IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
18.8.21 15:07

@Bellinka2 přesně.....mně vyšla špatně imunologie, tak jsem šla znovu a jsem zvědavá, co teď, ale byla jsem těsně před odběrem nemocná, tak snad už to bude dobrý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
18.8.21 16:55

@Majdasss a co to je za centrum? Rada bych ti napsala neco o vysledcich, ale me nic bohuzel nedelali (a pokud se nepovede IVF, tak delat urcite nebudou.. :( jinak uvazuju nad hycosy, zkusim se na to priste zeptat

A mas nejake deti nebo jsi byla uz tehotna?

@Bellinka2 koci, ja ti presne rozumim. Muj nazor ale je, ze se vam to povedlo a brzy na tebe vykouknou 2 carky :srdce: uvidis :)

No, ja mela minule i digital pozitivni 10dpo. Takze teoreticky bys uz neco videt mohla. Ale porad bys nevedela, jestli to jeste neni ovitrelle. Musela bys pak testnout zase dalsi dny. Pokud udelas 14DPO a budes tehotna, tak tam carka bude pekna a nebude pochyb, ze to neni z ovitrelle. Pokud bych mela utrous ja, tak bych ho taky chtela vysadit co nejdriv, abych mi to neodkladalo dalsi cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.8.21 17:24

@Cassydissy je to Gennet, jedna z poboček Gennetu v ČR, dělají tu klasicky umělé oplodnění, genetiku, screeningy a tu Hyfosy metodu ;)
Jinak já žádné děti nemám a těhotná jsem taky nebyla, je mi 23,takže mám naštěstí náskok :D jsem nejmladší pacientka na Gennetu :lol:. Jinak já jsem v pořádku (tuk, tuk, tuk) ale u manžela je problém no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
18.8.21 18:38

@Majdasss dekuju :) jo, jo, mrkla jsem, ze gennet je LB a v Praze.. A kdy te ceka IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.8.21 18:45

@Cassydissy v říjnu, teď ještě konzultace genetiky, Hyfosy a jdeme na to :D :andel:
Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
18.8.21 19:40

@Majdasss aha… Tak ti to snad rychle utece :) a nejsi ted v nejake fazi snazeni? Ja pujdu na 2.IUI asi prvni zarijovy tyden. Pak kdyztak na 3. a potom uz zkusime IVF. Je mi uz 36. Zacali jsme presne pred dvema rokama. Vubec by me nenapadlo, ze tu za dva roky zadne mimi mit jeste nebudu :'(. Ale nenadelam nic, ze. Hlavne se nevzdavat a vytrvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.8.21 20:29

@Cassydissy nejsme…uz to nechám na Gennetu, snažili jsme se rok, ale nám to přirozeně nepůjde…
To je mi líto, že s tím máte taky trápení…vím, jaké to je hrozně náročné na psychiku a kecy od okolí jsou taky super… hlavně se držte navzájem!!! A všechno dobře dopadne :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.8.21 21:27

@Majdasss tak to držím palce. :) Takže zdravotní stav to taky může ovlivňovat jo? Jinak si taky pěkně mladoucka. Mě je teda už 26 :D ale je to masakr. Na jednu stranu máme ještě nějaký ten čas, ale člověk by čekal, že v takovém věku půjde vše jak po másle.

@Cassydissy ses hoodna :srdce: já tak optimistická nejsem, ale nechávám to na to testování, přece jen stejně teď nic nevykoumam. Jinak sem si dnes test nikde nekoupila a možná si koupím na ten víkend a zkusím to. Sice si myslím, že léky budu muset brát do oficiálního termínu, ale asi to chci zkusit už dřív. Počítám, že z ovitrellu už zbytky nebudou, bude to nějakých 16 dní po aplikaci.

Jinak to úplně chápu, ale buď držet palce ať se co nejdřív zadari nejlépe ještě teď jako překvapení, abys na to IVF nemusela. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
18.8.21 21:35

@Bellinka2 ono to člověku prijde jako věčnost, i když není, ale psychika je mrcha :D může no…bohužel
Neboj, jsi taky hodně mladá, určitě to vyjde a je super, že to taky resite včas :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.8.21 21:59

@Majdasss o tom mi povídej. Snažíme se rok a měsíc a jsem hotová. Přitom to ještě nic není oproti jiným.

Joo, já sem nedočkava a navíc sem od ty doby, co jsem vysadila antikoncepci, měla občas nějaký problémy, tak sem chtěla řešit, zda je vše dobře a nenechávat to jen tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.8.21 05:31

@Bellinka2 přesně…jako ten pocit chtít dítě a to že to nejde je hrozný a kdo to nezažil, tak neví…
Určitě je lepší řešit to dříve. My jsme to začali řešit po 9 měsících a to mi doktorka říkala, že je to brzy, ale jsem za to ráda… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
19.8.21 06:53

@Majdasss jojo, někdo to nechává s tím, že prostě to někdy dýl trvá, ale když je tam skrytý problém tak můžeš čekat do nekonečna. Tak to moje doktorka vůbec, asi bychom to řešili i dřív, ale já původně bojkotovala hormony, takže se to o tu moji stávku protáhlo :mrgreen: a na testy nás posílala taky dřív jak před rokem. A na základě výsledků pak CAR no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
19.8.21 07:29

@Bellinka2 Jasný…ještě že Cary jsou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.8.21 07:51

Ahoojky holky jak se dneska všechny cítíte? Ja teda nechci malovat čerta na zeď, ale musím říct ze od rána mám jakoby ms bolesti…to mám dostat MS až 27-30.8.Tak nevím jestli to muže být utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
19.8.21 11:15

@Simona87b mě občas poboliva podbrisko, někdy to zabolí min někdy víc. Tak nějak průběžně, takže možný to je. Ale já teda když přijde MS tak mívám větší bolesti než teď s leky. Ale občas taky poboliva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.