IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
739
16.8.21 05:34

@Cassydissy mně toto vyšetření doktorka prostě napsala a neptala se, jestli chci :D :D je zajímavé, že někde to je dobrovolné. Mně vyloženě řekla, že i když je problém v manželovi, tak tohle se před IUI dělá, tak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.8.21 09:32

Přijde mi to nebo zmizely příspěvky? :mrgreen:
@Majdasss mě to taky jen nabídli. Ale ono ve své podstatě je to ujištění, že se to nedělá jakoby zbytečně. Ale tím, že je to za peníze, tak by ti to měli jakože nabídnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.8.21 09:32

Tak nic, po příspěvku se mi objevily :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.8.21 09:35

@Bellinka2 právě :D, ale dnes mě předběžně objednali na 7.9.,jelikož to dostanu cca 28.8.,tak už na to chci jít :). Máš pravdu, aspoň je člověk jistější, že je v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.8.21 09:54

@Majdasss tak držím palce ať ti to tak vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.8.21 10:41

Holky, mne zase dr rikal, ze kdyz jsem byla 3× tehu, tak mam vejcovody pruchodne. Ze pry by mi to mohlo zpusobit i infekci. Kdyby mi rekl, ze jit mam, ze to vidi jako prinosne, tak pujdu hned. Ale hloda ve mne cervik, mela jsem minuly rok 2× cisteni v narkoze po tom zamlklym, tak co kdyz se tam neco ucpalo, ze..

@Bellinka2 muzu se zeptat, tak blbe, klidne neodpovidej, jestli nechces…kdyz se podivas na prsa, mas je jiny? Ja prave vubec. Ani vetsi, ani tmavsi, citlivejsi, nebolej. Proste uplne stejny. Tak trochu mam pocit, ze zase bude kulovy a IVF me nemine… Vim, ze zklamana chvilku budu a pak se zase s nadsenim a novou nadeji vrhnu na dalsi cyklus.. Jen kdybych to teda aspon uz vedela. Ta nejistota je pro me horsi nez negativni test.

A holky, netrpite nektera na bolesti beder? Co vam pomaha? Ja uz uvazuju nad rehabilitacema, ale rada bych vyzkousela jeste neco doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.8.21 11:00

@Cassydissy jako určitě, když si už těhotná byla, tak tam vidím větší šanci, že průchodná spíš budeš než ne. Já nikdy nebyla, takže z toho důvodu sem to dělala. Ale chápu, že kvůli tomu čištění tě to může trochu hlodat, jestli se tam něco nestalo.

Hele úplně v pohodě. Já sem to teda nijak nezkoumala, ale včera mi přišlo, že jsou menší :mrgreen: ale to bude tím, že sem trochu zhubla, ale jinak mi nepřijdou jiný. A pocitově nic. A myslíš, že by takhle hned brzo měly přijít tyhle změny na prsou apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
16.8.21 11:05

@Bellinka2 mensi :mrgreen: :mrgreen: tahle brzo nejspis ne, rozhodne bud v klidu :) ja te nechtela nijak znervoznovat!! :lol: promin! Ja to spis myslela, ze kdybys mi napsala, ze jo, tak bych se zacala lepe dusevne pripravovat na dalsi velky kulovy :D :D a dekuju za odpoved!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.8.21 12:30

@Cassydissy já upřímně taky počítám, že to nemusí vyjít. Ale já se teda zatím necítím jinak. A to kdy přicházejí nějaké příznaky vůbec nemám páru :mrgreen: jako věřím, že je to individuální, ale když nejdřív to ženská pociťuje, to netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.8.21 12:34
@Bellinka2 píše:
@Cassydissy jako určitě, když si už těhotná byla, tak tam vidím větší šanci, že průchodná spíš budeš než ne. Já nikdy nebyla, takže z toho důvodu sem to dělala. Ale chápu, že kvůli tomu čištění tě to může trochu hlodat, jestli se tam něco nestalo.Hele úplně v pohodě. Já sem to teda nijak nezkoumala, ale včera mi přišlo, že jsou menší :mrgreen: ale to bude tím, že sem trochu zhubla, ale jinak mi nepřijdou jiný. A pocitově nic. A myslíš, že by takhle hned brzo měly přijít tyhle změny na prsou apod?

Ty jo to si myslím ze není úplně berna mince, to má taky kazda jinak…u mě žádná změna na prsou nebyla ani při jednom těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.8.21 13:03

Vyšetření vejcovodu

Jo a holky, ještě se chci zeptat, po vyšetření průchodnosti jste ten den šly normálně po tom do práce nebo jste doma lezely??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.8.21 13:29

@Majdasss Mě tím, že mě to fakt bolelo, tak sem zůstala doma. Prostě sem řekla v práci, že mám doktora na celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
739
16.8.21 13:42

@Bellinka2 děkuji, asi radši taky zůstanu… A dávala sis před tím cipek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
16.8.21 14:16

@Bellinka2 a jak se dneska citis? Nejake změny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
16.8.21 14:37

@Majdasss nene vůbec nic.

@Simona87b nene. Jsem v pohodě, žádný bolesti nic. Bůh ví, co to znamená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.