Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simona87b @Simona87b a jak se dneska máte?
Já sem vzhůru každé tři hodiny, pejsek má behavku, tak já lítám s ním ![]()
@Bellinka2 ahojky, dneska na prd no…ráno sem vstavala s tím, ze sem šla na záchod a měla sem pocit ze sem to už dostala…klasicky přijde MS no:-(Co ty?
@Simona87b to mě. mrzi
já sem dneska akorát nevyspala jinak nic. Já ani nepočítám s MS příznaky, já vyloženě jen musím počkat do konce příštího týdne a to rozhodne, zda vysadit léky a plánovat dalši kolo.
@Bellinka2 taky musím počkat no, mě to pak děla strašnej bordel v cyklech, ale…asi už nepočítám s pozitivním výsledkem a ani v nej nedoufam…Jj mrzí mě to taky no…jen si říkám kdy už tady konečně budu číst ze se to někomu povedlo…potřebovali bysme pozitivní zprávu:-)
@Simona87b no já mám v cyklech bordel sama o sobě a teď s tou kombinaci estrofem a progresteron to bude úplná pecka ![]()
Jo to úplně chápu, povzbudilo by to ![]()
@Bellinka2 no ja třeba tak před půl rokem měla MS 14 dni a peklo…to nemluvim o tom jak zle mě bylo…pak sem zacla užívat progesteron a ten mě to srovnal ale jen na chvilku…a to sem pred detma tenkrát kvůli endometrioza po operaci jedla asi rok a půl v kuse antikoncepci a po vysazeni sem myslela ze už budu mít porad jen MS ![]()
@Simona87b ty blaho, tak to je teda síla. Tak snad to teď bude v pohodě, držím palce ![]()
@Terulle05 super, tak přeju hodně štěstí, ať to proběhne hladce a držím palce ať se zadari
jak se cítíš? Po injekci
@Bellinka2 jo dobry včera mě bolelo trochu dopolko podbrisek ale pak to ustalo 🙂
Ja jsem teda po 2IVF. Ale teď kvůli financím jsme šli do IUI tak že to snáším dobře 🙂
Všem tady držím palce 🙂
Jen se zeptám jak to probíhá u IVF vím co a jak ale IUI nevím co čekat
jsem dost natěšená ale i trochu se bojím co bude ![]()
@Terulle05 ahaa, tak to když si zvládla IVF, tak tohle bude v pohodě ![]()
Partner v den IUI odevzdal sperma, po dvou hodinách sem šla na zákrok.. normálně zrcadla, katetr, vstrikli sperma, na chvíli mě zvedli a nechali ležet, napsali mi léky a šla sem dom ![]()
@Bellinka2 moc dekuju:-)Uvidíme co se bude dít:-)A ty teda u tebe ses si jistá MS nebo ještě je naděje?
@Terulle05 držím palecky ať to dopadne co nejlepe, už tady chceme nějaké // tak informuj,–)
@Terulle05 oproti IVF to bude pohodicka.Fakt levou zadni to das:-)
@Simona87b hele jistá si nejsem, počítám s tím raději, ale ještě uvidím, co řeknou další testy. Občas mám pocit příznaků, ale znáš to. Člověk si vsugeruje hodně věcí. Takže tenhle týden rozhodne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.