IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
23.8.21 12:46

@Bellinka2 heej, ja chci taky kila dolu. Jak teda pocitas ty kalorie, kdyz snim treba palacinku nebo tri, coz se orave stalo? Kolik muzes za den? A cvicis u toho? Heled, kdyz to nevyjde ted, tak to vyjde priste, zadny vzdavani, jeste budem vzpominat, jak jsme meli pred tehu pohodovej zivot :D :D me uz je uplne super, PMS vymizel. Hubena se teda necejtim, ale hnusna taky ne, bricho uz skoro neboli, vlasy mam dneska docela ok, z pedikury mam krasne udelany nozky :D objednala jsem se do car na pristi ctvrtek na UZ. Taky jsem volala na hycosy, ale chteji zadanku, tak to budu muset nechat asi az na dalsi cyklus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 12:55

@Cassydissy mám staženou aplikaci kalorické tabulky :mrgreen: tam si zadas výšku, hmotnost, zda chceš hubnout a doporučuji zadat jaký máš režim (například sedavy), protože jinak musíš psát i aktivity a to je opruz. A ono to to vypočítá, kolik kalorií denně máš mít, abys dosáhla toho co chceš :) necvicim, sem hroznej lenoch, chodím max na procházky. :) Denně můžu 1650kcal, abych hubla. Palačinka s marmeládou jedna má cca 210 kcal. Jídla můžeš tvořit, ale já většinou u známých jídel využívám už ty zadané hodnoty. No takže když si dáš tři tak v mém pripade zbývá už jen 1000kcal. Takový větší oběd má třeba kolem 600-700kcal. Takže já si i jídlo vážím, takže když je něco víc kalorického tak si dám, ale třeba míň než kdybych se nehlidala :) pokud by ses koukala na kalorie, budeš překvapená, kolik co má. Hele někdo tuhle. metodu nemusí, protože ne každému to vyhovuje. Ale pro mě milovníka jídla a odpůrce pohybu je to nejjednodušší způsob, jak zhubnout, nepribrat ale jíst úplně vše. Mam už i odzkousene, že třeba do 2000kcal za den je nepriberu, ale jakmile se najím víc, tak sem celkově nafouklá a pak se to ukáže i na váze. Jednou za čas si dělám podvadeci den, kdy sem schopná sežrat mamuta, ale pak když se zas hlídám, tak je to v pohodě. :)
Tak hlavně, že se cítíš líp :) jooo pedikúra, na ty sem nikdy nebyla :mrgreen: zadanku? To dělají jinde než ve tvém CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.8.21 12:59

@Terulle05 a jake jsou pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.8.21 13:01

@Bellinka2 jdu to zkusit stahnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 13:01

@Terulle05 jak to šlo? :) Tak držím pevne nervy při čekání a palce při zjišťování výsledku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 13:02

@Cassydissy zkus :) já díky tomu mám alespoň trochu přehled o tom, co má hodně a co málo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.8.21 13:02

@Bellinka2 no, nasla jsem si, ze v brne to delaji na pojistovnu, tak jsem volala tam. Jeste teda uvidim, co mi reknou v CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 13:04

@Cassydissy ahaa, tak se s nimi zkus domluvit, zda ti to vystaví car nebo tvůj doktor. Já si dělala v Caru ale platila sem no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.8.21 13:06

@Bellinka2 Achjo…těžký….jak píšeš důležité je nedávat si falešné naděje to ne, ale asi bych úplně jeste nehazela flintu do zita. Uvidíme za těch par dni…musíš proste vydržet…ja držím s tebou neboj se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 13:09

@Simona87b Joo to dáme a třeba budem překvapený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.8.21 13:10

@Cassydissy co tě k tomu vede? Mas takový vnitřní pocit, ze to na mě vyšlo? Nevim fakt nevím…mě to proste přijde stejne jako každý jiný měsíc no…ale samozřejmě kdyby to jako vyšlo…tak bych skakala 20m do vzduchu…ale…uvidíme…mužem udělat sázky…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
23.8.21 13:24

@Cassydissy pocity? No docela dobré 🙂 partner mel pulce ještě lepší jak minule dle lékaře 🙂 a snad to vyjde když mám ty narozeniny.

@Bellinka2 Děkuji :) šlo to dobře ani jsem o tom nevěděla pak jsem se jen divila že už to je :)
Od 8.30 do teď jsme tam čekali :) ale dobry
Dostala jsem opět utrogestan 1-0-1 tak od stredy zavádí ;) Snad testování vydržím alespoň 10 dní :)

A jak se počítá u IUI dpo vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 13:28

@Terulle05 Tak to je dobře :) hele ja cítila, že ovulace proběhla v pondělí v den IUI, takže pro mě den IUI je ovulka. Jinak podle mě je to přibližný, většinou IUI bývá prováděno kolem ovulace. Ale oni většinou řeknou, testujte tolik dní od IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 13:29

@Terulle05 jinak přeji všechno nejlepší :) já byla na IUI před narozeninami a říkala sem, že by to byl super dárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
23.8.21 14:50

@Bellinka2 mě řekli ať příjdu na krev 6.9 🙂 a že vše znám 😂 ale po ivf jsem měla pěknou čárku 5/6 den 🙂

Děkuji. Tak držím taky palce a dodatečně všechno nejlepší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.