IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
15.10.21 14:20

@Kristy0001 Ahoj, tak já dnes 7 den po stimulaci utz. Folikul je dost, ale říkala že nejak rychle rostou (už teď 16mm) takže píchám pergoveris + injekci na to, ať folikuly neprasknou. V pondělí další utz a ve středu na 99% OPU. Co ty už máš po OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
15.10.21 15:29

@Bellinka2 ano to věřím… Třeba ti napíše 2 dene v novém cyklu.. Ale to bLo málo… Netuším.. Já zas lehce špinim jsme z toho už nesva🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.10.21 16:58

@Bellinka2 ještě půjdu do třetice. Jinak já beru 1 tabletku denně a zatím vždycky folikul byl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.10.21 17:16

@Annyzs @penalda holky já nevím. Brala sem to samé co minule, což je dvě tablety denně. Předtím na každý straně folikul a teď ani ťuk. Když se hooodne snažila hledat tak vypadal, že by mohl být vlevo, ale ten měl max 11mm jestli vůbec. V pondělí jdu ještě na jednu kontrolu a asi otevřu téma IVF. Při prvním pokusu zjištěn problém se sliznici, teď nevyrostl ani folikul. Upřímně si říkám, jestli to v mém pripade není ztráta času.. no uvidíme, co mi poví :)

Jinak beru estrofem, kdyby naaahodou se nějakými folikulu chtělo dorůst. Tak minimálně uvidím, jak reaguje sliznice když už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.10.21 17:18

@Annyzs tak co sem koukala, tak špinění nemusí nic znamenat.. tak snad to zvládne. ale chápu ten realistický přístup, kord když už to předtím vypadalo a nevyšlo. Ale držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
15.10.21 18:16

@Bellinka2 uvidíš co ti řekne a doporučí… Určitě se informuj… Jinak sem zkusila digi teď, prostě mi to nedalo a je tam 1-2 :srdce: tsk snad je to na dobré cestě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.10.21 17:46

Ahooj @Pinklekip, tak jak si na tom? :) Ja byla na OPU v patek. No povim ti, cekala jsem, ze to bude vetsi pohoda. Bricho cely vikend boli, je nafoukle, ale uz se to lepsi a hlavni je, aby z toho neco bylo. Na zadny mega uspech to u me zatim nevypada. 15 folikulu, 15 vajicek, 10 zralych, 5 oplodnenych, 3 se vyviji dal. Cekam na PK. Ve stredu se uvidi. Doufala jsem v lepsi vysledky… 🙏🏻

A co Vy ostatni holky po IUI, jak se citite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.10.21 18:07

@Kristy0001 držím pesti 🙏.. U mě zatím asi dobrý břicho poboliva cítím se nafoukle, test sílí.. No uvidíme v listopadu jdu na kontrolu tak snad se do té doby nic nestane 😬 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.10.21 18:44

Zdravím holky.

Tak u mě se tento měsíc nic nekoná. Folikul nedorostl a sliznice zareagovala na estrofem ale málo.

@Kristy0001 @Pinklekip holky přidávám se do klubu, buď v listopadu nebo prosinci mě čeká IVF :) bohužel moje tělo nedělá co má, abych mu dala prostor pro zkoušení IUI, takže tak. Pocity smíšený, na jednu stranu radost, že jdu do něčeho, kde jsou šance větší, na druhou stranu strach ze zákroku, vysledku.. plus ta peněžní stránka není taky úplně ono. Ale tak znáte to.

@Annyzs snad to vyjde, moc ti to přeju :)

@Kristy0001 ačkoliv to nejsou úplně velké počty, tak to taky není úplně hrozny. Hlavně aby to všechny tři daly, ať můžeš mrazit :) hodně se teď setkávám s tím, že ženský nemají moc embryí jak by jiný čekal. Takže tři jsou ještě super, moc ti držím palce a snad to vyjde hned na poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
18.10.21 19:40

@Bellinka2 děkuji.. Tobě držím. Moc palce. Určitě se to pohne zas o krůček blíž :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.10.21 19:56

Holky po kolika dnech jste dostali menstruaci po gynprodylu? Měla přijít včera a zatím tomu nic nenasvědčuje a test samo negativní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.10.21 20:04

@Kristy0001 hlavně aby mezi nimi byl ten pravý bojovníček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.10.21 20:11

@Bellinka2 já už to vidím že skončím taky nakonec u ivf.. To třetí IUI budu mít nejspíš jen do počtu.. Ten první pokus mě vyléčil z optimismu.. :hug: :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.10.21 20:34

@penalda hele já po prvním pokusu byla taky zklamaná.. ale furt sem si říkala, že ty 3-4 pokusy dám. No ale moje tělo se rozhodlo, že asi ne. A já nemám na to čekat, jestli se něco každý měsíc urodí či ne, protože se mi nechce cpat clostillem a prd z toho. To snad IVF vyřeší. Ale třeba zrovna tobě ten další pokus vyjde, když to jde :)
Jinak já dostala MS 4 dny po vysazení progresteronu a estrofemu. Jinak se udává 7-10 dní po vysazení.. když je to víc, tak už bys to měla řešit s doktorem (vyvolávacka). Gynprodyl mi jednou zastavil ms úplně.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
18.10.21 20:48

@Bellinka2 já tě chápu taky by mě to strašně štvalo, že se nic neděje.. :hug: Moc si mě nepotěšila :P Po duphastonu jsem to dostala za 3 dny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.