Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@penalda třeba je to ještě brzo, nezoufej!
zatím docela fajn, jen mě hlavně v noci bolí břicho.
a bolej mě děsně prsa, bez podprsenky se nevyspim.
v pondělí jedu do caru na krev a za další týden nejspíš ultrazvuk, tak jsem zvědavá. ![]()
Holky, můžu se zeptat, jaké hormony jste braly před IUI??? Na stimulaci?? Mně čeká Prednison na protilátky, ale zbytek mi doktorka jaksi ještě nerekla ![]()
@ScRiBbLe A to už budeš mít po termínu MS? Chodíš často čůrat? Já mám takový divný tlak nebo pocit zespoda jakoby na měchýř.. ![]()
@penalda já to měla dostat teď v pondělí, takže budu týden po termínu menstruace.
no to byl jeden z příznaků, chodila jsem pořád na záchod.
držím pěsti, ať ti to vyjde!
![]()
@ScRiBbLe no ráno jsem nechtěla testovat abych nebyla celý den mimo když tam nic nebude, ale teď na to pořád myslím takže zítra asi ani nebudu moct dospat, už mám zase pozitivní náladu že to vyšlo..
Já bych měla mít ms ve čtvrtek nebo v sobotu.. Nevím teď s těma praškama kdy to čekat.. ![]()
@penalda děkuji
a může se stát, že ty hormony nebudou působit?? Doktorka mě tím straší ![]()
@Majdasss to asi záleží na hormonálním profilu.. Já mám profil ok a dostala jsem denně jednu tabletku clostylbegytu a fungovala dobře. ![]()
@penalda jasný, já mám HP taky v pohodě, jen mám hranicne pozitivní protilátky proti spermiím, na to budu brat Prednison, tak jsem zvědavá
@ScRiBbLe včera jsem to obrečela a teď už jsem s tím smířená. Příště se to pokusím tolik nežrat a nemyslet na to.
Snad se mi to podaří i bez falešných příznaků
![]()
@penalda Děkuju!
volali mi, ze je HCG hodně vysoký a mám přijít teď ve čtvrtek na ultrazvuk, tak zase budu v nervu, jestli je všechno okej.
a na kolikatym iui jsi byla?
Já se tenhle měsíc celkově uklidnila a řekla si, že až miminko bude chtít, přijde k nám. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.