držím palce, aby to tentokrát vyšlo!!!
![]()
@ScRiBbLe Já taky plašim a teď mám nový problém.. Stahují se mi svaly od Kříže dolů pak mě z toho bolí kostrč a brisaky.. Asi stresem už se mi to stalo ten druhý týden po iui jak jsem šla po dovolené do práce.. Možná proto to nevyšlo.. Asi je to že stresu a vůbec nevím jak se toho zbavit čím víc se snaží m uvolnit tím víc se stahují.. ![]()
@penalda stres je pěkná sviňa, dokáže dělat hrozný věci, to znám moc dobře.
nepřemýšlela jsi o cvičení metody Ludmily Mojžíšové? Já to chtěla zkusit, ale zrovna se zadařilo, třeba by ti to mohlo pomoct uvolnit ty stažený svaly. ![]()
@ScRiBbLe zkusím už jsem ji párkrát zkoušela cvičit.. Dneska mám celkem frmol a jak jsem na to neměla myšlenky tak to bylo v pohodě jenže teď už mi myšlenky zase lítají timhle směrem..
![]()
Ahoj holky, ozývám se po delší době, jak to u nás vypadá. Tento měsíc jsme IUI vynechali a příští jdeme na IVF. Už mám i protokol a začátkem října to vypukne. Moc se těším, že se to někam pohne ![]()
@ScRiBbLe gratuluji a držím palce, ať vše dobře dopadne
Ostatní holky hlavu vzhůru. Určitě nám to všem brzy klapne.
Ahoj holky tak já jdu ve čtvrtek na druhou iui dnes byla ještě nízká sliznice 5mm a malé vajíčko 16 mm.. Tentokrát i s ovitrellem a místo duphastonu mám gynprodyl na zavádění tak snad to bude lepší.. ![]()
Ahoj holky ![]()
Já bych měla začátkem příštího týdne dostat MS a pak bychom měli jít na druhý pokus
normálka zase opět clostill, jen půjdu na dřívější kontrolu kvůli sliznici, páč mi nedorůstá, tak aby kdyžtak nasadili léky za vcasu ![]()
@ScRiBbLe ještě jednou moc gratuluju k miminku
a držím palce, ať jde celé těhotenství hladce
@Kristy0001
Tak to budeme asi čekat stejně
moc držím palce ![]()
@penalda tak držím palce, aby to už vyšlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.