IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
18.10.21 21:12

Koukám, že jsem tu zas po čase rozproudila diskuzi :) to jsem ráda, že tu takhle držíme pohromadě a fandíme si. Je to tak, jak píšete. Důležitá je kvalita a ne kvantita, ale když vám zbydou jen 3 adepti, je to o nervy 😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.10.21 21:23

@penalda no právě. Hele tak jako nemusí to být tvůj případ, přece jen vidíš jak reaguju podivně na léky :mrgreen: ale co sem tak koukala tak do 10 dní max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
19.10.21 08:49

@Kristy0001 sice tři ale aspoň se vytřídí zrnka od plev.. držím palec. Já jdu na OPU zítra. Už se těším, až to bude venku protože, mám břicho jako balón a docela už bolí. My máme MACS + ICSI třídění spermií, tak jsem zvědavá, pokud se zamrazi alespoň jedno budu moc ráda.. ale IVF dávám daleko větší naděje než IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.10.21 14:26

Tak jak holky? :mavam:
Mě se dnes rozjíždí konečně ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.10.21 20:03

@penalda alespoň, že už to přišlo a nemusíš se hnát nikam na vyvolavacku :)

Moje tělo začíná blaznit. Ačkoliv folikul nebyl tak mám lehký bolesti v podbřišku a tam dole kluzko, tak bych si normálně myslela, že přijde brzo ovulace.. ale nijak se neznepokojuji :mrgreen: přešla jsem už fázi smutku z IVF a teď sem celkem v pohodě. Ono to teprve přijde, až zavolaji, že schválili žádost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
21.10.21 20:35

@Bellinka2 to jo.. :)
A jak dlouho to trvá než to schválí? Moje představa je taková, že při posledním iui sepíšeme papíry abych mohla v případě neúspěchu hned začít, ale nevím jestli si to nepředstavuju moc jednoduše.. :think: A taky pokud se to iui konečně povede jestli nepřijdu o pokus ivf když to bude schválené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.10.21 21:18

@penalda Hele mají na to měsíc ale někdy to vyjde třeba do 14 dní. Uvidíme, jestli stihneme příští cyklus nebo ne. :)..

No to asi není nic proti cemu, ale nejsem si jistá, jestli ti nebudou chtít dát pauzu mezi tím IUI a IVF. To se zeptej, ale jinak o pokus podle mě nepřijdeš. Přece jen může ženská začít řešit jiný věci, být nemocná nebo tak, takže snad ne. :) Ale v CARu ti urco řeknou víc. Pak dej vědět, samotnou mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.10.21 11:09

@Bellinka2 no to víš že se na to zeptám 1. 11 mám kontrolu je to 12. DC tak možná bude IUI.. Kéž by to konečně vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.10.21 11:46

@penalda a bez clostillu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.10.21 12:02

@Bellinka2 beru 1 denně ode dneška ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.10.21 12:14

@penalda tak držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.10.21 12:40

@Bellinka2 díky už to zase vidím optimisticky.. Stejně je to jízda s těma hormonama co.. :think: :lol:
A ty teda začneš od dalšího cyklu ten krátký protokol?
Jinak jsem se pár dní před testováním bavila se synem. Tak co myslíš že k nám to miminko konečně přijde? A on na to : No já doufám, že ne! No tak dík a my s tátou kvůli tomu jezdíme po doktorech. Buď ráda aspoň jsem upřímnej. :pocitac:
No je to naše zlatíčko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.10.21 14:55

@penalda ani mi nemluv. Když sem měla kombinaci progresteron a estrofem, nemohla sem se sebou vydržet :mrgreen:

A upřímně mám strach z IVF, jak to budu dávat.. jinak si myslím, že krátký. Doktor neříkal nic, že by mě nejdřív utlumili, ale že začnu normálně s příchodem ms. Mám AMH 5,9, tak prý zásoba je.

No tak to mě pobavilo :mrgreen: :mrgreen: není nad děti no, ty jsou vždy upřímné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
22.10.21 15:38

No to mě ani amh asi nedělali :think: Tak aspoň tě nebudou trápit tak dlouho.. ;) Myslíš ty injekce nebo hormony? Já už byla nervózní z toho ovitrellu, ale nakonec to ani nebolelo.. Každopádně ten výsledek za to stojí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.10.21 21:09

@penalda já ani nevěděla, že ho mám udělaný, ale ptala sem se a při vstupní prohlídce mi ho rovnou testovali s dalšími věcmi z krve :)

Hele injekce asi ani tak ne, ovitrelle sem dala jak nic a počítám, že ty pro IVF budou třeba občas trochu bolet štípat, ale ten strach si to píchnout sama sem odbourala. Spíš se bojím opu a pak asi vysledku.. kolik toho bude. No a samozřejmě čekám, že ty hormony mi dají zabrat dvakrát tolik. Ale jak říkáš, stojí to za to. Snad se to povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.