IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2016
30.8.21 18:26

@penalda děkuji 🙂
Také držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
30.8.21 18:27

@penalda asi tak no :D moje doktorka říkala, že když to víme, tak to podchytime :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.8.21 19:06

@Bellinka2 ahojky! :hug: tak to ti to moc nevymysleli. Porad jen cekani, cekani, cekani, vid? Ale aspon si fakt odpocines od hormonu a muzes se snazit doma. Na upravu cyklu se taky doporucuje gynex, ze uspisi ovulaci, pokud mas PCO. Ale asi nebude ucinkovat hned prvni cyklus. Budu na tebe myslet a doufat, ze sem budes pravidelne prispivat!! Zkus treba ovu testy. :think: hlavne na tebe budu myslet a dozadovat se informaci o pejskach!! My jdeme na zacatku zari na kontrolu, tak ti taky napisu, jak to s nasim hafikem vypada. Kez by to vse u nas i u vas dopadlo dobre :srdce:

Ja jdu ve stredu na UZ, tak jsem zvedava, co a jak. Ale fakt tomu IUI vubec neverim. Pujdu tam jeste ted a pristi cyklus, aby partner nekafral, ze rozhazuju, a pak uz chci IVF.

Tak hura do dalsiho cyklu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
30.8.21 19:06

Špinila jste taky některá po zákroku? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.8.21 19:08

@penalda jeee, drzim pesti, at je darce supersamec, krasavec a inteligentni ;) ;) :mrgreen:

Ja spinila 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.8.21 19:10

@Terulle05 ahojky!! Kolik jsi DPO, jak se citis a kdy budes testit? Ja asi vubec testovat nebudu tentokrat. Neverim tomu uz ted :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
30.8.21 19:14
@Cassydissy píše:
@penalda jeee, drzim pesti, at je darce supersamec, krasavec a inteligentni ;) ;) :mrgreen:Ja spinila 3 dny

To doufám :jazyk:
Tak to jsi mě uklidnila, že je to normální.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
30.8.21 20:01

@Cassydissy ahoj :D IUI byl 23.8 a Ms by měla být v sobotu :roll: tak ani nevím ☹️️ Není mi vůbec dobře :,( nálada na nic zada mě bolej podbřišek bolí, v pátek trochu hnědého špinění a dnes mě partner donutil zkusit tt …. Je tam něco piďi miďi ( ano je brzo …. A je to asi ovitrelle)
A myslím si že z toho nic nebude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
30.8.21 20:51

@penalda moc děkuju, musím to trochu zpracovat a vymyslet, co ten měsíc budu delat :mrgreen: ale jo, na jednu stranu je to asi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
30.8.21 21:07

@Cassydissy čauky :hug:
Joo jako nebudu lhát že mě to neštve. Ale asi to beru, fakt sem měla zahul, brala sem pět dní v plný dávce clostill, pak v plný dávce estrofem přes tři týdny a do toho tři týdny celkem vysokou dávku progresteronu. Takže asi to má smysl, aby si to tělo odpocinulo a asi i moje mysl. Přece jen mi to dávalo zabrat jak fyzicky tak psychicky. Ale já měla hold představu jak do konce roku stihnu alespoň tři pokusy a přinejhorším se začneme ještě bavit, zda nakonec budu muset do IVF nebo jak :mrgreen: no prostě nemám ráda když mi někdo hodí vidle do plánů a taky to čekání na úspěch není úplně med. Ale co vám tu budu povídat.

Já nemám PCO, vlastně jsem v pořádku oproti tomu, s čím zápasí jiné ženské. Ale bohužel ovulaci mám pokaždý jinak, krátkou luteální fázi a do toho moje sliznice neroste no. Z toho mám asi největší obavu, protože bez sliznice se nemá kde mimino chytit.. ale jo, jako jsou na to ty léky, další pokus půjdu na kontrolu už asi 8DC, aby koukli na sliznici a případně mi nasadí estrofem dřív. A pak půjdu asi ještě na jeden ultrazvuk počítám na kontrolu vajíček. Clostill budu mít opět taky, ale počítám, že 8DC tam ještě nic extra nebude. Tak alespoň jsme moudřejší do dalšího pokusu. Jinak já přemýšlím nad kontryhelem. Dala sem mu šanci tehdy asi měsíc, dva.. pak přišly problémy a já to vzdala s doplňky.. ale četla sem, že někomu to na tu sliznici pomohlo no. Tak uvidím. Normálně sem nechtěla nic hokus pokus, ale tím, že mám měsíc volný, tak se zkusím trochu nastartovat přírodně. A bude to buď a nebo.

Ovu na sobě poznám. Ale já si myslím, že bez léků nemám moc šanci na to uchycení.

My máme ten zákrok taky začátkem, tak dám vědět. :srdce: a vám taky držím palce :hug: :hug: jak s pejskem tak s dalším pokusem :srdce:

Jinak to chápu. Taky chci zkusit tři a pak IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.8.21 22:37

@Terulle05 já mám testovat v pátek, tak to jsme na tom dost podobně. Pocity stejné jako u tebe. K tomu ještě strašně nateklá prsa, mám je snad o dvě čísla větší. Zkoušela jsem test v pátek a včera, abych si tentokrát byla jistá, že ovitrelle vyprchal (minule byl na testu falešně ještě 14dpo). V pátek druhá čárka poměrně zřetelná, včera už témeř žádná. Takže už je snad ovitrelle pryč. Ale každá to máme jinak. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
31.8.21 06:19

@Kristy0001 děkuji tobě taky 🙂
Ja teda musim rict ze prsa me nebolej …. Ale vzdy pred ms je mam citlivé

No a dnes se pridala i nevilnost ( tak ze jsem to malém nedoběhla na wc a hodila šavli přes chodbu 8o )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.8.21 08:13

Ahoj holky, omlouvám se za delší pauza ve psaní….ale musela sem se nějak srovnat s výsledkem. Dneska sem dělala test a je čisté bílo…takže verdikt už je jasný, nevyslo to…v tuhle chvíli říkám na MS a pak si domlouvam podrobnější vyšetření a budu chtít laparo aby odstranily endometriozu…nevím samozřejmě možné je ze po vyšetření mi řekne doktorka ze by neoperovala ze by dala ještě pokus, uvidíme. Jak se vám všem dari?@Bellinka2 preju ti měsíc pohody a pak ať to vyjde…strašně rada bych tady viděla už nějaký test s // vědomi toho ze to nevychází mě dost zneklidnuje. Holky pevné nervy a chuť do toho vseho…trpělivost a co nejmíň bolesti ať už te fyzické nebo te duševní:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
31.8.21 08:41

Ahoj holky, můžu se přidat? :) Na iui jsem byla 23.8. byla teda už druhá. První jsem měla v dubnu a ta nevyšlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.8.21 09:01

@ScRiBbLe ahojky, vítej…kvůli čemu mas IUI? Jinak samozřejmě držím palecky aby se druhé tedy povedlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.