IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
22.8.21 10:30

@Bellinka2 jaj, to me mrzi…to zname velmi dobre. Nejhorsi je, kdyz se pak treba venku v noci prochazi a porad se nemuze vykadit, protoze uz pomalu neni co. Nas mel naposledy, kdyz byl po operaci a musel uzivat antibiotika a neco na bolest. To mu teda vubec nesedlo. Mame od vet doporuceno, ze hned sebrat jidlo, dietu a treba ryzi s vyvarem druhy den. Jinak ja ty negativni testy taky po chvili vyhazovala, abych na nich nemela touhu hledat neco, co tam neni. Ale podivej, pokud jsi dnes kolem 14DPO, ducha bys mela na 99% pekneho (nesmis test ovsem vyhodit hned po minute :D ;))

Holky, tak ja to dnes rano dostala. Presne na cas, boli me teda dost bricho a je mi na zvraceni. Mate to pri MS taky tak? Ja mela a mam ted i docela zretelnej PMS: Psychika krehka, vsechno na me je spatne, potrebuju zhubnout deset kilo, pupinky na obliceji, hnusny vlasy, neuklizenej barak a zasekly kure v mrazaku, ze kteryho mel byt dnes obed. A hlavne to bricho boli jak cert. :cert: :cert: no, prijela teta Irma, jestli jste videli ten dil IT Crowd :D

Tak vam, holky, preju krasnou nedeli, hodne slunicka jak venku tak v dusi :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.8.21 10:34

@Bellinka2 naprosto rozumím, ja sem si nejspíš vsugerovala momentálně i to, ze mi smrdí manželova vonavka;-)Ta hlava ta si děla co chce proste…jakmile člověk něco chce tak vidí důkazy vsude…každopádně porad držím palce a porad u tebe doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.8.21 10:35

@Cassydissy Joo přesně, nicméně sem ji musela dát trochu granulí, protože se mi chudák z hladu pozvracela, to ona mívá, když má hlad. Tak budu doufat, že dnes už lepší. Pěkně si ji pohlídam, protože to byla noc :mrgreen:

Já sem dneska 13dpo, tak uvidím, mám v plánu ještě párkrát testnout. Říká se, že těch 14dpo by něco být mělo, ale taky záleží, jak rychle roste to HCG a co sem koukala, některý ženský mají pozitivní test až třeba několik týdnů po vynechání MS. Nicméně se nebudu utěšovat a co bude bude :mrgreen:

Jeee to mě mrzí, že to přišlo a ještě s takovým nástupem. Tak přeju ať je brzo líp, věřím, že ses pěkná baba, tak se nenech těmi hormony rozhodit. A další měsíc věřím, že budes slavit úspěch :)

Já sem dnes taky mimo, neuklizeno, neuvareno. Koketuji s myšlenkou dovozu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.8.21 10:36

@Simona87b moc děkuju. :) A naprosto ti rozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.8.21 10:41

@Terulle05 ahoj, moc me mrzi, ze se ti 2 IVF nevyvedla. Ja prave chci jit v rijnu do prvního, tak tohle neni zrovna zprava, ktera by me o tom zbytecne drahym a hormonalne nadopovanym zakroku presvedcovala. To musel byt (krome financni stranky) silenej napor na psychiku. Za jak dloho jste ta IVF stihli? Zjistili ti, proc to nevyslo? Moc ti preju, aby ti to vyslo pres IUI hned! Mas nejake deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
22.8.21 10:51

@Bellinka2 ty jo tak to je taková pohoda? ;)

@Simona87b Doufám že to bude rychlé 🙂 nám vyšlo 2ivf ale bohužel v pulce 5 měsíce to skončilo. Tak jste tale bez dítka, ale veříme a doufám. Ivf jsme měli s dátcem partnerovi vysla hodnota smg 0 a ted má hodnoty ok tak mame zas o radost víc. A jak jste na tom Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
22.8.21 10:53

@Cassydissy ja nemame nic na zamrazeni. U 1 ivf mi nevydržela embrya do zavedeni. U 2 ivf to bylo lepsi ale do 5 dne to vydrzelo jedno a to to davalo do 5 mesice tehu ale pak se našli vvv ( asi 4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.8.21 10:58

@Terulle05 to mě mrzí takova zkušenost doufám, ze nějak neublížim, ale mužů se zeptat na důvod toho co se stalo? V 5 měsíci bych už čekala ze se bude vše vyvíjet nadějné. Pokud nechceš odpovídat tak pochopim. U nás SG naprosto v pořádku. Ale tedka jsem byla 15.8 na druhem IUI tak uvidíme jak to dopadlo. Zatím nějak necítím ze by se podařilo. Ale uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
22.8.21 13:56

@Simona87b ono to vyjde kdyz stím člověk asi nepočítá 🙂
No měl rozštěp rtu + dásně a neměl vyvinuté srdce + mu chyběla plícnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.8.21 15:01

@Terulle05 to mě moc mrzí, že máš za sebou už dvě IVF s takovými výsledky. Budu na tebe moc myslet, snad se brzo zadari.
Prosím tě a byli jste s přítelem na genetice? Nebo zjistili, čím to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
22.8.21 17:29

@Bellinka2 ano oba a jsem v pořádku.
V mém okolí je teď momentálně dost miminek co mají něco špatně nebo málo vyvinutého. Známá Dr. říkala že je to kovidem :nevim: tak nevím.
Ale listovku jsem užívala tak nevím kde je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.8.21 19:03

@Bellinka2 ja nakonec delala rizky, kure proste ven neslo. Partnera jsem se ani neptala, jestli by ho v noci vyndal, jelikoz se vcera velmi spolecensky unavil… coz teda odnesla i nase prijezdovka, kde jsem musela kropit zbytky jidla, no fuuuj :mrgreen: :mrgreen: doufam, ze uz je fence lepe, my davame i nekdy smectu, ale jak ma ty pomerancovy prichute, tak je to problem do hafa vubec dostat.

Jinak jak to mas s testovanim? Zkousela jsi to uz nechat schnout dele? Bylo tam neco? Jsem napnura jak ksandy :D Nejdriv jsem myslela, ze jsi to asi vzdala, ale ted vypada, ze se treba dilko vydari :) :dance: :andel: myslim na tebe a doufam, ze sem brzy nahrajes fotku pozitivnoho testiku! :srdce:

@Simona87b a Simi ty taky bys mohla. Mas spoustu neprijemnosti, ktert by teda mne osobne dodavaly aspon trochu nadeje ;) ;) jak jsi prisla na to, ze mas endo? Ja prave taky premyslim, jestli ji treba mit nemuzu, jelikoz me vzdy pred MS tak od 5DPO hodne jakoby reze u vajecniku. Nebo poznaji to treba doktori z krve?

@Terulle05 tak imunologii bych si po dvou nepovedenych IVF snazila vybehat rozhodne. Zamlkle tehu neni zadna vyjimka, ale kdyz to je po druhym IVF, musi to byt pro oba dost narocny. Ja mela asi od 6tt pocit, ze je neco spatne. Bylo mi desne zle od zaludku, rano jsem se budila s pocitem, at uz je zase vecer a ja muzu jit spat. Citila jsem se jako priotravena a vubec jsem nebyla schopna se na potencionalni mimi tesit. Telo se proste branilo a snazilo se spatnou DNA vypudit samo. Najednou mi zacalo byt trochu lip asi v 11tt a bylo to z toho, ze zarodek uz nezil. Hodne jsem to obrecela asi prvni dva dny, ale soucasne jsem mela pocit ulevy. Zacali jsme se zase pokouset az za pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.8.21 19:59

@Terulle05 to je hrůza…držím ti moc pěsti, aby si co nejdříve měla to vysněné miminko v náruči a už si na tohle nikdy nemusela pomyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.8.21 20:11

@Cassydissy ty jo na mě je ještě brzy dneska je to teprve týden od IUI to ještě bude vidět ovitrell po osmi dnech od aplikace…a ja se strašně děsím toho, ze bude falešné pozitivní a pak mě to sejme když to nevyjde:-(Nevím no priznaky jsou buď od utrouse a nebo si to proste vsugerovavam…myslím ze na těhotenské priznaky je proste brzy:-(Jinak ja sem byla tenkrát na doporučením vyšetření od mě segry k panu doktorovi v Podolske porodnici a on mě teda vYsetril ultrazvukem a pohmatem a říkal ze mu přijde ze u konecniku to mám, ale ze moudřejší bude po laparoskopii, protože endometrioz je víc druhu(jsou ty co jsou vidět na ultrazvuku, pak ty co vůbec -ty jsou pravé vidět až na sále při laparoskopii.No a po operaci mi řekli, ze jsem měla hluboké ložiska u konecniku na děloze i vajecnicich…měla sem tenkrát nepravidelnou MS, velmi sem krvacela a hlavně sem měla obrovské bolesti.Po operaci se vše srovnalo, ale musela jsem užívat antikoncepci v kuse-když se užívá v kuse tak endometrioza neroste ta nejvíc roste při ovulace.No a tedka nevím bolesti občas mám, ale doktorka říkala ze by mohla IUI pomoci no i vzhledem k tomu, ze mám extrémně ostré zaklonenou dělohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.8.21 20:12

@Bellinka2 co ty kdy budeš zase testovat? Sem taky napjata:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.