Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Cassydissy ahojky, já dnes test i přes včerejší zklamání udělala, ale dnes už dobrý. Sice sem měla. pocit, že vidím úplně neviditelného ducha, ale pak sem koukala na včerejší a tam mi přišel taky a na dnešním sem ho už pak neviděla. Tak letěly do koše, abych zbytečně nehledala bludy ![]()
Já už se mám dneska taky dobře. Ranní negativní test mě nerozhodil, včera sem si to evidentně vybrala.
kdy čekáš MS?
Já půjdu asi až někdy v druhé půlce září, pokud se s nimi domluvím. Jinak drzim palce, ať už je líp a daří se jak se snažením, tak celkově ![]()
Já moc plánu na víkend nemám, ale přece jen něco se najde a chci relaxovat
jinak pejsci dobrý, hafan chytl druhy dech, protože se u nás hara a snaží se ojet i tu, co je vykastrovana
![]()
Holky já vás tu pořád čtu, ale teda nestíhám se už orientovat ![]()
A nějak teď nemám čím přispět když jdu na další iui až v říjnu ![]()
Je tu mezi námi už nějaká, které to vyšlo? ![]()
@Bellinka2 no potvrdil mi ji test poprvé a to jsem si musela koupit ten od clear blue co dělá smajlíky jinak jsem nikdy neměla silnější čárku, ale v té době mě píchá vaječník takže jsem to tak předpokládala v tu dobu.
![]()
@Cassydissy tak to na tom budeme stejně já mám 30. Ultrazvuk ![]()
@penalda já taky mívala problémy s ovulačnimi testy, nikdy nebyly čárky stejný. Ale orientovala sem se dle tě nejvíc dosažené a vždy do dvou dnů sem měla bolesti. A ty mám každý měsíc stejně. Můžu si podle nich řídit menstruaci, ačkoliv mám cyklus pokaždý jinak, tak od bolesti do 10dni přijde MS ![]()
@Bellinka2 no já měla vždycky dva druhy cyklu buď 32-35 a nebo 40-42 a v tom delším jsem nic necítila takže byl nejspíš anovulacni
@penalda super, super
ja bych ro mela dostat asi ted v nedeli, tak doufam, ze se nebude ‚teta Irma‘ nekde zdrzovat. Nejradsi bych to dostala samozrejme okamzite. Dam si vecer horkou koupel, abych to trochu pooohnala. A jak dlouho se snazite? Nas ted ceka 9. cyklus od doby, kdy jsme si rekli, ze se zacneme po ZT zase snazit. Predtim to vyslo asi 7., tak si rikam, co sakra je. Tenhle cyklus jsem uz hodne doufala, ze to vyjde a byla hodne zklamana. Asi nejvic za tohle novy snazeni.
@Bellinka2 u nas haraj 2 sousedovic feny, tak pes furt nalepenej na dverich, jen ceka, kdy se otevrou a on bude moct nasavat pach venku. Ja ho dnes pri praci na zahrade musela zavrit doma, protože jen jsem klekla na 4, uz jsem ho mela na zadech jako. Chlivak
. To jsem ale rada, ze se vas pejsan takhle probral
urcite bude po operaci dobrej!
@penalda je dobře, že znáš svý tělo.
Já brala dlouhou dobu antikoncepci a trvalo mi, než sem si to dala dohromady
no a stejně musím mít podporu hormonů, aby byla větší šance.
@Cassydissy no tak teď si mě pobavila
u nás se mě vždy snaží ojet ta malá kastrovaná
ona je hrozný čuně, vůbec nevím, kde se to v tý holce bere. Občas máme problém s návštěvami a dětmi, ty se jí líbí nejvíc ![]()
@Cassydissy Je to asi 4 roky co nám byl doporučen dárce, ale stále jsme doufali jenže čas letí a žádná změna. Tak jsme se s tím nakonec smířili. Teď už se nemůžeme dočkat druhého dítěte.
Máme 10 letého kluka a nějak rychle nám vyrostl. ![]()
Já měla duphaston a čekala na MS, už v úterý..
@Bellinka2 ty jo tak děkuji ta podporu
ja mam cyklus dlouhý 25 dní
tak snad :pray_t
@Simona87b one1: děkuji a držím palce ![]()
@Cassydissy děkuji 🙂
@Cassydissy Ahooj, no mě je cely den špatně od žaludku, nechuť k jídlu a bolí mě tedy hlava(předpokládám, ze utrogestan )nevím nechci si nic namlouvat je to teprve pět dni:-)
@Simona87b já sem dneska celkem. v pohodě, jen teď večer mi je trochu nevolno občasně. Ale to sem spíš něco snědla
dnes sem si dala celkem dost blbosti. No držím ti moc palce
já vůbec nevím, kdy je fyzicky možný mít už příznaky, ale třeba je to dobrý znamení a něco se tam u tebe chystá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.