Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simona87b já mám problém s tím, že sem hodne citlivá a dokáže mě rozhodit i blbost. Takže se to na mě trochu podepisuje plus ty léky jak říkáš, mi asi taky nepřispěly. Už na škole sem byla z neúspěchu hrozně hotová, někdy sem si jen myslela, že to nedopadlo dobře a už sem byla schopna vzdávat školu
vím, že se musím hodit víc do pohody, jen je prostě zvláštní, že dnešek mě úplně semlel no a tím testem sem si nepomohla.
Jinak já mám ráda cokoliv romantického, přítel je hrozně vždycky rád a říká, že doufá, že po něm tyhle blbosti teď budu chtít, co bývají ve filmech
a nadpřirozeno mám taky ráda. ![]()
Jinak ses moc hodná, já sem většinou ten, co všechny utěšuje v okolí a hrozně trpělivá, ale jakmile jde o něco mě důležitého, tak se nedokážu řídit tím, co Radim ostatním.
![]()
@Bellinka2 no uvidim jak na tom budu až budu ve stejne časové fázi jako ty…zatím je brzy takže nemám nějak potřebu, ale je mi jasné ze za ten týden si budu muset ty testy zamknout někam abych neměla takové nutkání…a musím proste zkusit vydržet do 2.9 nebo holt přijde MS dřív…
@Bellinka2 to je naprosto samozřejmé…hele věc se má tak…ať už to tedka dopadne jakkoliv tak teď už to nijak nemůžeš ovlivnit….proste buď to budou // nebo /.Naprosto chápu, ze je to těžké a tak…mas nárok mít náladu na prd a cítit se, ze to třeba nemá smysl…ale nezapomínej na jednu věc a to..těhotenství je extrémní nálož hormonu a změn na jedno tělo…a ten kdo ti bude někdy říkat ze těhotenství bylo jen krásná prochazka růžovým sadem tak mě ho zavolej…chci tím říct, ze možná i tyhle věci co se ti tedka dejou můžou znamenat ze v tom těle něco chystá…tak nezoufej, nedělej ty testy dřív než mas…třeba tedka je ten test negativní ale až budeš mít testovat muže být pozitivní, oni ty lékaři vědí proč dávají ta doporučení…aby de člověk zbytecne nenervoval. a z romantických znáš Sladké Magnolie? Skvely seriál…
@Simona87b Jako zamknout doporučuji, upřímně si nadávám, že sem je koupila. Přitom prvních asi 7 dní sem to dávala celkem dobře, byla sem přesvědčena, že dopředu testovat nechci ![]()
Mě asi nejvíc štve, že u mě nepřijde, beru takovou kombinaci léků, kdy je ms nepravděpodobná. Takže ikdyz stejně nic mus čekat tři týdny od IUI a pak vysazovat a pak bůh ví kdy mrcha přijde.
Joo já tomu věřím, mám kamarádky, co těhotné byly a vím, že to není žádný med. Že sice výsledek je k nezaplacení, ale to co se občas děje během těhotenství.. to mě taky napadlo, ale já sem si dneškem vybrala to největší zklamání a prostě když se na konci toho měsíce ukáže čistý test, tak už z toho nebudu tak převálcována.
Jee vím o co jde a možná sem viděla kousíček jednoho dílu a pak na to zapomněla. Ale děkuju, podívám se ![]()
Jinak máš naprostou pravdu a být to opačně, řekla bych ti úplně to samé, že doktoři ví. Stejně je zajímavý, že pak člověk nevnímá ani svoje vlastní Rady a ta situace ho prostě dokáže pohltit. ![]()
Ahoj holky ráda bych se k vám přidala.
Tenhle měsíc nás čeká první IUI.. Kolikátý den cyklu vám ho udělali?
@Bellinka2 mne o stresu neco rikej, ja jsem neuveritelnej stresar a strasnej hrotic
tyhle posledni dny byly sileny. Porad jsem na to musela myslet a cist si na netu, jestli je jeste pravdepodobnost.. Ale i pres vsechny pozitivni zpravy z netu mi bylo jasny, ze tehotna nejsem. Jen mi chvili trva se s tim smirit. Ja dneska udelal testy dokonce dva. Jako bych cekala, ze se tam ta druha carka proste zazrakem objevi.
Mrzi me, ze u tebe dve carky jeste nejsou. To ale neznamena, ze byt nemuzou. Rekla bych tak 12DPO je jistota, jestli jo nebo ne. Kdybych mela tuhle medikaci ja, tak bych asi do CAR zavolala, jestli ma cenu ji vazne brat. Nebo bych si nacetla info na netu a prestala ji brat. Za me, kdyz vim, kdy mam ovulaci, tak do 12DPO tam ta carka proste bude. Neumim cekat na zazraky a doufat, ze patrim k tomu necelymu jednomu procentu tehotnejch s negativnim testem.
Jinak ja taky teda nemam naladu. Pisu kroniku nasi obce a nejradsi bych se misto toho utapela ve vlastnim nestesti ![]()
@Cassydissy normálně mi mluvíš z duše, asi budeš nějaký moje ztracený dvojce ![]()
Ja si taky čtu, šance, co to znamená, utesovani tím, že někomu to nakonec vyšlo, ikdyz si stejně sem jistá výsledky.. jinak já bych asi na tu čárku čekala taky no. Víš co, prostě ikdyz člověk k tomu přistupuje realisticky, tak ta blbá naděje tam furt je a dělá nám maglajz.
No já bych ji tam očekávala už teď zejo, protože přece když bych byla tak pořádně
ale uvidím, možná tam zavolám nebo to nebudu hrotit a při příštím iui se s nimi domluvím, jak to pořešit líp.
Jinak tě úplně chápu, tak snad brzo bude líp. ![]()
@penalda ahojky vítej;-)Mě dělali obě dvě IUI 12 DC.Jak to vychází tobě? A beres nějaké hormony pred?
@penalda ahooj
já byla 15 DC. 11DC sem měla kontrolní ultrazvuk.
Kam chodíte? ![]()
Dnes mě objednali na 11.DC
Od zítra beru clostylbegyt. Minulý měsíc jsem měla pozitivní ovu test 16.DC tak to snad ty prášky uspíší jinak mi to vyjde na víkend a to tam nejsou.. ![]()
Chodím k Apolináři ![]()
@penalda věř že uspíší, já mívám ovulaci normálně nekdy od 18-29DC, záleží na délce cyklu a 11DC sem po clostillu měla dva 17,5mm foliky
A 11DC je u tebe pátek?
@Bellinka2 ne to mi vychází na pondělí tak to si mě uklidnila ![]()
@penalda tak to máš úplně v pohodě, mě dělali 15DC a bála sem se, aby to nebylo spíš pozdě
ale asi to vyšlo. Jinak je lepší, když to udělají dřív, než pozdě. Ale zase ne úplně o x dní zejo
ale počítám, že pokud máš normálně ovulaci, tak budeš mít dostatečně velký foliky už 11DC a podle mě jich budeš mít i víc.
Já taky měla dva diky tomu.
Jen se divím, že ti dali clostill, když normálně ovulujes, ale možná, aby ti to líp načasovali jako mě
ikdyz u mě to byla úplná horská dráha ![]()
Ahoj holkyyyy
tak koukam, ze se nam to tu trochu rozrostlo. Parada!
Tak moc moc stesti, at to vyjde co nejdriv!
ja pujdu na dalsi IUI asi prvni tyden v zari, tak budu doufat, ze tu zase nebudu cejat na vysledky sama ![]()
@Bellinka2 ahojky
: ja uz dnes ani netestovala, nechce se mi koukat na negativni test
nejhorsi je, ze jak to ted stale nevychazi, tak proste pomalu přestávám verit, ze se to vubec kdy povede. To mi rekni, co tam ty moje potvory vajicka delaji
ale mam uz lepsi naladu… Pujdu delat na zahradu, pak jdeme chystat zitrejsi detskou akci u nas v obci. Zitra akce, v pondeli prijde kolegyne na navstevu na pokec a pak chceme jet na zamek. A ve stredu uz do prace.. Leto jsem teda mela nic moc, nemocnej pejsek a 2 nepovedeny snazeni. Tak snad to dalsi bude lepsi. Hlavne aby pejsek byl v pohode
Jak se mas dnes ty? Co hafani rafani?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.