Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kristy0001 moc mě mrzí, že další pokus nevyšel. Jinak chápu tvé rozhodnutí, upřímně to mám tak taky naplánované, zkusit tři - čtyři pokusy a pak pravděpodobně IVF. Budu držet palce, přece jen u IVF je šance mnohonásobně vyšší. Nicméně nejvyšší úspěšnost u IUI bývá 3-4pokus, myslíš, že by to ještě nemělo smysl zkusit?
Hlavně si teď ten měsíc odpočiň ![]()
@ScRiBbLe tak ta už je krásná 😍 a není to jiná citlivost než mamatest? Taky každý test má jiné množství barviva.. ![]()
Díky holky!
zkusím test zase zítra.
Já chtěla testovat tím samým, říkala jsem chlapovi, aby mi koupil máma test a on přivezl livsane.
chlap, no… ![]()
@penalda citlivost je to stejná, na krabičce je napsaný, že detekuje těhotenství 6 dní před očekávanou menstruací.
no uvidím zítra a v pondělí, to mám oficiálně testovat. ![]()
@Kristy0001 děkuji!
A jakej máte problém vy? U nás to je špatny spermio. Nám bylo řečeno, že pokud se po laparce do konce roku nazadari, tak v únoru bude IVF. ![]()
@Bellinka2 ještě se poradím s doktorem, ale vzhledem k tomu, že nemám jeden vejcovod, tak je u nás pravděpodobnost ještě nižší a moc šancí IUI nedávám.
@ScRiBbLe u nás spermio v pořádku, máme za sebou jedno mimoděložní a jedno zamlklé těhotenství. Snažíme se 3 roky. Nemám jeden vejcovod, ale jinak žádnou diagnózu nemám. Ovulace pravidelná, hormony v pořádku, imuno v pořádku.
Každopádně čas letí, je mi přes 30 a už není na co čekat. Jsem s IVF smířená, respektive se těším, že by se to konečně mohlo podařit.
@Kristy0001 tak to chápu. A budu držet palce, přece jen tam je ta úspěšnost někde jinde a pokud jste oba takhle v pořádku, tak nevidím, proč by zrovna tahle metoda neměla vyjít ![]()
@Kristy0001 aha, tak to mě mrzí.
Doktorka nám říkala, ze u 10% páru, i když jsou v pohodě, ale nejde jim to, tak prostě neví, proč to vlastně nejde… Mně bude teď 32, taky jsem se těšila na IVF a uklidňovala se, že to už s IVF prostě vyjít musí.
tenhle měsíc jsem prostě věřila tomu, že to nevyšlo, děsně mě bolelo břicho a myslela jsem, že to dostanu. Ten duch na testu byl docela šok.
třeba to vyšlo i tím, že jsem to přestala řešit a říkala si, že IVF to jistí. ![]()
Holky od pátku večer mě začali bolet prsa a jsou i plnější..😯 Duphaston beru až od soboty ráno takže tím to nebude. Mohl by to dělat clostik když jsem bez ovitrellu? Na mimi se mi to zdá 5. den od iui brzo. ![]()
@penalda Nemyslim si, že to je po clostiku, brala jsem ho 3× a nikdy mě po něm prsa nebolely.
třeba se už začíná něco dít!
![]()
Dneska jsem zkousela test, ten vrchní je z dneška, začínám už věřit tomu, že to fakt vyšlo! ![]()
@ScRiBbLe myslíš abych to spíš neměla vsugerované.
![]()
Tak ty už podle mě nemáš o čem přemýšlet gratuluju
A teď si kolikátý den?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.