Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@penalda nemyslím si, že by šlo si vsugerovat bolest prsou.
Kdyby to bylo břicho, tak to by šlo si vsugerovat, ale tohle podle mě ne.
budu držet pěsti, aby ti to vyšlo!
to máš první IUI?
Já jsem dneska buď 13 DPO nebo 14. ![]()
@ScRiBbLe Díky právě že první takže nevím co mám čekat.
Se synem jsem to zjistila až na konci 5. týdne, ale vím že mě ta prsa právě bolela už dřív.. A kolikátý den si začala testovat?
@Bellinka2 Děkuju.
všem bych to moc přála, to čekání na dvě čárky je šílený… Čekala jsem na ně 2 roky. ![]()
@penalda no vidíš, tak třeba se tam něco klube!
moc bych ti to přála.
zkusila jsem to 10 nebo 11 DPO a počítala jsem s negativním testem a už tam byl duch. ![]()
@ScRiBbLe takže bych to ve středu zkusila
Nejradši bych hned, ale musím vydržet. Už i manžel se mě ptal kdy už budem testovat
![]()
@penalda Nedivím se, tak mě svrbela ruka.
a ve středu bude kolik DPO? ![]()
@ScRiBbLe v pondělí jsem byla na iui tak 9 nebo 10 jestli dobře počítám.. ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nepsala, ale občas jsem vás přečetla. Gratuluju novým těhotným! Ať je vše nudné až do do porodu
. Jinak jen dávám info, že teď jsem na IUI nebyla, jelikož sliznice nenarostla a dotor říkal, že šance jsou ještě menší než normálně. Takže jsem akorát píchla ovitrelle a na IUI už jsem nešla, jelikož mi to přišlo zbytečné. Přišla bych taky o celý pracovní den hned prní týden v září. To mi přišlo zbytečné. Teď čekám, jestli třeba něco nedopadne. Jsem 4DPO, ale moc šancí tomu nedávám. Ještě jedno, maximálně 2 kola IUI a pak už IVF. Dr už mi vypisoval žádanku pro pojišťovnu.
Tak holky, hezky tu těhotněte a aspoň občas dejte vědět, jak na tom jste. Myslím na vás!
@Bellinka2 Ahojky
Jak se máš? Co nového? A jak pejsek, už byl na operaci?
@Cassydissy ahoj holka ![]()
Já si říkala, kde se loudas ![]()
To mě mrzí, že to tentokrát nevyslo. Já na tu sliznici dostala právě estrofem, ale u tebe to byl asi ojedinělý stav, takže zbytečné zatěžovat tělo nějakými léky.
Pejsek už má po a zatím to vypadá dobře. Není to teda žádná sranda. Co vy, jak je vašemu hafanovi? ![]()
@ScRiBbLe ahoj včera jsem to zkusila a nic
tak buď bylo brzo a nebo to nevyšlo a začíná mi hrabat viz ty prsa.
Co ty jak ti je? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.