IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
30.9.21 09:01

Zdravím dnes mě čeká iui folik 22mm poslední pokus jinak ivf držím všem palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
30.9.21 16:28

Tak už to mám za sebou a děj se vůle boží jak říká manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
1.10.21 21:13

Tak jsem to asi po..!!! :pocitac: Mám začít brát od zítra gynprodyl a já blbka si jo vzala už dnes ráno. :,( Odpoledne mě začal bolet podbřišek na levo a jsem nafouklá tak nevím že by to byla přeci jen ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
2.10.21 12:41

@penalda též mám odedneska brát gynpr. Ale buď začnu až večer nebo ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.10.21 16:56

@Annyzs Tak držím palce ať to vyjde.. :hug: Já jsem si to snad nezablokovala ovu test mi vyšel ráno pozitivní tak jsem si vzala tabletku a večer budu brát další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.10.21 18:48

HCG

Ahoj holky, po delší odmlce Vás všechny moc zdravím. Jak se Vám všem daří? Kdo momentálně čeká na testování? Kdo testuje? A už některé z Vás IUI vyšlo? Já sem po posledním byla na vyšetření ultrazvukem a řekli mi, že bude nutná operace - opět ložiska endometriozy…takže nyní čekám na termín operace. 22.10 jsem objednána na konzultaci k zákroku. Tak sem zvědavá jaký termín mi dají…a jaký bude výsledek. Jestli se budeme moci dál snažit…Nicméně vyjma to, že mě samožřejmě zajímá jak se držíte, Vám taky píšu s žádostí o radu…chtěla bych se zeptat jestli máte některá z Vás zkušenosti, s tím, že byste měli zpoždění - já mám nyní cyklus už 34 dní - cejtím se natekle, bolí mě prsa…tak sem si říkala, že by to byl vážně fór, že jsem vlastně nebyla na IUI a že by se nám to povedlo normálně? Dost sem se na tu myšlenku upla…jenže…menstruace nikde, prsa pořád horší, přibývá večerní nevolnosti, ale…těhu test jsem dělala naposledy před třemi dny…a byl negativní…včera jsem to nevydržela a došla jsem si na testy z krve…výsledek jest: hodnota HCG menší než 1. Zajímá mě jedna věc…co si myslíte, je nějaká naděje? Nebo sem jen blázen co se zase zasnil a pád je tvrdší než cokoliv jiného? Děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
2.10.21 20:23

@penalda snad ne, též držím palečky. :andel: já ti nasadila teď už na vecer tak teď už čekat zda MS dojde nebo ne.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.10.21 21:11

@Simona87b zkusila bych ještě jednou jít na tu krev, ale po zkušenostech z minulého měsíce vím, že psychika je pěkná mrcha. Jestli si se na tu myšlenku upnula tak to můžeš mít vsugerované.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.10.21 07:44

Iui

Ahoj holky,
Doufám, že se vám všem daří v rámci možností dobře ;)
My jedeme v pátek ještě na reprodukční imunologii na Florenc pro Prednison a v listopadu už IUI. Můžu se zeptat, zda jste něco platily za ty hormony a pak za samotné IUI??
DĚKUJI :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.10.21 11:31

@Majdasss ahoj já asi 400 za clostylbegyt a 100 za duphaston u maxe. 50 za ovitrell v urologické lékárně u Apolináře říkali mi že jinde se za něj platí i 300 a za gynprodyl nic.. ;) Pak za iui 4000 Ale my máme dárce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
3.10.21 12:17

@penalda děkuji moc :srdce:. To jsem zvědavá tedy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
4.10.21 09:46

@Majdasss u nás za iui 1500, plus když si k tomu prikoupis čip(selekci spermií ci co) tak 2000 navíc =3500,, gynorodyl 10kc, ovitrelle 80, clostilbegyt kolem 400 u Maxe a duphaston asi kolem 100 +, teď si nejsme jistá přesně.. Držím palečky ať to dobře dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
4.10.21 21:15

@Annyzs moc moc děkuji za informaci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.10.21 17:24

Ahoj, tak se opět zapojuji do diskuze. 13.9.21 čtvrté IUI (sperma nekvalitní) takže do Mudr. Prý zázrak.. kdyby to vyšlo. No dva týdny po tom test negativni, schůze na klinice a domluvení se na IVF.

Takze doma připravené injekce na druhý den menstruace začít pichat. A teď třešnička na dortu.. když jsem se modlila aby menstruace nepřišla jiné cykly a teď aby přišla na čas (kvůli všem vyšetřením a injekcím) tak mám ZPOŽDĚNÍ zatím 5 dnů. Jindy MS na den přesně. Tt stále negativní. Mudr říkala že mám čekat ještě cca 2-3 dny.(bolest prsou jako blázen)..

Tak nevím moje tělo si semnou asi pěkně hraje. Kéž by tam nějaký malý gremlin ale nakonec byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.10.21 21:37

@Pinklekip tak to jsme na tom stejně :) já mívám cyklus jako hodinky a teď před IVF 4 dny zpoždění. Asi nervy 🙄. Každopádně už pár dní píchám a těším se na první kontrolu. A ty už nepůjdeš na žádnou kontrolu před začátkem stimulace? Já dostala injekce až po kontrolním ultrazvuku 2. DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.