Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bellinka2 Děkuju! Ozvu se, jak to u mě dopadlo. Testovat budu příští víkend.
@Simona87b taky mě to moc mrzí, že vám to nevyšlo. Neztrácej ale naději. Třeba se Vám to pak povede přirozenou cestou, až se dáš dokupy a až to budeš nejméně čekat. Budu držet palce!
Holky strašně moc děkuji vám všem za milá slova…včera večer mě bylo zle a usla sem jak mimino hnedka po uložení děti asi v půl osmé…začala sem totiž zvracet takže dneska koupím ještě par testu testují dneska a zítra a pokud budou čisté negativní vysadim utrous protože to bude po něm nejspíš a bude klid:-)Ještě jednou díky a dávejte o sobě vědět jak vám to jde a @Bellinka2 ty testuje v pondělí ze?
@Simona87b ahoj Simi, jsem rada, ze uz jsi trochu optimistictejsi. I kdyz teda zvraceni ti nezavidim. Moc ti preju, at to neni jen z utrouse.
@Bellinka2 ahojky
jak se dnes dari? Testujes, netestujes? Ja se dneska valim s hafem na gauci, pocasi je u nas na Vysocine uplne na nic. Uz od minuleho vikendu.. Nejradsi bych delala neco venku, ale je tam neprijemne chladno, tak se ani nebudu snazit neco nacinat. Jinak jsem fakt rada, ze chodim uz do prace. Vsechno tak nejak lepe snasim. Ve stredu jdu na UZ, tak doufam v nejakej peknej folikul. Kazdy den taky cvicim tu jogu a pokud bych mela uverit slovum predcvicujici, tak mam zajistene kvalitni vajicko, vysokou sliznici, pruchodny vejcovody a bourlivou ovulaci..
takze kdyz se nepovede, bude vina na partnerovi a dam mu to poradne najevo
![]()
@Bellinka2 zatím jsme se domluvili s doktorem že počkáme na další cyklus abychom viděla zda to bylo jen výjimečně a nebo je něco špatně ![]()
Jen mě to hodně zaskočilo protože krev a všechny testy byly ok a najednou prostě neuzralo vajíčko ![]()
Dost mě chytla. z toho deprese že. moje tělo prostě stávkuje a miminko nechce ![]()
@Simona87b úplně to chápu. Já se taky necítím úplně nejlíp, ale řekla sem si, že tenhle cyklus s léky vydržím dle lékařských pokynů ale na příští cyklus se s nimi chci domluvit co a jak. Jojo v pondělí ![]()
@Cassydissy já dneska z čiré zvědavosti testovala a potvrdilo se to, co jsem očekávala
takže zítra poslední prášky, ráno v pondělí poslední naordinovany test a už si léky brát nebudu a zavolám jim. Uvidím, zda mě pozvou na konzultaci nebo rovnou pošlou léky a já začnu jako minule
ale chtěla bych probrat, zda mám ten estrofem zase brát až od ultrazvuku nebo zda to jde i dřív, ať ty mojí sliznici trochu pomůžeme a na zákrok ať už je pěkná. Ani totiž nevim, na kolik mi teď vyrostla nebo ne
bylo to takový asi pro ně nečekaný, já s tím trochu počítala.
Jinak zkusím od dalšího cyklu ten kontryhel
a uvidíme. No tak to budeš úplně skvěle připravena teda
možná na to v budoucnu taky mrknu. Jooo, tak ať radši partner taky utíká něco cvičit nebo zobat
budu na tebe ve středu myslet. U nás je taky hnusné a já mám dneska úplně ležící den nebo spíš lehce spací ![]()
@MinaminoShana jako na jednu stranu si myslím, že to není špatný postup. Sice se to možná prodlouží, ale třeba šlo o výjimečný anovulacni cyklus. A je lepší, pokud opravdu ovulujes, asi zbytečně do tebe neprat hormony na růst foliku. Tak budu držet palce na další cyklus, ať tam máš nějaký pěkný vajíčko ![]()
Tedy, holky, koukám, že to fakt nemáte lehký podle toho, co tady čtu
, ale jsme silne ženy!!! ![]()
Mně teď v imunologii mi byly zjištěny hranicne pozitivní protilátky proti spermiím, z krve a to mě ještě čeká za týden Hyfosy, tak jsem z toho taky na prášky a zmatená…
Ahoj holky ![]()
Tak já se teď asi delší dobu odmlčím. Volala jsem dnes do centra, že vysazuji léky vzhledem k negativnímu testu a na další pokus jdu až ob cyklus. Prý abych si odpočinula od léků. Nadšená z toho nejsem, ale je fakt, že jsem toho brala fakt ranec ![]()
Nicméně na další případný pokus se s nimi zkusím domluvit, zda je možnost jít rovnou další cyklus, ale teď už to řešit nebudu ![]()
Takže vám všem holky držím palce a doufám, že brzo tady budou samé pozitivní zprávy ![]()
Ahoj holky tak jsem dnes byla na UTZ 11.DC. Dr. našla na pravé straně 1 folikul 21mm, sliznice 7 mm.. Ani ovitrel mi nedala a byla inseminace ještě říkala, že takhle dobrý hodnoty u dárce se jen tak nevidí takže to vidí hooodně nadějně:pankac: Tak takhle rychle jsem to fakt nečekala ![]()
@Kristy0001 @Terulle05 držím pěsti.. ![]()
@Cassydissy teď je řada na tobě.. ![]()
@Bellinka2 užij si pořádně ten měsíc a příště už to určitě vyjde kočko ![]()
@Majdasss a to se dá obejít právě tou inseminací jestli jsem to správně pochopila ![]()
@penalda No mělo by, ale i tak prý asi budu brat malé dávky Prednisonu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.