Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Terulle05 spodní je silnější
🤩
Já mám IUI s dárcem, ale hned jsem se doktora ptala jestli musíme na ivf nebo by nám stačilo iui. Manželovi udělali spermio a hormonální profil jestli by nepomohla Mesa/tese. A u mě taky s tím že mě prohlídne a uvidí se.. U manžela je to bez šance, ale já dopadla dobře i na průchodnosti. Takže na to můžeme jít z pozvolna když chci 3× iui a pak ivf.
@ScRiBbLe ta je na ovitrel až moc silná ne
Neměla jsi náhodou 2 vajíčka? ![]()
@penalda no chlapa poslali k urologovi a pak kdyz nam peisli na VVV tak chlapovi delali hormonalni a zda nema chorobu dědičnou v rodine ( chlap ma v rodine od generaci 2jky a jeho babucka ma dvojce a to je neplodne ) tak jsme se bali zda to nema taky ale testy z krve mu vyšli v pořádku i mě
@Terulle05 já jako chápu, že když první vyšel hodně špatně, tak tam třeba nevidí tolik šanci na zlepšení, ale podle mě je základ udělat i spermio kontrolní, může to vyjít špatně z důvodu nemoci, stresu cokoliv.. nám ho právě udělat chtěli ačkoliv jsme nežádali..
To jste pěkně mladý. Věřím, že se to brzo povede. Momentálně bych řekla, že to vypadá slibně
jen se zeptám, čárka vychází v limitu?
@ScRiBbLe To samozřejmě chápu, držím palce aby to vyšlo ![]()
@Bellinka2 no u toho prvniho spermia ho pokousalo hejno zrzavých mravencu 😂 a to mi řekl az za dlouho 😂
Ano hned pri nacitani se ukazala
@Terulle05 to mě mrzí, že Vám to nedopadlo.. A to si měla s manželem? 😔 Nás by nejspíš taky hned směřovali na ivf kdybych si o to iui sama neřekla.. Ale říkám si když já jsem v pořádku a dárce nadprůměr tak by to byla škoda nezkusit..
@penalda no neda se nic delat ale ted vim ze je lepsi zkusit IUI nejprve. Vzdy je to bud a nebo
@penalda doufám, ze to není ovitrelle!
tenhle měsíc jsem měla pocit, že to nevyjde, tak mě to teď zase navnadilo.
myslím, že ne, ani tomu jednomu se moc nechtělo, 15dc jsem měla folikul 15mm. ![]()
@ScRiBbLe jo to je hlavní 🙂 to jsem rada ze nejsem blazen a vidu tu carku i nekdo jiný :smiling_face_with3_hearts:
@ScRiBbLe udělej zítra další buď bude víc nebo míň a bude jasno
Držím pěsti 😊Já ovitrel nedostala takže budu mít buď bílo a nebo //, ale to až za hooodně dlouho.. ![]()
Ahoj holky, hlásím, že u nás to ani napodruhé nevyšlo. Dnes 14.DPO test negativní a vše nasvědčuje tomu, že červená brzy přijde. V září dáme pauzu a pak jsem rozhodnutá pro IVF.
@ScRiBbLe a @Terulle05 držím vám palce!
Ahoj holky, tak já nevím… Včera kolem 7 večer jsem si dělala máma test a byla na něm hezká čárka, dneska ráno jsem si dělala livsane od Benu, ale nepřijde mi, že by čárka víc tmavla.
![]()
@ScRiBbLe co sem četla, nárůst hormonů bývá každý druhý den, tudíž pokud si dělala test večer a pak ráno, tak to nemusí znamenat, že by měla být čárka tmavší. Další věc je, že si pokaždé použila jiný test a ačkoliv testy mají uvedenou např. Stejnou citlivost, je lepší testovat pouze jednou značkou, tak je podle mě nejlepší sledovat sileni čárky. Některé testy ženským ukazali brzo a jiné stejné citlivosti měly negativní.
Nicméně je čárka pěkná a asi bych se tím vůbec nestresovala
budu držet palce a doporučuji testovat s nějakým rozestupem, pokud chceš sledovat, jak čárka sílí ![]()
Věřím tomu, že se zadařilo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.