IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
19.8.21 12:29

Ahoj holky… Ja myslim, ze boleni jako na MS je dobre znameni. Aspon vite, ze se neci deje :) ja dneska test uplne bily, jeste zkusim zitra 10DPO, ale to bude urcite taky. Vubec uz nedoufam a pripravunu se na novy cyklus. Hned jak to dostanu, zavolam do CAR objednat se na UZ. No, snad ten dalsi cyklus bude ten pravej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
19.8.21 12:44

@Cassydissy ahojky :) já si upřímně myslím, že dřív jak 10dpo je hrozně brzo, na to aby se ti tam vůbec něco ukázalo. Takže ačkoliv chápu tvůj realistický přístup, tak si myslím, že ještě není nic jasný :)

Já mám dneska úplně na nic náladu. Nějak to na mě dopadlo, tak mě napadlo, že bych si zítra zkusila první test (11dpo, 13 dní po injekci). Do hlavy se mi vkradla představa, jak bych asi reagovala na druhou carku. Jenže já nevím, mě to přijde úplně nerealisticky. Nevím proč, možná tím, že každý měsíc přišlo zklamání, tak si to ani neumím představit pořádně. A jsem z toho mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
19.8.21 17:09

Ahoj děvčata mohu se k Vám přidat? 🙏🏻 🙂
Dnes kontrola na každé straně vajíčko 🙏🏻
Ale jedno nedozralé (10mm)
A druhé na výšku 18mm a šírku 17mm 🙏🏻
V sobotu mám píchat ovitrelle a v pondělí mám zákrok 🙏🏻 Kdo tu je na tom stejně s pondělkem? 😻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
19.8.21 17:37

@Terulle05 ahojky :mavam: já už teda jsem po zákroku, ale měla sem to podobné. Já měla čtvrtek dvě vajíčka 17,5mm. V sobotu injekce a v pondělí zákrok :) držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
19.8.21 19:27

@Bellinka2 děkuji :smiling_face_with3_hearts: i tobě držím palce 🙏🏻 Aspoň na to nejsem sama. Jinak jak to máš s ovu? Mě normálně vychází na 12 Dc což je ta sobota 😞 bojím se že se to zvrtne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
19.8.21 19:33

@Terulle05 Já pokud mám ovu, tak hodně pozdě. Myslím si že jo, ale nikdy mi nebyla prokázána, páč jsem na ultrazvuk šla vždy do 13dc, ale já mám cyklus i 40 dní :) takže sem měla clostill. Upřímně si myslím, že by to mohlo vyjít. Já měla podobnou velikost folikulů a bolesti sem začala mit lehký v neděli a v pondělí už hodně. Takže bych to typla, že to vyšlo na to pondělí.

Moc děkuju :hug: jsem dnes 10dpo (počítám, že v den IUI byla i ovulka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.8.21 20:02

@Terulle05 ahojky vítej….tak preju hodně moc štěstí…ja sem už po druhem IUI co proběhlo 15.8 takže budem kousek od sebe celkem:-)Tak hlavně pozitivně naladena a s chuti do toho;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.8.21 20:06

@bellinka jak to jde? Nevim jestli sem už psycho, ale dneska je mi od nějakých čtyř divné….jako na zvracení…nevím jestli ten utrous, podle mě je na cokoliv brzy když jsou to teprve čtyři dny:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
19.8.21 20:08

@Bellinka2 ahoj holka :hug: to me mrzi, ze mas blbou naladu. Snad uz je to k veceru lepsi :) ja mam naladu ted taky nic moc. Jak jsem mela ty dva foliky, tak jsem mela nadeje vetsi, no. Mrzi me to moc.

Koupila sis testiky? Az se rozhodnes testovat, tak pak hned napis :) :) Moc bych ti prala, aby ti to vyslo (a me treba priste :D).

Heled, ja mam pravidelne pri tom cekani na testeni takovou zakernou myslenku, ze radsi at to jeste nevyjde. Asi z obavy, jestli se dokazu te velke zmene spravne prizbusobit. Jinak si to v 90% pripadu samozrejme strasne preju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
19.8.21 20:11

@Simona87b heled, fakt bud rada, ze se neco deje. Ja nemela vubec nic. Teda chvilku mi bylo soufl z ovitrell a pak uz dobry. Hlavne jsem asi od 5DPO instinktivne tusila, ze to asi nedopadne. Tak na tebe myslim, aby ti bylo spatne z budouciho tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
19.8.21 20:14

@Terulle05 tak ovitrell ti ovulaci nacasuje, myslim. Dava se pri IVF, aby nedoslo k predcasnemu uvolneni vajicek. Duverovala bych doktorum :). Hodne stesti! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
19.8.21 20:18

@Simona87b no pravděpodobně by to mělo být léky, mě teda zle nebylo, ale u tebe je ještě určitě brzo, myslím si, že i u mě je brzo na cokoliv. Nicméně buď v klidu, já dneska asi trochu šílím, sem nervozni jak nikdy. Není mi dobře, bolí mě záda, v podbřišku, prsa. Bolí mě snad vše a už se začínám pozorovat, přesně to co sem nechtěla.

Jinak holky, já sem samozřejmě dnes byla v lékárně pro léky a rovnou sem koupila testy a nevydržela. Takže sem si ho dělala teď před chvílí a samozřejmě negativní.

Moje vůle je asi velikosti zrnka kávy. :?

@Cassydissy já se normálně cítím děsně, pobrecet a zahrabat se do deky a nevylezt. Ještě že bude už víkend. Já už s tím taky nepočítám, ikdyz jo vím, jsem asi teprve 10dpo a testovala sem večer, ale já si to asi představuju že prostě když by něco, tak to je. Teď už zase dělám to, že kdykoliv mě zabolí břicho, prsa, jdu čůrat hodnekrat za den už v tom něco vidím a to nechci. Stresuju se úplně neskutečně.

Jinak já to nemyslín tak, že si to nedokážu představit, jakože bych měla obavu. Ta touha je tak velká, že se vůbec nebojím a vím, že pak asi budu v některých situacích koukat, že mimco dá zabrat. Já to spíš myslím tak, že si nedokážu představit, že bych vůbec kdy mohla mít pozitivní test. Já už viděla tolik videí a slyšela tolik oznámení miminek, že mám pocit, že s mojí smůlou to nikdy nebudu moct udělat :(

Já nevím, nechci vás tu nudit mojí depresi :mrgreen: nicméně dneska je fakt hroznej den, psychicky to nedávám a ještě mi není ani fyzicky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.8.21 20:23

@Cassydissy Dekuju to je od tebe hezké…no doufám ze to tak bude…asi jo mas pravdu hlavně ze se něco děje to je lepší než nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
19.8.21 20:27

Jinak ale jednu dobrou zprávu mám, od loňského roka, kdy jsem vypadala asi nejhůř za celou svoji existenci, mám dole 10kg a zvládám si to držet a občas se i posune o kousek níž. Tak alespoň budu třeba chvíli hezčí, když už nic :mrgreen: takže se jdu radovat alespoň z toho.

Moc vám všem přeju, aby vám to vyšlo. :srdce: :srdce:

Já asi otestuji zase za několik dní. No a koncem příštího týdne už oficiálně naposledy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
19.8.21 20:28

@Bellinka2 holka klid…snaž se z toho dostat…tohle všechno můžou být proste hormony a ty ti udělají takový koktejl ze konec…mas rada filmy? Ja třeba šílené rada čtu, ale v tomhle cekacim období mi to moc nejde…ale…co mi jde když večer děti usnou a ja mám čas tak si třeba k vaření nebo zehleni pustim seriál, film, dokument…něco co mě vtáhne do děje a nechá moje starosti za dverma. Udelej to pro sebe a zkus to. Schválně co mas třeba rada za filmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.