IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
20.8.21 22:15

@Bellinka2 no mě to přijde jako blbost myslím, ze první priznaky muže mít člověk tak ten 10-14 den…tohle bude reakce na ten podelanej utrogestan.Tak sem rada ze dneska je ti lépe psychicky…občasné nevolnosti zní dobre:-)Tak ty si dneska 11 den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
20.8.21 23:57

@Simona87b Joo to je děs, člověk bere něco na podporu a ještě mu z toho není dobre nebo mu to motá hlavu možnými příznaky. Já mám teda progresteron besins, což je to samé co utrogestan, jen je v jedné tobolce dvojnásobná dávka a naštěstí mi zatím krom toho neustálého čůrání a pocitu vlhka nic nezpůsobuje.

Jojo jsem dneska ještě 11dpo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.21 00:09

@Bellinka2 ja ho měla při minulém pokusu a bylo mi celkem dobre. Tedka mám utrogestan a ten beru 2-0-2 a mužů ti říct, ze nic moc teda…tedka sem vylezla ze sprchy a normálně úplně cítím jak přijde MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.8.21 08:09

@Simona87b až tak jo. Ty brdo. Tak to já s ním zkušenost nemám. Já měla ještě Gynprodyl orálně a ten sem taky zvládala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.21 08:37

@Bellinka2 no ja zatím fakt v pohodě jak ovitrell tak progesteron a to sem na nej četla od holek ze jim nebylo dobre…a ja celou dobu ok a najednou utrous a sestřelí mě:-)Ale co jako dá se to no…spis proste ta nechuť k jídlu no…ze když se pak nenajim tak je mi zle z hladu.Jak ti dneska je? Nejake změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.8.21 08:39

@Simona87b tak to mě mrzí, člověk musí čekat a ještě ti je takhle z toho špatně. Tak držím palce, ať je ti brzo líp a nebo když už špatně, tak z jiného důvodu než léků :)

U mě se dnes nic zajímavého neděje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.8.21 11:44

Ahoj holky! :hug: koukam, koukam, ze se tady bude mozna u Simi neco zajimaveho chystat (fakt moc doufam, ze to ms nebude :)). U me se teda MS chysta, desne me boli bricho, mam klasicky pupinky (a to dnes musim hrat Snehurku :D :D) a je mi soufl. Cekam, ze zitra ji tady mam. Jak hodinky, sakra. :pocitac: Koupila jsem si ale v Kauflandu pro uteseni nadherny rudbekie do zahrady.

@Bellinka2 tak to jsi me pobavila, ze po tobe jde nejmensi fenka :D mozna si zkousi dominanci :D :D nas pes to ma nastaveny tak, ze partner je alfa, pak je on, ja jsem podle vseho asi neco jako jeho fena (porad je u me, hlida si me :D :D) a syn, nevime, co je pro nej, asi ho ma az za sebou. Kdyz byl syn malej tak si ho jednou zahnal i do pokojicku, normalne ho stipal po cesre do zadku. Asi by nas zadny poradny psovod moc nepochvalil :mrgreen:

Jinak ja jsem si vytestovala vsech 15 testu :jazyk: a niiiic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.21 16:49

@Cassydissy ahojky, no nevím nevím…spis to tipuju na Ms bohužel…odpovida to tomu, ze mám potize týden před…a je mi tak nějak špatně no…bolí mě zada, hlava, stále je mi na zvracení, ale nezvracim:-(Nechci dělat závěry, na ty je ještě brzy, ale tak nějak vnitřně cítím ze to nevyslo:-(Ze bych se měla proste cítit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.8.21 16:50

@Bellinka2 Jj je to tak i když tedy zatím mě to nijak neomezuje v každodenním provozu, jen sem z toho spis unavená no…a trosku asi zklamaná té proste cítím ze to bude od léku a od MS no:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.8.21 18:27

@Simona87b já tě chápu, tak třeba to vyloženě mají na svědomí ty léky. Ještě počkej, na ms máš brzo :) tak ještě není nic ztraceno

@Cassydissy no ona se snaží být dominantní hlavně vůči ostatním psům, ale ona si asi i mysli, že je to hra. Ona je Desná uchylacka :mrgreen:
Hele úplně to chápu, ten pes si to nastaví :mrgreen:
A dneska si dělala tedy? A kdy máš mít ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.8.21 21:02

@Simona87b ja si pamatuju, ze se mnou to bylo minule tehu takhle. Nejdriv jsem byla v CAR a dr mi rekl, ze tenhle cyklus nic nebude, ze se nic nechysta. A ja si na to pomyslela, to se na to jeste podivame. Prece jsem zacala brat ten jerab ptaci :D no, pak jsme se kolem ovu, o ktere dr tvrdil, ze nebude, posnazili. No, potom jsem to pustila z hlavy, takze jsem se nijak nesledovala. A najednou 8DPO vecer si vsimnu, ze mam uplne jiny prsa a bylo mi hned jasny, ze se zadarilo. Pockala jsem 2 dny a s partnerem jsme udelali rovnou digitalni teh. test. Co jsem si z toho odnesla je, ze se ty prsa prece nezmenily z minuty na minutu a tak prece musim pred testem poznat, jestli se zadarilo :D :D. Ale netusila jsem predtim fakt nic, to moje mamka mela tuseni a mela ho pak i den predtim, nez jsem sla na 1.screening, kde bylo mimi bez srdecni akce. To jsou pro me veci mezi nebem a zemi 8o

Jsem rada, ze ted uz zacnu chodit od stredy do prace. Potrebuju to jak sul.

Myslim, a mam tuseni, ze tobe to vyjde! Mimo to statistika mluvi jasne a uz by bylo na case, aby se tu objevil pozitivni test. :mrgreen:

@Bellinka2 taaak co dneska noveho? Jak se mas? Testovala jsi nebo cekas do terminu? Pokud cekas, tak mas moje nejvetsi uznani :) Ja testovala vcera vecer dvakrat, kdyz uz ty testy tady mam, ze jo :D :D uz jenom jak to pisu, tak si pripadam trapne :mrgreen: MS mam dostat zitra nebo pozitri. Uz mam kompletni priznaky. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.8.21 21:09

@penalda a jak to vypada u darce… Vis treba, jake ma vzorek parametry? Reknou ti neco o tom darci? Taky bych do nej sla, pokud by to vyresilo nas problem. Casto uvazuju i nad darovanym embriem.. Cena za cizi vajicka me teda docela odrazuje. Ale zatim mame jeste cas. Jaky jsi den cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.8.21 00:33

@Cassydissy no myslím, ze ja mezi ty šťastné patřit nebudu protože MS by měla přijít 28.8 a většinou ten týden před mam tyhle stavy…krom teda pocitu na zvracení…tak přesně mě začnou bolet trisla, zada a tedka už mě dobrou hodku poboliva bricho jako před MS:-(Takže myslím ze je se ani období kdy by se mělo testovat nedockam ze dřív přijde ta mrcha:-)Jinak to s těmi prsy si mi připomněla kamarádku měla to stejne, prý taky poznala z barvy bradavek ze je těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.8.21 00:34

@Bellinka2 jasný…dokud nepřijde MS nebo nebude v den testování negativní test tak naděje porad zůstává…ale…proste ten vnitřní pocit ze to všechno kolem má na práci buď utrous nebo pravé příchod mrchy:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.8.21 08:33

@Cassydissy včera mi nebylo moc dobře zase. Jenže já pochybuji, že bych měla příznak nevolnosti tak brzo :mrgreen: jinak prosím tebe, já už vyplacala testu.. no uvidíme, už za týden mám oficiální termín a rozlouskne se to. :mrgreen:

Holky máte zkušenosti s pozitivním testem po limitu? Někde sem na to narazila a příbalové instrukce říkají, že po limitu je neplatné, ale co teda způsobí, že se nakonec čárka vybarví? Já sem ta, co vždy test vidí - zase negativní a tak vyhodí :mrgreen: ale viděla sem, že ženský měli třeba ducha po několika hodinách, dnu.

Tak mě jen zaráží, proč by se měla čárka objevit vůbec, když má test reagovat na HCG hormon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.