IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
25.8.21 10:28

@Terulle05 to ja ne ja to mám až ode dneska.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.8.21 10:42

@Bellinka2 ja sem zatím bez testu…zatím se držím, ale nejsem si jistá ze to vydrzim celých 18 dni…nevím je to těžké:-(MS by normálně měla přijít 28,29.8.Takhke u mě je vždy takova jistota MS když mě začnou pichat dole zada jako v krizi a pak mě začnou pobolivat stehna tak podivné..to vím ze se blíží mrcha…No a třeba stehna zacla pobolivat tedka..a hlavně si říkám 10 den po už bych se podle mě trosku těhotné cítila,–)A to se cejtim spis predmenstruacne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
25.8.21 10:58

@Simona87b já to chápu no. Jen já jak měla ty divný testy, tak sem byla akorát zklamaná. Tak uvidíš, zkus počkat alespoň do 12-14dpo. Teď je ještě brzo podle mě. Nejlíp v den MS. Tak pak dej vědět, jak to zvládáš :)
Joo to chápu, já nemívam takové předmenstruacni příznaky, mě max den před bolí břicho někdy i to ne. Takže já zas naopak bych řekla, že příznaky jsou těhotenské ale vzhledem k testům je nad slunce jasné, že se jedná o vedlejší účinky léku co beru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
25.8.21 14:09

@Simona87b a kdy jsi byla na iui 😳
Ja jsem zase jak mrtva. To bude tím počasím asi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.8.21 14:39

@Bellinka2 právě proto ještě netestuju, tedka sem v takovém rozpolozeni ze bych falešné pozitivní test proste nedala…musím vyčkat…a ty taky rozumíš…ještě to nevzdavej! Az přijde MS nebo bude negativní test v den testování tak to taky obrecime společně do té doby jsou sance u obou stejne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.8.21 14:39

@Terulle05 ja byla 15.8 hele ja sem strašně unavená jakoze jak moucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
25.8.21 15:07

@Simona87b já vím, dáme si vědět :hug: Jinak si na IUI byla v den mých narozenin, tak doufám, že to i pro tebe bude speciální den :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.8.21 15:23

Genetika

Ahoj holky,
Tak jsme dnes byli na konzultaci ohledně mojí genetiky a vše mám v pořádku, ale byly mi zjištěny hraniční pozitivní protilátky proti spermiím… jsem z toho trochu špatná, mohu se zeptat, zda jste to některá taky měla??? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.8.21 17:30

@Simona87b ahoj Simi, tak to te moc obdivuju, ze dokazes netestovat! a drzim moc palce, az se rozhodnes! Nezapomen hned dat vedet!

@Bellinka2 ahojky holka :) doufam, ze uz je ti trochu lepe! Ja si dala odpoledni siestu po praci, no nejsem moc zvykla na brzke ranni vstavani. Radsi cumakuju do noci a pak si prispim. Uz se tesim na ten ultrazvuk, nevim prave, jestli si ho nemam posunout na stredu nebo ne patek, jelikoz ve ctvrtek mam zrovna dlouhou. Spis asi premyslim o te strede. Aby se kdyztak v patem odpo stihlo IUI. Ale to bych byla teprve 13DPO… Co u tebe noveho? Zajimali by me, z jakeho duvosu po tobe chteji testovat az 21DPO, to je fakt hodne pozde a kdyz to propocitas, tak ti to vezme tak 2 cykly z roku…(coz samozrejme nebudes potrebovat, ale z principu). Neni u vas treba moc klientek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.8.21 17:32

@Kristy0001 jee, tak to je bezva, ja chci dneska cvicit zas. Podle ceho presne cvicis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.8.21 17:34

@Majdasss heled, z toho bych byla spis pozitivne naladena. To se bud obchazi prave IUI nebo daji Prednison atp. Napsali ti neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
25.8.21 17:36

@Cassydissy Joo psychicky je to lepší, ale ty prsa budou asi moje smrt :mrgreen: já sem taky noční živel a na brzké vstávání si nemůžu zvyknout. Jinak tě úplně chápu a souhlasím, že lepší dřív než později :) furt se můžete domluvit, že třeba zajdeš i v pátek nebo další týden.
Hele vůbec nevím, ale dívala jsem se na net a ono jako ano 14dpo by už mělo být něco vidět, ale jistota je, když testujes až po vynechání MS třeba těch 18 dni. Tak nevím, jestli to třeba není kvůli těm opozdilkam, kterým se dostává HCG do moči později. Nicméně se asi příště zeptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
25.8.21 17:38

@Majdasss jee tak to vůbec netuším. Ale tak počítám, že na to by mohli být schopni předepsat něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.8.21 18:12

@Bellinka2 jojo, prý nějaké kortikoidy, ale i tak mě to vydesilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
25.8.21 18:13

@Cassydissy ještě ne, ještě jdu na průchodnost vejcovodu, a kdyz budou pruchozi, tak mi něco napíšou ;). Takže myslíš, že z toho nemám být spatna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.