IUI srpen 2021

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
27.7.21 07:51
@Pinklekip píše:
@chipsa kolikátý den jsi po DPO? A bolelo te to jen jeden den nebo pořád?

Ahoj, dnes je to šestý den. No jako při menstruaci, někdy je to horší, někdy slabší.. Je tam cítit napětí a nafouklost. Včera to bylo, jako bych už to měla dostat, přitom je to blbost. Menstruaci mám dostat až 6.8 Tak čert ví:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.21 14:44

@Bellinka2

Jsem ráda že mě chápeš, trochu jsme se bála aby se na mě za takovou otázku lidí nesesypali že za to dítě přece stojí :oops: samozřejmě, že stojí ale raději bych ty penízky měla pro něho než za něj :)

Je pravda že se mě hned ptali na problém a i s tím že jsme jim to řekla tak mě objednali tak si říkám že takový problém to snad nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
27.7.21 14:49

@MinaminoShana no upřímně, dokud jsem to nezačala řešit, tak sem ani netušila, že je to takhle drahá záležitost. Člověka to nenapadne a nejsou to malé peníze a někdo je třeba ani nemusí mít k dispozici. Jasně, že v porovnání s tím pocitem být rodič je to nic, ale tak každý doufá, že se podaří bez toho a bude moct ty peníze využít, aby se třeba miminko mělo dobře :)

No tak pokud si to i hlásila při objednání, tak bych v tom vůbec neviděla problém. Hele věř mi, že určitě nejste jediný pár na světě, co by měl takový problém. A oni vam určitě pomůžou a řeknou možnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.7.21 17:06

@Bellinka2 ahojky, cetla jsem prispevky az dnes. To je blby, ze by ti to mohlo vyjit na vikend :( treba to nacasuji na pondeli.. :hug: a neptala ses, jestli by ti spermio neudelali i tak? Nam ho delali pri prvni navsteve automaticky. Ja mam dnes 2 DC. Pondeli bude 15, tak jsem zvedava, jestli to neprosvihnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
27.7.21 17:50

@Cassydissy ahojky, v pohodee. Hele já sem na tom stejně jako ty, já budu v pondělí taky 15DC. Ale právě proto mi řekli, že to možná vyjde na víkend. Ale snad. Ty máš taky ten clostik? Jinak jsem domluvená, že spermio udělají, ikdyz bych nešla. Nám ho nedělali hned, páč já měla asi 14 dní starý (sice podle nich ne dobře vyhodnoceny), ale nemělo to smysl, hned zas dělat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.21 23:28

@Bellinka2 já mám právě kamarádku kde řešili manželovu neplodnost a vím, že je to stalo fakt hodně peněz (ale tam museli i zajišťovat sperma od dárců atd) tak proto jsem si hned chtěla ujistit kolik mít peněz za rukou :) Právě že oni za to dali skoro všechny úspor protože to ani nevyšlo na poprvé tak se člověk bojí. Je teď nejvíce straší to že by to nevyšlo a museli jsme na nějak ještě dražší postup třeba nakonec došli penízky a miminko by nebylo ani tak :oops:

Taky se tím zkouším utěšovat že rozhodně nejsme jediní :) ale zase si říkám, že pokud je ten problém jen v tomhle, tak IUI by mohlo zabrat úplně v pohodě a mohlo by brzo vyjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.7.21 23:32

Nevydržela sem

Ahoj tak ja sem dneska 8 den od IUI a nevydržela jsem a udělala test:-(Negativní a tak si říkám, ze se to nezadarilo, ze vlastně už ani ovitrell není v těle:-(Oficiálně sem měla testovat až 6.8,ale asi už je to jasné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
28.7.21 06:58

@MinaminoShana to s tebou souhlasím, pokud je problém pouze v psychice, tak IUI by mělo být víc než dostačující :)

@Simona87b pokud to nevyšlo, tak mě to moc mrzí. S dalším pokusem roste šance, tak se určitě brzo zadari. Nicméně není 8dpo celkem brzo? Já IUI beru jako normální otěhotnění, protože musí dojít k oplození a vím, že normálně se ženským ukazuje čárka třeba až 10dpo někdy i později (samozřejmě jsou výjimky jo). U IVF vím, že od transferu je to vidět dřív, tam se vpravuje už několika denní emryjko. Tak bych ještě počkala pár dní a zkusila třeba ještě jeden test. Kdy by ti měla přijít normálně MS? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.7.21 07:44

@Bellinka2 myslíš,ze je tedy ještě brzy? Ja sem z toho zmatená protože minuly měsíc sem měla jen ten časovány pohlavní styk a jeďte 10 den jsem měla pozitivní test kvůli ovitrellu.No MS by měla přijít tak 2.8,ale progesteron mám brát do 6.8-udělat test a když bude negativní tak vysadit a vyčkat na MS.Tak ti nevím:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
28.7.21 09:24

@Simona87b hele já si myslím, že v tuhle chvíli ti to jen říká, že ten otrivell je z těla ven. Nicméně podle mě na pozitivní test je ještě čas. Počkala bych, některý ženský mají pozitivní test až v den menstruace, některé kolikrát později. Přece jen nějakou dobu trvá to uhnízdění a pak se teprve začínají uvolňovat ty hormony. Takže podle mě to ještě úplně jasné není. :) Ještě počkej a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
28.7.21 10:18

@MinaminoShana Neboj se, určitě to dopadne dobře. Mi všichni vždy říkali, důležitá je psychika. Držíme ti palce a dej vědět.

@Simona87b určitě je ještě brzo. 7-10 den se teprve miminko uhnizduje. A až po uhnízdění se začíná produkovat hormon HCG, který ti pak ukáže ty dvě čárky. Vydržela bych do toho 6.8. pak budeš mít jistotu. Některým holkám Se ukáže duch až po menstruaci třeba pár dnů. Takze vydrž a netestuje dříve ať pak nejsi smutná.

Také mám sama co dělat ze sebou, ale 2.8 se to u mě rozlouskne. Takže odpočítávám dny. U mě 8dpo bolest v podbřišku (což by mohlo/nemuselo být uhnizdovani), další dny už nic. Žádné příznaky na sobě nepociťuji, zatím díky bohu ani menstruace „klepu“, akorát jsem unavená (z práce) a mám v puse jako v polepšovně, ale to se tak občas stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.7.21 12:38

@Simona87b tak to vubec jasne neni. Zemer nikdo nema 8dpo ducha. Ja treba testovala 8dpo, jestli uvidim ovitrelle. Testni urcite dyl!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.21 14:34

@Simona87b to jeste fakt nemusí nic znamenat :srdce: je dobře se samozřejmě smířit s tím horším ale malá naděje ještě je :kytka:

@Pinklekip právě taky si říkám, sice pro jistotu půjdeme i na spermio když už ať víme jestli náhodou není ještě jiný problém ale snad ne :) u mě spíš není jelikož jedno mám a to bez komplikací dokonce pres prasky :zed: tak si říkám že naopak asi jsme plodná až moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.21 14:36

@Bellinka2 no jak jsem od přírody do Ela nervák tak jsem vyklepana jak ratlík a to jdu nejdříve jen na prohlídku :zed: snažím se zabavit vším možným ale vůbec nic mě nebaví :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
28.7.21 14:38

@MinaminoShana hele pamatuju si, že před tou prohlídkou jsem na tom byla taky nejhůř. Jednak sem zpracovávala tu informaci a pak se ti hlavou honí všechny scénáře. Takže to chápu, ale nakonec se zbytečně stresujem. Všechno bude dobrý, kord jestli si až tak plodná, že přes prášky, tak to pojede :mrgreen: jinak ti tu plodnost závidím.

Já dnes začala brát clostik. Tak uvidíme, co to semnou nakonec udělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.