IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
15.11.21 11:08

@Bellinka2 s tou nemám problém měla jsem 9 mm.. No ten hormonální profil mi vyšel hezky až na štítku nasadila mi léky a pak mě moje obvodacka poslala na sono a udělala znova testy a štítka byla ok. Takže mi léky vysadila a řekla, že ji přijde že ty vzorky zaměnili v laboratoři. No v Caru mi zkontrolovala rodné číslo a řekla, že je to blbost. Že mi ta štítka asi takhle skáče. U toho HP jsem byla v 11 najedená a u mudry v 8 nalačno. A to prý je taky dost velký rozdíl. Každopádně pořád ve mě hlodá červíček, že to třeba fakt nebyl můj HP a já nejsem tak v poho jak tam vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.11.21 11:11

@penalda tak to je divný, hele a ty kontrolní testy, kdy to vyšlo v pořádku, vzala sis ten den léky? Já se totiž se štítnou žlázou léčím od dětství a v den odběru se nemá brát prášek. A upřímně nevím, přijde mi to divný, že jednou špatný a pak ok a vysadí léky. Jako nechci to zpochybňovat, ale nemohla by sis teoreticky zažádat o nový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.11.21 11:19

@Bellinka2 no asi jo, ale jistě to nevím. Bylo to v srpnu. :think: Každopádně ani sono nic neukázalo a to by tam prý s tím výsledkem z Caru muselo být vidět měla bych autoimunitní poruchu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.11.21 11:23

@penalda tak to je zvláštní. Možná nějaký kontrolní odběr by nebyl od věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.11.21 11:29

To 1. je výsledek z Caru a to druhé od obvodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.11.21 11:32

@penalda tak to je ale sakra rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.11.21 11:33

@Bellinka2 no to máš asi pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.11.21 11:34
@Bellinka2 píše:
@penalda tak to je ale sakra rozdíl

Právě proto mi obvodacka říkala, že to možná zaměnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.11.21 11:35

@penalda no a nechceš se domluvit s CARem o dalším testu? Koukala sem, že jako samoplatce to vychází kolem 800 Kc přinejhorším, když by sis fakt nebyla jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.11.21 11:40

@Bellinka2 no zkusím to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
15.11.21 11:46

@penalda ale upřímně to by měla být jejich starost. Vyšlo to rozdílne, pojďme udělat kontrolní odběry. Nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
15.11.21 11:52

@Bellinka2 v Caru mi na to řekla že výhledově udělají kontrolní odběr když mi ta štítka skáče. No ale ten den jsem měla hned první IUI takže už jsem to pak neřešila. Ono když ti řeknou, že si v poho a, že si myslí že na ivf nedojde tak tomu prostě chceš věřit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
16.11.21 09:44

@penalda ahoj to mě mrzí, :( se stitkou se léčit též.. A kdzy si brala chvíli ty léky bylo to mezi těmi Vysledky..jestli jak si začala to nemohlo klesnout.. Já měla tah 12…zvýšila mi dávku na 100 a už jsem v normě okolo 2..ted v lednu jdu na kontrolu tak sem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
16.11.21 09:58

Myslím si Teda že asi bys měla brat léky i kdby jen labsi.. No nevím nejsme lékař… Určitě byvh si zašla ještě na endo ať to jo jistější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.11.21 12:49

No souhlasím, že určitě ten kontrolní test by stál za to. Ale chápu, že člověk to pak neřeší.

Mě holky dnes dorazila ms, tak jdu 29. na kontrolu, jestli tam něco náhodou neroste. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.