Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Diana91 neberu vubec nic ani jsem nebrala. Minulý měsíc jsem už 9 dní před ms měla nalite kozy, tak jsem si právě omylem myslela že to vyšlo. No nevyšlo.
A teď po druhém a třetím červencovém iui jak necítím vůbec nic, už si netroufam ani nic myslet.
@chipsa 11dpo by ti taky nemuselo nic ukázat. Počkej až do ms. Pokud ještě vydržíš. Také mám co dělat ale už si říkám jen tři dny. S těma bolestma nevím. Na různých chatech x milionů jiných názoru. Někdo cítí, někdo necítí. Takze naděje je vždy.
@Simona87b Děkuji.
ale uvidíme, těžko říct jestli to je dobře nebo špatně.
@Diana91 tak to si mě pobavila
tak to se do toho malej opřel do ty hry.
@Pinklekip určitě je…ja sem dneska 11 den od IUI a test byl ráno negativní tal nevím jestli má smysl doufat.
@Simona87b Je šance pořád, proto právě netestuju, abych nebyla zklamaná. Ale uvidíš šance stále je. I po zpoždění MS může být hladina HCG tak nízká že to testy nepoznají. Tak to má moje kamarádka a těhotenství jí zjistili až z krve.
@Pinklekip no ja zpozdeni mít nebudu, beru progesteron a mám pravé 6.8 když nebude pozitivní test tak vysadit.
@Pinklekip každopádně moc ti děkuji za podporu….naděje umírá poslední.
@Pinklekip tj, to je fakt na palici. Kdyby to šlo zjistit hned
takhle nás napínat
@Bellinka2 jako na zabití a ještě se tomu smál
ale měl v ruce šunku, tak se pes ani nehnul.
@Simona87b tak počkej do 6.8 to je ještě dost času. Věř tomu a netestovat ať nejsi zklamaná.
@Diana91 No uvidíme. Dám vědět. Ty tři dny už vydržím netestovat. Ty si brala clostil? Kolik folikul?
@Pinklekip tak já už asi ani nemusím testovat
cosi se rozjíždí a jsem nas*ana ![]()
Nene, ovuluji normálně, jen jsem pak dostala ovitrell a po utrogestan.
A když to teď nevyšlo, tak teprve tenhle cyklus dostanu 2 a tuším 7 den injekci, a to je předpokládám na folikuly. Ale nebaví mě to neustálé lítání po doktorech ![]()
@Diana91 fakt tak brzo? To je nějaké divne. Máš to pravidelně nebo ne?
To já také první pokus bez clostilu, ale když nevyšel, tak doktor říkal že čím víc folikul tím větší šance sice můžou být dvojčata ale větší šance že to vyjde. mě se jich vytvořilo 7. Pak injekce na spuštění ovulace a poté dvě IUI pátek a pondělí.
Uvidíš když jsem to dostala, tak jsem akorát volala a poslali mi recept na telefon. Pak jsem šla na kontrolní ultrazvuk a hned v ten den IUI. Takže jsem nikam tak nějak zbytečně netrajdala.
@Pinklekip já měla 32 dní. Ale s utrogestanem se mi to snížilo první měsíc o dva dny, tak teď počítám s 28, což mám dneska (já cetla, že mas cca 3 dny do MS, což já prave taky, proto jsem myslela, že jsme stejně) nebo jsem vul? ![]()
Jako pro mě je spis zvláštní, že spis je to semtam zašpinění, ale vůbec nic mě teď nebolí, břicho, prsa, vůbec nic
test jsem dělala ve čtvrtek a nebylo tam nic.
No já toho mám teď až nad hlavu. Mám to totiž ještě okořeněné trháním osmiček (před létem dvě a v září další) a do toho se mi zase rozjela UC (ulcerózní kolitida), od porodu s tím dost bojuju, tak jsem pořád pod dohledem no. A to jsme ještě v dubnu stihli covid, a to s celkem hnusným průběhem, tak už doktory nemuzu vidět ![]()
@Diana91 Nejsi vul
, měla bych to dostat 2.8 cyklus 29 dní. Tak uvidíš jestli se ti to rozjede nebo ne. Kdyžtak ještě testni pokud to nebude klasická ms.
@Pinklekip tak aspoň tak ![]()
Já už počůrala tolil testů, že bych už měla mít v Dr. maxovi nějakou slevičku ![]()
@Diana91 Dej vědět jak to u tebe probíhá dnes. Jestli se rozjelo nebo nic moc.
@Pinklekip v 6 ráno v plné parádě. Tak zase další měsíc. Blbé je, že si mam první den volat, abych měla druhý den tu injekci. No v sobotu asi těžko
že já vůl jsem nevolala včera ráno
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.