Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@penalda na sonu mám taky vše v pořádku v normě ale hormon byl moc. No nechápu.. Člověk nikdy neví jak rychle na něj léky nebo HormonY působí… Ale jeslí to máš ok tak tím lépe ![]()
Ahoj holky!
Přidávám se k diskuzi, jsem 6tý den po, čekám a čekám a je to nekonečný. Dneska mě trošku pobolival podbřišek, měla jste to nějaká taky?
kdy jste si dělaly testík? ![]()
@KarolinaT12 Ahoj, mě bolelo břicho, jako bych to měla dostat, už pár dní po ovu, takže jsem s tím vůbec nepočítala, ale povedlo se a teď jsem v 15tt.
Tak třeba je to na dobré cestě i u tebe. ![]()
@ScRiBbLe moc gratuluju! To ráda slyším, všude čtu jak se to nepodařilo. Na kolikáty pokus to vyšlo? ![]()
@KarolinaT12 Děkuju!
Na druhý, ale já před tím měla ještě diagnostickou laparoskopii plus dilataci děložního hrdla. Tam bylo všechno v pohodě, u nás byl problém přítelův spermiogram, říkali nám, že ho má nic moc.
Snažili jsme se dva roky a jsem ráda, že to konečně klaplo, teď už jen, aby bylo všechno v pohodě s miminkem.
a jaký problém je u vás?
Jinak já v to ten měsíc, kdy se povedlo, fakt nevěřila, protože jsem měla úplně klasickej PMS, takže jsem to nějak vypustila a smířila se s tím, že to zase nevyšlo. ![]()
@ScRiBbLe tak to je super úspěch.
No u nás je to složitější, žiju s partnerkou, tak nemáme moc jinou možnost
já jsem zdravá (jeví se to tak) a dárce měl spermio 94mil/ml. Takže snad to vyjde
když už se chytlo, tak určitě bude všechno v největším v pořádku. Držím palečky
@KarolinaT12 Jo takhle.
94mil? To je úplná nádhera!
To je první iui? Budu moc držet pěsti, aby to klaplo! ![]()
@ScRiBbLe
Moc děkujeme! No testuju každý den, i když vím, že je to kravina, ale nějak mě to uklidňuje. :
noo, 94 bylo před čištěním, pak jen 2, ale já se v tom moc nevyznám
ano, bylo první a doufám, že momentálně poslední
kolikatý den sis dělala testík Ty?
@KarolinaT12 Taky jsem pořád testovala, když jsem byla poprvé.
to bude stačit!
A píchala sis nějakou injekci kvůli ovulaci?
Já ho zkoušela tak 10 DPO a asi 13 dní po injekci ovitrelle, a byl tam duch, ale nevěděla jsem, jestli za to nemůže ta injekce, ale pak test sílil a bylo to jasný. ![]()
@ScRiBbLe tak jsem ráda, že nejsem takhle vyblázněná sama
ano, taky jsem měla Orvitrelle 2 dny před iui. Takže to je dneska 9 dní od injekce a 7 od inseminace 😁 já měla ducha na testu do včera a dneska už spíše bez. Tak snad se taky objeví
a kde si na tom byla?
@KarolinaT12 tak je aspoň vidět, ze injekce už vyprchala a teď už bude čárka z těhotenství.
V Hradci v sanusu, kde ty? ![]()
V pražském gennetu
no vyprchala, zatím sněhobílo, zítra mám ale teprve 10dpo, tak snad to není ztracený ![]()
@KarolinaT12 to znamená, že injekce v těle už není a teď se může objevit druhá čárka.
Budu držet pěsti! ![]()
@ScRiBbLe děkuji, dnes zatím nic
tak se furt uklidňuju, že je to třeba brzy
měla si štestíčko ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.