IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4855
3.9.21 07:23

@Terulle05 spodní je silnější ;) 🤩
Já mám IUI s dárcem, ale hned jsem se doktora ptala jestli musíme na ivf nebo by nám stačilo iui. Manželovi udělali spermio a hormonální profil jestli by nepomohla Mesa/tese. A u mě taky s tím že mě prohlídne a uvidí se.. U manžela je to bez šance, ale já dopadla dobře i na průchodnosti. Takže na to můžeme jít z pozvolna když chci 3× iui a pak ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.9.21 07:29

@ScRiBbLe ta je na ovitrel až moc silná ne :think: Neměla jsi náhodou 2 vajíčka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
3.9.21 07:31

@penalda no chlapa poslali k urologovi a pak kdyz nam peisli na VVV tak chlapovi delali hormonalni a zda nema chorobu dědičnou v rodine ( chlap ma v rodine od generaci 2jky a jeho babucka ma dvojce a to je neplodne ) tak jsme se bali zda to nema taky ale testy z krve mu vyšli v pořádku i mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
3.9.21 08:35

@Terulle05 já jako chápu, že když první vyšel hodně špatně, tak tam třeba nevidí tolik šanci na zlepšení, ale podle mě je základ udělat i spermio kontrolní, může to vyjít špatně z důvodu nemoci, stresu cokoliv.. nám ho právě udělat chtěli ačkoliv jsme nežádali..

To jste pěkně mladý. Věřím, že se to brzo povede. Momentálně bych řekla, že to vypadá slibně :) jen se zeptám, čárka vychází v limitu?

@ScRiBbLe To samozřejmě chápu, držím palce aby to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
3.9.21 08:51

@Bellinka2 no u toho prvniho spermia ho pokousalo hejno zrzavých mravencu 😂 a to mi řekl az za dlouho 😂
Ano hned pri nacitani se ukazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.9.21 09:30

@Terulle05 to mě mrzí, že Vám to nedopadlo.. A to si měla s manželem? 😔 Nás by nejspíš taky hned směřovali na ivf kdybych si o to iui sama neřekla.. Ale říkám si když já jsem v pořádku a dárce nadprůměr tak by to byla škoda nezkusit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
3.9.21 11:49

@penalda no neda se nic delat ale ted vim ze je lepsi zkusit IUI nejprve. Vzdy je to bud a nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.9.21 11:57

@Terulle05 sílí!!! :hug: hlavní je, že to IUI šlo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.9.21 11:59

@penalda doufám, ze to není ovitrelle! :zed: tenhle měsíc jsem měla pocit, že to nevyjde, tak mě to teď zase navnadilo. :lol: myslím, že ne, ani tomu jednomu se moc nechtělo, 15dc jsem měla folikul 15mm. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.9.21 11:59

@Bellinka2 děkuju, jsi zlatá! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
3.9.21 13:34

@ScRiBbLe jo to je hlavní 🙂 to jsem rada ze nejsem blazen a vidu tu carku i nekdo jiný :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.9.21 18:25

@ScRiBbLe udělej zítra další buď bude víc nebo míň a bude jasno ;) Držím pěsti 😊Já ovitrel nedostala takže budu mít buď bílo a nebo //, ale to až za hooodně dlouho.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.9.21 20:39

Ahoj holky, hlásím, že u nás to ani napodruhé nevyšlo. Dnes 14.DPO test negativní a vše nasvědčuje tomu, že červená brzy přijde. V září dáme pauzu a pak jsem rozhodnutá pro IVF.

@ScRiBbLe a @Terulle05 držím vám palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.9.21 12:03

Ahoj holky, tak já nevím… Včera kolem 7 večer jsem si dělala máma test a byla na něm hezká čárka, dneska ráno jsem si dělala livsane od Benu, ale nepřijde mi, že by čárka víc tmavla. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
4.9.21 12:40

@ScRiBbLe co sem četla, nárůst hormonů bývá každý druhý den, tudíž pokud si dělala test večer a pak ráno, tak to nemusí znamenat, že by měla být čárka tmavší. Další věc je, že si pokaždé použila jiný test a ačkoliv testy mají uvedenou např. Stejnou citlivost, je lepší testovat pouze jednou značkou, tak je podle mě nejlepší sledovat sileni čárky. Některé testy ženským ukazali brzo a jiné stejné citlivosti měly negativní.

Nicméně je čárka pěkná a asi bych se tím vůbec nestresovala :) budu držet palce a doporučuji testovat s nějakým rozestupem, pokud chceš sledovat, jak čárka sílí :)
Věřím tomu, že se zadařilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.