Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Terulle05 ahaa, no já na krev asi nemám chodit, nejsem si jistá, podle mě byla psána u pozitivního testu. Se ještě doma podívám
ale já mám 31.8. oficiálně testovat. Ale zatím to nevypadá ![]()
Mooc děkuju ![]()
@Terulle05 jee tak vidíš. Tak se mrknu
možná sem něco přehlédla. Já totiž mám estrofem, takže mě ms nedojde dokud nevysadim.
Tak vám teda holky ten těhotenský test z Benu livsane moc nedoporucuju. Duch se znovu objevil po několika hodinách. Samozřejmě rozumím instrukcím, že se po limitu číst test nemá, ale hlava mi nebere, co vůbec zapříčiní, že se duch udělá, když nejde o těhotenství.
@Bellinka2 já dostala utrogestan to bude asi stejne a i pres něj mi teda ms dorazila
@Terulle05 to mám progresteron, to je to samé. Ale estrofem je estrogen na podporu růstu sliznice. A co sem koukala, tak tahle kombinace léků je zaručený zastavovak ms.
@Bellinka2 aha 😳 tohle vše jde asi mimo mě 🙂 jen se zeptám když Vám zaváděli buňky chlapa dělali i UTZ?
Jinak jak sem se dušovala nedávno, jak léky zvládám, tak se mi to vrátilo
momentálně bych si nejraději uřízla prsa. ![]()
@Bellinka2 prosim te, to je nejaky divny, abys mela 3× ducha na testu a vzdycky byl falesnej… To se mi nezda.. Nemas foto toho testu?
Ja si ted zacvicila jogu na podporu plodnosti dle YT, tak se pokusim to tak nejak dodrzovat. Nebylo to az zas tak narocny a hodne me to uvolnilo.
@Simona87b porad v tebe verim, hodne zenskych si myslelo, ze jim prichazi MS
![]()
@Bellinka2 no a ostatní testy stále negativní jen ten livsane děla ducha jo?
@Cassydissy no Dekuju Dekuju no…zatím jediná změna od rána teda je v tom ze mě bolí dost ty prsa no…tak nevím nevím…sem tam mě pichne jako kdyby v pupiku…
@Cassydissy @Simona87b jojo holky, ale tak dvakrát po limitu. Ještě sem narazila na netu, že to může být nějaká ryska. Ale to už sem z toho úplně vedle ![]()
Foto dnešního. Krabička je max, ale je to ten livsane. Max ani ťuk. Není to nějak extra vidět, ale normálně na živo, tam prostě něco je. Neříkám, že bůh ví co
ale vzhledem k tomu, že to je po limitu a nic echt, tak počítám, že to neni nic říkající.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.