IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
9.9.21 22:04

@penalda třeba je to ještě brzo, nezoufej! :hug: zatím docela fajn, jen mě hlavně v noci bolí břicho. :zed: a bolej mě děsně prsa, bez podprsenky se nevyspim. :lol: v pondělí jedu do caru na krev a za další týden nejspíš ultrazvuk, tak jsem zvědavá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.9.21 07:20

Holky, můžu se zeptat, jaké hormony jste braly před IUI??? Na stimulaci?? Mně čeká Prednison na protilátky, ale zbytek mi doktorka jaksi ještě nerekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
10.9.21 08:56

@ScRiBbLe A to už budeš mít po termínu MS? Chodíš často čůrat? Já mám takový divný tlak nebo pocit zespoda jakoby na měchýř.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
10.9.21 08:58

@Majdasss já mám clostylbegyt a duphaston ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.9.21 09:12

@penalda já to měla dostat teď v pondělí, takže budu týden po termínu menstruace. :lol: no to byl jeden z příznaků, chodila jsem pořád na záchod. :lol: držím pěsti, ať ti to vyjde! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.9.21 09:13

@Majdasss já měla jen ovitrelle a pak utrogestan. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
10.9.21 11:11

@ScRiBbLe no ráno jsem nechtěla testovat abych nebyla celý den mimo když tam nic nebude, ale teď na to pořád myslím takže zítra asi ani nebudu moct dospat, už mám zase pozitivní náladu že to vyšlo.. :lol: Já bych měla mít ms ve čtvrtek nebo v sobotu.. Nevím teď s těma praškama kdy to čekat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.9.21 13:07

@penalda děkuji :lol: a může se stát, že ty hormony nebudou působit?? Doktorka mě tím straší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
10.9.21 13:56

@Majdasss to asi záleží na hormonálním profilu.. Já mám profil ok a dostala jsem denně jednu tabletku clostylbegytu a fungovala dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
10.9.21 14:14

@penalda jasný, já mám HP taky v pohodě, jen mám hranicne pozitivní protilátky proti spermiím, na to budu brat Prednison, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
11.9.21 16:46

U nás se tenhle měsíc zázrak nekoná 12DPO pořád negativní.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.9.21 12:40

@penalda tak to mě mrzí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.9.21 20:51

@ScRiBbLe včera jsem to obrečela a teď už jsem s tím smířená. Příště se to pokusím tolik nežrat a nemyslet na to. :hug: Snad se mi to podaří i bez falešných příznaků :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
13.9.21 06:20

@ScRiBbLe ty máš dneska tu kontrolu tak držím pěsti matko :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.9.21 14:56

@penalda Děkuju! :srdce: volali mi, ze je HCG hodně vysoký a mám přijít teď ve čtvrtek na ultrazvuk, tak zase budu v nervu, jestli je všechno okej. :zed: a na kolikatym iui jsi byla? :) Já se tenhle měsíc celkově uklidnila a řekla si, že až miminko bude chtít, přijde k nám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.