IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
5.9.21 12:44

@ScRiBbLe tak holka, to ti teda gratuluji a tiše závidím :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.21 12:57

@penalda nemyslím si, že by šlo si vsugerovat bolest prsou. :) Kdyby to bylo břicho, tak to by šlo si vsugerovat, ale tohle podle mě ne. :hug: budu držet pěsti, aby ti to vyšlo! :srdce: to máš první IUI?
Já jsem dneska buď 13 DPO nebo 14. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.21 13:09

@ScRiBbLe Díky právě že první takže nevím co mám čekat. :lol: Se synem jsem to zjistila až na konci 5. týdne, ale vím že mě ta prsa právě bolela už dřív.. A kolikátý den si začala testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.21 14:57

@Bellinka2 Děkuju. :srdce: všem bych to moc přála, to čekání na dvě čárky je šílený… Čekala jsem na ně 2 roky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.21 14:59

@penalda no vidíš, tak třeba se tam něco klube! :dance: moc bych ti to přála. :srdce: zkusila jsem to 10 nebo 11 DPO a počítala jsem s negativním testem a už tam byl duch. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.21 15:25

@ScRiBbLe takže bych to ve středu zkusila :think: :mrgreen: Nejradši bych hned, ale musím vydržet. Už i manžel se mě ptal kdy už budem testovat :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.21 19:48

@penalda Nedivím se, tak mě svrbela ruka. :lol: a ve středu bude kolik DPO? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.21 20:36

@ScRiBbLe v pondělí jsem byla na iui tak 9 nebo 10 jestli dobře počítám.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.9.21 00:55

@penalda tak budu držet pěsti! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
6.9.21 04:29

@ScRiBbLe děkuju :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
7.9.21 09:01

Ahoj holky tak jak se Vám daří? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
8.9.21 12:30

Ahoj holky, dlouho jsem tu nepsala, ale občas jsem vás přečetla. Gratuluju novým těhotným! Ať je vše nudné až do do porodu :). Jinak jen dávám info, že teď jsem na IUI nebyla, jelikož sliznice nenarostla a dotor říkal, že šance jsou ještě menší než normálně. Takže jsem akorát píchla ovitrelle a na IUI už jsem nešla, jelikož mi to přišlo zbytečné. Přišla bych taky o celý pracovní den hned prní týden v září. To mi přišlo zbytečné. Teď čekám, jestli třeba něco nedopadne. Jsem 4DPO, ale moc šancí tomu nedávám. Ještě jedno, maximálně 2 kola IUI a pak už IVF. Dr už mi vypisoval žádanku pro pojišťovnu.

Tak holky, hezky tu těhotněte a aspoň občas dejte vědět, jak na tom jste. Myslím na vás!

@Bellinka2 Ahojky :-) Jak se máš? Co nového? A jak pejsek, už byl na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
8.9.21 14:59

@Cassydissy ahoj holka :mavam:
Já si říkala, kde se loudas :mrgreen:
To mě mrzí, že to tentokrát nevyslo. Já na tu sliznici dostala právě estrofem, ale u tebe to byl asi ojedinělý stav, takže zbytečné zatěžovat tělo nějakými léky.

Pejsek už má po a zatím to vypadá dobře. Není to teda žádná sranda. Co vy, jak je vašemu hafanovi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.9.21 19:34

@penalda Ahoj, dělala sis test? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
9.9.21 20:37

@ScRiBbLe ahoj včera jsem to zkusila a nic :,( tak buď bylo brzo a nebo to nevyšlo a začíná mi hrabat viz ty prsa. :roll: Co ty jak ti je? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.