IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
23.8.21 21:51

@Cassydissy jee tak to je super, člověk udělá něco pro sebe a pomůže si tím i třeba k miminku :)

@Simona87b s těmi prsy soucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.8.21 21:58

@Bellinka2 hm, to nevypada uplne dobre… Ruzovy to asi neni co? Takze livsane nebrat. Ja si koupila z otehotnet. Cz 3 balicky tech po peti a pripadaly mi docela spolehlivy…a ne tak drahy, jak ty z lekaren.. Byly teda uzsi, ale na tom mi fakt nezalezi :D koupim si je asi zase.

Simi, pak nam musis poradit (samozrejme, kdyz to dopadne), co jsi delala jinak a presne a do detailu vse popsat :D :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 22:04

@Cassydissy hele růžový mi to přijde, ale to jsou fakt jen spekulace. Podle mě to není dobrý test, zbytečně tě to navnadí a člověk, co nemá třeba zkušenosti s falešnými duchy nebo tak, tak to udělá víc paseky než že by to něco přineslo. Nicméně polimitni čárky nelovit.

Ještě mám Maxe, ale na toho sem taky četla někde, že může dělat falešný duchy. No nevyberes si :mrgreen: nicméně nechci žádný duchy, buď tam bude čára jako hrom nebo nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.8.21 22:04

@Bellinka2 ale nesmutni nic, brzo se povede!! :srdce: do CAR jsi nevolala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.8.21 22:05

@Bellinka2 jestli teda chapu spravne… Na maxovi mas taky ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.8.21 22:10

@Cassydissy nevolala, mám testit až za týden. A koukala jsem, že se případně mužů objednat i na krev, tak uvidíme.
Nee myslím to tak, že mám doma ještě značku max, ale že nevím pořádně, čím testit, protože sem si zatim nenašla nic spolehlivého. :)
Joo děkuju, už jsem lepší :hug: teď už to beru s nadhledem víc. Ale jsem z těch hormonů teď celá mimo, prsa bolí šíleně a bývá mi zle na večer. Už toho mám asi dost. :mrgreen: tak už jen týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.8.21 23:30

@Bellinka2 hele zkus ten mamatest ty jsou spolehlivý to mám snad od vsech kamosem odskousene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.8.21 23:31

@Cassydissy kdyby se to náhodou povedlo(ale fakt tomu nevěřím protože priznaky jsou jako stand MS) tak budu psát to je jasný…myslím ze to nedopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 08:59

Jsem zrovna 14 po iui a opět neúspěšně. Je to naše 5.iui a povedlo se jen jednou a bohužel to nedopadlo.

• Citovat
  • Upravit
169
24.8.21 09:24
@Anonymní píše:
Jsem zrovna 14 po iui a opět neúspěšně. Je to naše 5.iui a povedlo se jen jednou a bohužel to nedopadlo.

Ahoj, to mě moc mrzí…co mate přesně za diagnózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
24.8.21 09:32
@Anonymní píše:

To mě moc mrzí. Uvažujete i o IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 10:26

@Simona87b Nemám žádnou diagnozu, jsem naprosto v pořádku i všechny vyšetření jsou v pořádku, Přítel příšel kvůli nemoci o obě varlata, zkoušíme s jeho i darcovskými a takový je výsledek. :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.21 10:27

@Bellinka2 Na IVF jsem byla 4× ještě před tím než jsme začali s iui. Na iui jsem přešla z toho důvodu, že mi zůstal poslední pokus ivf. (1 pokus ivf byl v rámci studie)

• Citovat
  • Upravit
169
24.8.21 10:30
@Anonymní píše:
@Simona87b Nemám žádnou diagnozu, jsem naprosto v pořádku i všechny vyšetření jsou v pořádku, Přítel příšel kvůli nemoci o obě varlata, zkoušíme s jeho i darcovskými a takový je výsledek. :-(

To mě moc mrzí….musí to být hodně náročné…kolik je tobě a příteli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
24.8.21 10:35
@Anonymní píše:
@Bellinka2 Na IVF jsem byla 4× ještě před tím než jsme začali s iui. Na iui jsem přešla z toho důvodu, že mi zůstal poslední pokus ivf. (1 pokus ivf byl v rámci studie)

Tak to mě moc mrzí, to si vůbec nedokážu představit. Co doporučuji dál doktoři? Dělali ti veškerá vyšetření nebo si ještě na něčem nebyla? (Genetika, imuno, průchodnost apod)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.