Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Majdasss intimku, ona ta látka z tebe bude vytékat. Nicméně doporučuji pak doma hezky větrat, já po tom měla mykozu a šíleně mě to svedelo. Asi sem se během ty cesty domů zaparila, mám to trochu z ruky.
@Simona87b tak to je zajimavy..ja vim, ze kazdy tehotenstvi je jiny, ale ja to posledni mela 8,9DPO tak purpurovy bradavky, ze by to trklo i kozla
svitily jak semafor
proto si ted rikam, ze zadny prsa = zadny tehu
a jak jsi to zjistila ty?
Holky já nedávám tu klimatizaci v práci. Teď sem byla doma a dobrý a přijdu do práce a už mě teď zas škrábe v krku.. to strašně ráda řeším, takový věci, když si člověk nemůže nic pořádně vzít, když čeká žejo. ![]()
@Bellinka2 asi nemas moznost si klimu nastavit sama, ze.. Mozna bys mohla cucavy tantum verde nebo halls. Popripade neco vykloktat by se asi taky dalo.. Ja na to nikdy netrpela, ale mame klimu jen v aute a tam se snazim si teplotu dat tak max o 6 stupnu. Tak at se ti to hlavne nezhorsi na virozu.. Ja pouzivam u syna uz od malicka pri prvnich priznacich uvarit horkej caj, nejlepe s medem a sup horkou vanu, caj vypit v ni. A pak zabalit a lezet. Ted uz si cajik a koupel chysta sam, hned jak na nej neco leze. Ale musim zaklepat, imunitu ma snad vybornou. Antibiotika mel za cely zivot 1×, a to v 9 mesicich. Ma obcas jen rymycky. Snad mu to, hochovi, vydrzi ![]()
@Cassydissy nene, je to klima pro celou kancelář. Buď je vypnutá, takže je tam na padnutí nebo se zapne a můžeš si vzít kožich
![]()
No já zatím zkusím čaje a budu doufat. Tak to je malej šikula
![]()
Já mám už od dětství hroznou imunitu, takze já na to celkem trpím. Klimu v autě využívám minimálně, když je fakt hodně vedro.
Holky, tak u mě stále žádná změna. Na dnešek sem teda měla divoký sny i ohledně snažení a darování vajíček, no asi mi to leze na mozek ![]()
Akorát se chci zeptat, zavádím progreston ráno a večer do pochvy. Nosím normálně intimku kvůli zbytku z cipku. Jen mi přijde, že kromě výtoku ala zbytek prášku jsem celkem dost mokrá, že i ta intimka občas nestačí. Máte zkušenost, zda by to mohlo být tím čípkem?
Tak to mas pekny sny
mne se casto po ovu zda, ze mam tehotensky testy pozitivni, ale nikdy nejsou, sakra
jinak ja na sobe necitim lautr nic. Kdyby me aspon trochu pobolivalo v podbrisku nebo prsa, nebo mi bylo aspon malinko spatne, ale proste neni vubec nic. Rano jsem to uz docela ozelela a zacala se smirovat s tim, ze to zase bohuzel nevyslo. Ze proste IVF me nejspis nemine. No, nevim, mam dneska na nic naladu. Delam vsechno snad spravne a proste to nevychazi. Mela jsem i mesice, kdy jsem na to skoro nemyslela a stejne se nepovedlo. Ach jo.. Je to na pytel. Muj braska ma od ledna tak nadherny, roztomily a hodny mimino…moc bych si prala taky..
Co se tyce progesteronu… Nepamatuju si, ze bych z nich byla nejak hodne mokra, ale uzivala jsem je jenom na noc kdysi…
@Cassydissy já to chápu no. Já sem taky smířená i s horšími variantami jako IVF. A upřímně taky to teď dávám hůř, co sem po dovolený. Jak byla dovolená, byla sem úplně v klidu. A teď mám taky stavy, kdy sem naštvaná a prostě mi to přijde vždycky tak nefér.
Já ho zavádím ráno a večer, tak nevím. No nicméně dnes jsem asi 8dpo, takže uvidím. Přemýšlela sem, že zkusím test o víkend. Ale platby termín mám až na konci mesice. Máš ještě ducha po injekci nebo už netestujes?
Hele třeba to teprve ještě přijde nějaký příznaky. Někdy to může trvat.
@Bellinka2 no ja vim, ze je v podstate jeste na tehu priznaky brzo, ale tak nejak to bohuzel tusim no. Vcera jsem jeste malickou carku mela. Dneska si myslim, ze uz nebude nic. Jako kdyz zkusis o vikendu, asi by uz neco videt byt melo. Ja mela treba i mesice, ze jsem vubec netestovala a moc na to ani nemyslela. Ted behem leta jsem se na to zase hodne upnula, tak snad se to s prichodem zari trochu uklidni.
U tebe si myslim, ze velka nadeje porad je! Mas utrogestan a pres nej si teda neceho vsimnout predem by byl kumst
navic, treba fakt zadny priznaky predem mit nemusime… ![]()
@Cassydissy no jako původně sem říkala, že bych vydržela do konce měsíce, ale nevím. Jako nechci být zklamaná už dopředu.
Jako já upřímně počítám s variantou, že nic. Ale stejně vím, že ta malá naděje tam v mojí hlavě je a budu stejně zklamaná.
@Cassydissy ty jo takže takové znamení…ale na druhou stranu teď už to muže být zase úplně jinak…Noo u mě to bylo celkem vtipné…ja měla tak týden porad šílenou chřipku a už sem byla zoufalá…pak zacli ještě nevolnosti tak říkám manzelovi ze už asi pojdu, ze nic nezabírá a porad je mi zle už 14 dni:-)No a už nevím proč ale nějak mě napadlo si udělat test a byl pozitivní…;-)Takže krasna chripka.-)A druhé těhotenství, jsem měla podezření ze sem se otrávila u kamarádky v restauraci, ale když sem zvracela už třetí den tak sem jako správná blondyna šla udělat test a byl pozitivní:-)
@Bellinka2 ahojky hele ja to mám úplně stejne ať už mám progesteron nebo tedy tedka mám utrogestan tak proste taky sileny…takže netusim, ale myslím ze to bude normální.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.