IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
17.11.21 14:16

@Bellinka2 rozumím :D děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
17.11.21 18:16

@penalda na sonu mám taky vše v pořádku v normě ale hormon byl moc. No nechápu.. Člověk nikdy neví jak rychle na něj léky nebo HormonY působí… Ale jeslí to máš ok tak tím lépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
17.11.21 21:39

Iui

Ahoj holky!
Přidávám se k diskuzi, jsem 6tý den po, čekám a čekám a je to nekonečný. Dneska mě trošku pobolival podbřišek, měla jste to nějaká taky? :) kdy jste si dělaly testík? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
17.11.21 23:44

@KarolinaT12 Ahoj, mě bolelo břicho, jako bych to měla dostat, už pár dní po ovu, takže jsem s tím vůbec nepočítala, ale povedlo se a teď jsem v 15tt. :) Tak třeba je to na dobré cestě i u tebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.11.21 08:23

@ScRiBbLe moc gratuluju! To ráda slyším, všude čtu jak se to nepodařilo. Na kolikáty pokus to vyšlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.11.21 09:43

@KarolinaT12 Děkuju! :) Na druhý, ale já před tím měla ještě diagnostickou laparoskopii plus dilataci děložního hrdla. Tam bylo všechno v pohodě, u nás byl problém přítelův spermiogram, říkali nám, že ho má nic moc. :? Snažili jsme se dva roky a jsem ráda, že to konečně klaplo, teď už jen, aby bylo všechno v pohodě s miminkem. :srdce: a jaký problém je u vás? :) Jinak já v to ten měsíc, kdy se povedlo, fakt nevěřila, protože jsem měla úplně klasickej PMS, takže jsem to nějak vypustila a smířila se s tím, že to zase nevyšlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.11.21 10:49

@ScRiBbLe tak to je super úspěch. :) No u nás je to složitější, žiju s partnerkou, tak nemáme moc jinou možnost :) :) já jsem zdravá (jeví se to tak) a dárce měl spermio 94mil/ml. Takže snad to vyjde :oops: když už se chytlo, tak určitě bude všechno v největším v pořádku. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.11.21 11:14

@KarolinaT12 Jo takhle. :) 94mil? To je úplná nádhera! :) To je první iui? Budu moc držet pěsti, aby to klaplo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.11.21 11:22

@ScRiBbLe
Moc děkujeme! No testuju každý den, i když vím, že je to kravina, ale nějak mě to uklidňuje. : :D noo, 94 bylo před čištěním, pak jen 2, ale já se v tom moc nevyznám :) ano, bylo první a doufám, že momentálně poslední :D kolikatý den sis dělala testík Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.11.21 11:26

@KarolinaT12 Taky jsem pořád testovala, když jsem byla poprvé. :lol: to bude stačit! :) A píchala sis nějakou injekci kvůli ovulaci? :) Já ho zkoušela tak 10 DPO a asi 13 dní po injekci ovitrelle, a byl tam duch, ale nevěděla jsem, jestli za to nemůže ta injekce, ale pak test sílil a bylo to jasný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
18.11.21 11:38

@ScRiBbLe tak jsem ráda, že nejsem takhle vyblázněná sama :) ano, taky jsem měla Orvitrelle 2 dny před iui. Takže to je dneska 9 dní od injekce a 7 od inseminace 😁 já měla ducha na testu do včera a dneska už spíše bez. Tak snad se taky objeví :D a kde si na tom byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.11.21 16:45

@KarolinaT12 tak je aspoň vidět, ze injekce už vyprchala a teď už bude čárka z těhotenství. :) V Hradci v sanusu, kde ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
20.11.21 23:47

V pražském gennetu :) no vyprchala, zatím sněhobílo, zítra mám ale teprve 10dpo, tak snad to není ztracený :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.11.21 12:58

@KarolinaT12 to znamená, že injekce v těle už není a teď se může objevit druhá čárka. :) Budu držet pěsti! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.11.21 15:55

@ScRiBbLe děkuji, dnes zatím nic :roll: tak se furt uklidňuju, že je to třeba brzy :lol: měla si štestíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.