IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
4.9.21 12:46

@Kristy0001 moc mě mrzí, že další pokus nevyšel. Jinak chápu tvé rozhodnutí, upřímně to mám tak taky naplánované, zkusit tři - čtyři pokusy a pak pravděpodobně IVF. Budu držet palce, přece jen u IVF je šance mnohonásobně vyšší. Nicméně nejvyšší úspěšnost u IUI bývá 3-4pokus, myslíš, že by to ještě nemělo smysl zkusit?
Hlavně si teď ten měsíc odpočiň :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
4.9.21 12:56

@ScRiBbLe tak ta už je krásná 😍 a není to jiná citlivost než mamatest? Taky každý test má jiné množství barviva.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.9.21 14:27

Díky holky! :srdce: zkusím test zase zítra. :) Já chtěla testovat tím samým, říkala jsem chlapovi, aby mi koupil máma test a on přivezl livsane. :lol: chlap, no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.9.21 14:28

@penalda citlivost je to stejná, na krabičce je napsaný, že detekuje těhotenství 6 dní před očekávanou menstruací. :think: no uvidím zítra a v pondělí, to mám oficiálně testovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.9.21 14:43

@Kristy0001 děkuji! :srdce: A jakej máte problém vy? U nás to je špatny spermio. Nám bylo řečeno, že pokud se po laparce do konce roku nazadari, tak v únoru bude IVF. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
4.9.21 16:03

@ScRiBbLe já bych věřila mamastestu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.9.21 21:14

@Bellinka2 ještě se poradím s doktorem, ale vzhledem k tomu, že nemám jeden vejcovod, tak je u nás pravděpodobnost ještě nižší a moc šancí IUI nedávám.
@ScRiBbLe u nás spermio v pořádku, máme za sebou jedno mimoděložní a jedno zamlklé těhotenství. Snažíme se 3 roky. Nemám jeden vejcovod, ale jinak žádnou diagnózu nemám. Ovulace pravidelná, hormony v pořádku, imuno v pořádku.

Každopádně čas letí, je mi přes 30 a už není na co čekat. Jsem s IVF smířená, respektive se těším, že by se to konečně mohlo podařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
4.9.21 21:24

@Kristy0001 tak to chápu. A budu držet palce, přece jen tam je ta úspěšnost někde jinde a pokud jste oba takhle v pořádku, tak nevidím, proč by zrovna tahle metoda neměla vyjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.9.21 22:51

@penalda věřím, snad to nedostanu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.9.21 22:56

@Kristy0001 aha, tak to mě mrzí. :( Doktorka nám říkala, ze u 10% páru, i když jsou v pohodě, ale nejde jim to, tak prostě neví, proč to vlastně nejde… Mně bude teď 32, taky jsem se těšila na IVF a uklidňovala se, že to už s IVF prostě vyjít musí. :) tenhle měsíc jsem prostě věřila tomu, že to nevyšlo, děsně mě bolelo břicho a myslela jsem, že to dostanu. Ten duch na testu byl docela šok. 8o třeba to vyšlo i tím, že jsem to přestala řešit a říkala si, že IVF to jistí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.21 09:21

@Kristy0001 to je mi líto, že ti to nevyšlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.21 09:27

Holky od pátku večer mě začali bolet prsa a jsou i plnější..😯 Duphaston beru až od soboty ráno takže tím to nebude. Mohl by to dělat clostik když jsem bez ovitrellu? Na mimi se mi to zdá 5. den od iui brzo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.21 12:06

@penalda Nemyslim si, že to je po clostiku, brala jsem ho 3× a nikdy mě po něm prsa nebolely. :lol: třeba se už začíná něco dít! :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.9.21 12:09

Dneska jsem zkousela test, ten vrchní je z dneška, začínám už věřit tomu, že to fakt vyšlo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.9.21 12:23

@ScRiBbLe myslíš abych to spíš neměla vsugerované. :think: :oops:
Tak ty už podle mě nemáš o čem přemýšlet gratuluju :hug: :dance: A teď si kolikátý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.