Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bellinka2 to me fakt mrzi s tema testama. Doda to nadeji a pak zase nic
… Jesteze je vzdycky brzo dalsi cyklus.. Nechces taky cvicit tu jogu? Ma pry vliv i na rust sliznice, pak taky kontryhel.. Ten jsi nezkousela?
Holky cerstve po IUI, ja byla taky unavena, ale jen zpocatku po ovitrell, pak uz ne.. Ale mozna to dela taky progesteron… Drzim pesti! A prosim informujte! ![]()
@Cassydissy upřímně už toho mám plný zuby. Ještě týden před ofiko testem a stejně už je jasný, co bude zejo. Ale tím, že nepřijde ms, tak budu furt tajně doufat a dělat si blbý naděje typu, že třeba budu ta, co se jí to prokázalo v moči později. No prostě na hlavu
ale ačkoliv se snažím myslet racionálně, tak mě tohle stejně napadá a už sem projela tolik skupin, kde sem si to četla a asi se utěšovala nebo co
už aby bylo pondělí.
Jinak sem dnes četla studii ohledně IUI a je celkem zajímavý, co na to vše má vliv apod. Ale jinak opravdu do 3-4 pokusu otěhotní největší procento. Tak sem na to zvědavá ![]()
Hele já nevím, já na tyhle věci nemám moc času a upřímně by mě to ani nebavilo. Ale co já vím, možná u toho někdy skončím. Jinak kontryhel sem zkoušela chvíli, ale nikdo mi neměřil sliznici v ty době. Uvidím, zkusím to probrat i s doktorem. ![]()
@Bellinka2 jo, presne, dokud neprijde ms, tak ta nadeje porad je, at uz ti rozum povi cokoliv… To je skoda, ze nechces zkusit jogu, mohly jsme si sdelovat pocity
.. Ja sama nevim, jak dlouho u toho vydrzim, ale zatim me to docela bavi, je to jen na pul hodky. Co ja uz vyzkousela za doplnky, gymnastiky pri i po
, casovani, nacetla miliony clanku, merila teplotu atd. atd. A pritom to mozna chce jen obycejnou trpelivost, ze
a co jsi cetla za studii?
@Terulle05 tak to je v háji. To se nevyspím už vůbec. 🙈 Odjíždíme o víkendu na týden na dovču, tak si aspoň budu moct přispat. Teším se, až vypadneme. Rozptýlím se a nebudu snad tolik odpočítávat dny do testování. Vleče se to…
@Cassydissy ahoooj, u mě nastala jen změna v tom, ze mám po celém obličeje pupinky jak kdyby mě bylo čerstvých 15…a dost mě porad bolí ta prsa…sem tam zaboli bricho jako před MS, stále občasné nevolnosti ale jinak nic:-(Už čekám každým dnem MS.
@Cassydissy já jsem se taky do jógy na podporu plodnosti pustila asi před měsícem. Když už nic jiného, tak si srovnám záda a protáhnu se. Snažím se každý den, ale občas to flákám 😁
@Terulle05 Jj jsem…dneska peklo:-)Ale ja to prisuzuju utrogestanu.
@Cassydissy noo jak říkám, já pohybu moc nedám a vzhledem k tomu, jak chodím z práce a ještě furt řešíme barák, tak sem ráda, když si večer Sednu
ale ty urco dej vědět, jak se po nějaké době cítíš. Třeba to bude ta zlomová činnost a pak mě to budeš učit ![]()
Už si nepamatuji, našla sem to na netu a bylo to v aj a byl to vycuc napříč několika studiemi. Jaký to má procenta když tohle a tohle. Ale trochu mi to zas dodalo víru ![]()
@Simona87b no je zvláštní, že se tak dlouho cítíš na ms, kterou bys ani teď mít neměla. Třeba na tom něco bude. Dávej vědět ![]()
U mě žádný novinky. Zas mi dnes nebylo přes den moc dobře, bolí mě ty prsa jak hrom a moje citlivost je na vrcholu ![]()
@Kristy0001 no ani mi nemluv přijde mi to jako věcnost a to jsem na začátku ![]()
@Simona87b Ja celej den chcíplá večer jsem nemohla usnout. Měsíc svítí jak blázen přímo na mě
a ráno zase celá zlámaná ![]()
@Bellinka2 tak ja to mám dycky ten týden před MS, ze je mě prazvlastně…dneska sem se vzbudila a mám totálně rozlamane zada jako na fest…sem zvědavá jak to dneska odsedím 8 hodin při práci;-)Jinak bricho tedka ráno dobrý…hlava mě bolí porad stejne a prsa taky:-(Tak sem zvědavá co přinesou další dny…dneska vlastně 10 den po IUI..držím se zuby nehty od testování… ![]()
@Terulle05 ty jo naprosto ti rozumím taky jsem rozlamana jak kdybych spala někde v křesle celou noc,–)
@Simona87b no ale to mam od toho pondělka od toho iui
ještě k tomu mě občas zabolí podbřišek že mě to vzbudí
Jak u blbejch
@Simona87b Hele Simi úplně tě chápu. Já teda testovala od 11dpo a dnes jsem 16dpo a konečně sem to vzdala. Už sem dnes netestovala a nebudu už do pondělí, kdy čekám že na 99,9% bude výsledek negativní, protože to už bych asi dávno viděla. Jinak samozřejmě doporučuji netestovat ale znám to, že občas se to nedá vydržet.
Kdy by ti měla přijít MS, když by přišla? Mě je stále stejně, jen prsa mě bolí snad víc, dnes sem se i budila a v noci mě pes nakopl přímo do prsou, takže sem ji moc milovala
a občasně je mi nevolno, nic extra že by se mi chtělo zvracet. Tak jak sem si ty léky chválila, tak se mi to vrátilo ![]()
Jee ty zada ty nezavidim. Tak držím palce ať je brzo líp. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.