Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Terulle05 ahojky, ty si dnes 10den po IUI vid? Vzhledem k tomu, že si vyloučila ovitrelle jiz před několika dny, tak si myslím, že by to mohl být dobrý scénář
posledně si psala, že si něco málo měla, je tento pěkný duch víc než předtím?
Pokud ano, tak budu držet palce ať můžu brzo gratulovat
![]()
Ahoj holky, mám na vás dotazek. Za jak dlouho jste většinou dostaly MS po vysazení progresteronu či utrouse. Já teda měla i estrofem, ale už mám od pondělí, což je den vysazení, bolesti chvílemi jak na MS a jsou to 4 dny a zatím nic. Já naposledy brala Gynprodyl na úpravu cyklu a je fakt, že jeden měsíc sem musela na vyvolávací injekci, další to přišlo zase dřív než sem ho dobrala. Tak nevím nevím, kdy bych to měla začít řešit. ![]()
Od úterý jsem vždycky navečer nafouklá jak vzducholoď máte to taky tak? To mě tak bolel podbřišek i vaječníky jsem cítila jak nikdy v životě už jsem začala pít i fenyklový čaj..
Včera jsem byla, už v 8 mrtvá a bolela mě hlava.. Tak snad je to dobré znamení, že se v těle něco děje ![]()
@Bellinka2 ano je víc vidět 🙂 minule to asi byla ryska si myslím …
No kéž by. Já se momentálně ve dnech po nějak nemohu zorientovat musím říct ![]()
@penalda děkuji aspoň nejsem blázen sama 😂
Moc Vám děvčata držím palce a doufám že to není falešná // 😂
@penalda tak držím palce, ať to přinese dvě čárky ![]()
@Terulle05 hele věřím tomu ![]()
Jinak dobrý, zas sem se znepokojovala zbytečně, jen co sem to napsala, začalo mě tak bolet břicho a holka už dorazila
zatím z lehka, ale ono to brzo začne ![]()
@Terulle05 Nemusí, já věděla, že se pokus nevyvedl už přes týden, ale musela sem čekat s vysazením léku do oficiálního testu, což bylo v pondělí, takže já se na MS už těšila, abych mohla začít svůj nový klidný měsíc a pak další cyklus další pokus ![]()
@Bellinka2 a kolikátý to je pokus? Pokud otázka vadí omlouvám se
@Terulle05 nene v pohodě. Je to první pokus, snažíme se lehce přes rok, takže já začala s CARem teprve v červnu, červenec byla testována průchodnost a teď v srpnu první pokus. Takže jsem s tím i jakože počítala, ale je fakt, že ty hormony mi daly zabrat psychicky jako dost, takže sem z toho byla chvíli fakt špatná. Teď uz je to v pohodě a koukám dopředu a doufám, že se brzo zadari ![]()
@Terulle05
No ale asi nic zvláštního, měla sem clostill na růst folikulů, protože mi zatím nebyla prokázána ovulace, protože ji mám vždy jinak, mám nepravidelný cyklus. Potom sem měla estrofem na růst sliznice a progresteron po IUI. A samozřejmě mi spouštěli ovulaci ovitrellem.
Já mám bohužel problém s nepravidelnými cykly a růstem sliznice, takže já asi bez podpory jen tak neotěhotním. ![]()
@Bellinka2 aha to mě mrzí
to ja u IUI neměla, proto mě to zarazilo 🥺 budu na tebe myslet ![]()
@Terulle05 moc děkuju
Joo tak jak věřím, že zbytečně nestimuluji, když má ženská cyklus a vše v pořádku
my původně šli se špatným spermio na doporučení, že jako IVF. Nicméně vzhledem k době snažení a mému věku bylo doporučeno IUI, spermio při něm skoro v normě, ale u mě nic moc. Naštěstí mi po clostillu rostou folikuly, měla sem dva. Ale ta sliznice no, to je asi to, z čeho mám největší strach
mám s ní problémy už delší dobu, doktorka mi vždy nevěřila, že sem teprve před MS, že mám tak nízko sliznici jako po MS.
Tak sem se rozhodla tenhle měsíc nestresovat a koupila si čaj kontryhel a jeřáb ptačí a uvidíme.
stejně při dalším pokusu plánujeme estrofem zase, ale i tak. Zkusím se trochu přírodně nahodit a uvidíme. Maximálně to bude furt stejný.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.