IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
26.8.21 18:14

Ahoj spolubojovnice mile, tak dalsi den pomalu za nami pri tom vsem cekani na zazraky :) koukam, ze rozhodne nejsem jedina, kdo nekdy navstivi doktory pres dusi. Ja se zase lecim s depresi 10 let, priznaky jsem nemela uz vic jak 6 let. Mam za sebou nejaky traumata, neprijemnej vztah, nejaky dedicny predpoklady, porod jsem mela taky na nic, sice jsem syna porodila, ale kdyby mi byvali nabidli cisar, tak bych ho na sroprocent brala. Mam teda slaby udrzovaci leky a depka se mi nastesti vyhyba. Takze tak k tomu.

Simco a kdy testnes? Uz bys mohla, to uz ovittelle nebude :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
26.8.21 18:17

@penalda to je podle mě brzo, ale jako nic není nemožný asi no. Uvidíš, jak ti bude zítra. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
26.8.21 18:20

@Cassydissy Tak hlavně, že to zvládáš dobre a nepříjemný stavy se ti vyhýbají :) někdy nás ty životní události dokážou poznamenat a vyvolat různé pocity. Tak hlavně abychom se měli už jen dobře a brzo se na nás štěstí usmálo :hug:
Jak se dneska máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.8.21 18:29

@Bellinka2 no, ja nijak zvlastne, ted je obecne takove neutrqlni obdobi. Na UZ pujdu ve stredu 11DC a pak pry IUI asi 13DC. Ale to si myslim, ze je na me dost brzy, kdyz mam bezne ovulaci az 16DC. No uvidim, co se tam bude dit. Uz mam za sebou 3× jogu, dnes planuju zase. Beru ten jerab ptaci (furt tomu verim :D) a koenzym Q10, coz ma byt na kvalitu vajicek. Jinak je dnes takovej plonkovej den. Venku je dost chladno, takze se tam neda nic moc pobyt. Tak si asi za chvili pujdu hledat neco na Pinterestu na vyzdobu tridy, zacvicit si a potom psat nasi kroniku… Takovy nic moc, ale nevadi :) :)

Divala jsem se a s estrofemem fakt tu MS nedostanes… :( ale cekas do kdy? Patek nebo pondeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.8.21 18:33

@penalda kdy mas UZ? Ja jsem 4DC, tak kdyz se nestane nic neocekavaneho, budeme asi cekat spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
26.8.21 18:34

@Cassydissy No uvidíš, třeba to zrovna pomůže, když to tam vpraví dřív :mrgreen: ale podle mě bude záležet na situaci. Myslím si, že je blbost, aby ti říkali takhle dopředu :mrgreen: ale zase alespoň víš, jak s tím cca počítat. :)
Tak to tě obdivuji, že držíš :mrgreen: nojoo, dneska je to nic moc. Já dnes zkejsla dlouho v praci, takže sem si teď dala vecu, upeču nebo a půjdu relaxovat :mrgreen:
Já vím, že nedostanu no. Proto už ani s těhotenstvím nepočítám. Už ani nemám nutkání testovat, nějak to opadlo po tom zklamání. V pondělí až :) naštěstí já mám normálně cykly klidně i 40 dní dlouhý, takže to není zas taková tragédie, než když by byla ženská zvyklá mit hezky cyklus a krátit si možnost pokusu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
26.8.21 19:31

@Cassydissy v pondělí 11. DC už aby to bylo v práci jsem totálně nepoužitelná.. :lol:
Jinak jsem strašně natěšená nějak mi nejde se uklidnit a brát to s rozumem.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.8.21 20:41

@Cassydissy jako sešly sme se tady slušně…tolik životních příběhu, tolik problému, tolik bolesti….klobouk dolu dámy….

No hele ja měla minuly cyklus ducha myslím ještě 10ty den a byl to ovitrell:-(Dneska je to 11 ty den…no nevím nevím…ja sem tak zmatená a nervni, ze se strašně bojím toho ze ta mrcha každou minutku přijde a budu akorát tak nasrana a zároveň sem dneska seděla na wc a malém sem se počurala jak sem premyslela jestli chci udělat test nebo nechci:-)Nakonec sem ho nedělala…ale asi to už zítra neunesu a pocuram ten podelanej prouzek…

no a ještě ke všemu mám fakt pocit, že to každou chvilku dostanu…sem unavená jak pes a teda bolesti se stupnují, tedka už mě bolí i v zádech kde mě většinou bolí pár hodin než to dostanu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.8.21 22:40

@Cassydissy
@Simona87b
@Bellinka2

Holky, moc díky za otevřenost a zkušenosti. Vážím si toho ❤️️ Já se považuju za člověka, který si s překážkami dokáže poradit sám, moc věci neanalyzuje a bere je, tak jak přicházejí. Ale je fakt, že poslední dobou myšlenky nad touhou po mimču stále sílí a občas je to to první, na co si ráno po vzbuzení vzpomenu, což není asi v pořádku. Nebo je? 🤷🏼‍♀️

Jinak dnes jsem 7dpo a jsem taková celá oteklá a nafouklá. V sobotu jedem na dovču a představa, že jdu do plavek mi není úplně příjemná 😀

Krásný večer a hezky se vyspěte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
27.8.21 06:28

@Simona87b tak dej vědět, jak si dneska dopadla. :)

@Kristy0001 Mít toho plnou hlavu není v nepořádku, ale je fakt, že to člověka může vysilovat. Já sem tvůj přesný opak a řeším všechno a dokážu to řešit a v psychologovi vidím cennou pomoc, kdy vlastně můžeš říct úplně vše aniž by tě někdo soudil a dostaneš střízlivý pohled na věc, než kdybys to řešila s někým blízkým :) takže pokud se cítíš, že je to už pro tebe moc, tak jen doporučuji.
Tak to si dovču moc užij :) a držím palce ať se cítíš brzo líp a ať máš brzo dvě čárky na testu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.8.21 08:27

Ahoj holky, tak sem to nějak nevydržela a ráno udělala test, je čisté bílý…negativní…a vzhledem k bolestem budu dneska asi volat jestli mužů už utrogestan vysadit…je totiž jasné ze to nevyslo a očividně mám ty potize po těch lécích. Nevím co sem čekala…celou dobu proste podvědomě vím, ze to nevyslo, ze mám proste ty bolesti co každý měsíc, zada, stehna a i přesto ze se to bolesti stupňovaly tak sem se dneska naivně hrnula do koupelny udělat test…a proste cítím na to bílé místo…chvilkama si tam asi vymodlim nějakého ducha…ale…nic proste nic tam není…člověk by nevěřil jak moc dokáže ovlivnit jeho život jedna podelana čárka…říkala sem si v tu chvíli…nebuď blba…nebrec…mas doma dvě zdravé děti…dvojnásobek štěstí, který jinde třeba není…píšeš si s holkama co nemají žádné miminko…každý měsíc do sebe perou hormony a dělají stojky na hlavě jen aby zvýšili sance na ty pomyslné //…ALE…nevím nějak to neumím zpracovat…asi ty hormony…špatné počasí…nevím…tolik sem doufala, ze teď to vyjde..ze přeci když proste chci mít miminko tak na tom není nic špatného…ze přeci když mám doma dva kluky které miluju a jsou šťastný a je o ne skvěle postaráno tak si proste zaslouzim splnit si ten sen a mít ještě jedno miminko…ale..osud tomu chtěl jinak..holky moc se omlouvám za muj citovej výlev…muselo to ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
27.8.21 08:41

@Simona87b to mě moc mrzí a zároveň tě úplně chápu, měla sem to před pár dny podobně.
A vůbec se necit špatně, že to vnímáš takhle. Jednak ty hormony dokáží pěkně zamotat s emocemi a to mluvím z vlastní ještě trvající zkušenosti. A ačkoliv děti máš, tak to že by sis přála další to nijak nezlehcuje. Já si zase říkám, buď v klidu, jsou ženský co se snaží už tolik let, ty si mladá, máš za sebou první pokus, nedělej si z toho takovou hlavu. A stejně.. tomu prostě neporucis. Tak ti moc přeju, aby ses brzo cítila lip :hug: budeš plánovat hned další pokus?

Já čekám na to pondělí no. Nicméně na další pokusy se s nimi domluvím na dřívějším testování. Přece jen s tím estrofemem MS nedojde a takhle to zbytečne další týden umělé zadržovat a brát léky mi přijde zbytečné. Chápu to u ženských, kterým třeba ms dorazí dřív než má být test, takže pak stejně nemusí čekat, ale v tomto pripade mi to přijde trochu zbytečný. Uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.8.21 11:34

@Bellinka2 Dekuju za tvá slova…bohužel pro mě byl tento pokus poslední…manžel už říkal ze ty doktory nedává ze je to porad dokola…tedka mě bude čekat ultrazvuk a pak operace…další postup je takový ze se musí odstranit ta ložiska endometriozy.-(A nejspíš pak zastavit už cyklus, aby to znovu nerostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
27.8.21 11:51

@Simona87b Simčo tak to mě mrzí dvojnásob. Kolikrát jste vůbec byli? Nevím, zda si to už psala.

Já ti samozřejmě přeju, aby ses hlavně cítila dobře a byla si zdravá, aby ti děti dělali radost. Myslíš, že není možnost, že by si to manžel rozmyslel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.8.21 12:49

@Simona87b Simi, ani nevíš, jak moc mě to mrzí!!! Cítím se hrozně, že jsem tě nabádala k testování. Vážně jsem v to, že se to povede, věřila. Na druhou stranu. Buďme realistky! IUI se povede opravdu jen málokomu a na většinu stejně čeká IVF. Takže i když to teď dost bolí a zdá se ti, že ti pocit zklamání kazí celý den a brzké dny. Tak přece víš a znáš z minulosti, že brzy to bude zase dobré. Zkus co nejdřív na tu laparku a uvidíš, co pak vymyslíte. Já si po minulým zamlklým těhu říkala, že už v žádným případě těhotná být nechci a po půl roce se to změnilo… Přeju ti, ať je brzo lépe. Nejsi rozhodně sama, kdo si takovým beznadějným pocitem prochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.