IUI srpen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
23.7.21 10:26

@Pinklekip tak držím moc palce! :) Jinak chápu, že to čekání je nekonečný, ikdyz to je ve finále za chvilku. Já jsem napjatá už teď a to čekám teprve na MS..
Jinak slyším poprvé, že se dělají takhle dvě IUI zasebou? 8o To dělají normálně, aby se zvýšila šance?
A jinak když si měla více folikulů, tak v tom doktor nevidí problém? Promiň, že se ptám možná blbě, ale mě teprve vše čeká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.7.21 10:32

První IUI červenec

Ahojky, ja byla poprvé tedka 19.7…musím teda říct ze to čekání je celkem zlo…jak zvladate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.7.21 11:21

@Bellinka2 no mudr. Říkal že čím víc folikul tím větší šance, že jich bude více ovulovat. Ale je větší šance na dvojčata. Prý v běžném cyklu jsou 1-2 folikuly. A tim se mi díky tomu clostilu vytvořilo tolik těch folikul, tak říkal, že by byla škoda to neudělat dvakrát, tedy toho využít, že jich je tolik. Akorát, kdybych dostala menstruaci, tak i v průběhu té musím jít na ultrazvuk, jestli ty folekuly ovulovaly nebo jsou z nich cysty. Pokud by se z nich staly cysty tak bychom na další pokusy museli počkat měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.7.21 11:37

@Pinklekip tak to na jednu stranu ráda slyším, že se ta sance u toho IUI dá takhle zvýšit. Oni asi tohle vyhodnocují individuálně, protože vím, že pro některé ženské může mít vícečetné těhotenství rizikovější než pro jiné. Já se trochu toho clostiku bojím, protože si myslím, že ovuluji, ale prostě dopředu nikdy nevím zda 18 nebo až 25DC :mrgreen: a cystu jsem už dvakrát měla, tak aby z toho ty moje vaječníky nebyly moc paf. :mrgreen: ale tak doktor tyhle informace má, tak tomu budu věřit a třeba jako u tebe alespoň budu mít lepší šance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.7.21 11:52

@Bellinka2 hormonální profil mám v pořádku, spermie také v pořádku. Takže u nás snad takhle nějaké větší problémy nebudou nebo nejsou, jde spíš jen o to zapadnout. Přesně jak říkáš myslím, že je to hodně individuální, každé oplodnění jiné, každá žena to cítí jinak. Tu ovulaci mi spouštěli injeci, aby to měli pod kontrolou. A za ty dva dny bylo na UZ vidět, že dvě folekuly už ovulovaly, stále zbylo dalších 5. Tak záleží jak plovačci plavali. Ale čekání hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.7.21 11:57

@Pinklekip
Tak vzhledem k tomu, že tebe mají pod kontrolou a spermie jsou v pořádku, tak věřím, že jsou šance opravdu velké :) tak přeju pevný nervy v rámci čekání a určitě nám dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.7.21 13:04

Ahoj holky, ty brdo, tady je prispevku. Pekne se nam to rozjizdi. Ja 10dpo po prvnim IUI nic. Ted si preju, aby mi MS prisla az v pondeli, abychom stihli po Sanus dovolene 2. Iui. Clostik jsem nemela, trochu se ho bojim, hlavne tech vedlejsich ucinku. Jak vam po nem byva? Davate to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.7.21 13:17

@Cassydissy ahoj, a ty už víš že první IUI nevyšlo? 10 DPO je ještě brzo na závěry, klidně ještě můžeš být těhotná. Jinak mě po tom clostilu nic nebylo. Vše při starém, neomezovala jsem se ani na nějakých oslavách (grilovačkach) že bych si nedala nějake pivo nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.21 13:21

@Cassydissy kdy ti má přijít MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.7.21 13:22
@Cassydissy píše:
Ahoj holky, ty brdo, tady je prispevku. Pekne se nam to rozjizdi. Ja 10dpo po prvnim IUI nic. Ted si preju, aby mi MS prisla az v pondeli, abychom stihli po Sanus dovolene 2. Iui. Clostik jsem nemela, trochu se ho bojim, hlavne tech vedlejsich ucinku. Jak vam po nem byva? Davate to?

Ahoj, mužů se zeptat když jsi 10 dni po IUI podle ceho si určila ze to nevyšlo? Ja sem čtyři dny po a zatím se cítím porad stejne…ale testovat prý mám až 18ty den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.7.21 13:40

Holky, ze vseho nejdriv, drzim vam palce, aby vam to vyslo uz ted :*. Budu na vas myslet a sledovat novinky!

Ja to poznala tak od 8dpo, nic se proste u me nedelo. V brisku ani naznak cukani, kreci, proste cehokoliv. Prsa taky beze zmeny. Takze je to jasny jak facka. Mam za sebou 3 tehotenstvi, 1 syna (15) a je mi uz 36. Sve telo znam jak botky polobotky :D vsechny tehotenstvi jsem na sobe bezpecne poznala pred testem. Ale testuju stejne, co kdyby nahodou, ze :D.

Ja bych clostik vyzkousela az treti/ctvrty cyklus, pokud se nepovede. Pak uz v pripade nezdaru urcite IVF. Zajimalo by me, proc to porad nejde, kdyz se stale trefujeme do plodnych dnu, spermijky mame ok a hormony take. Nevim, jestli treba nemam nepruchodne vejcovody, ale dr. mi pruchodnost nedoporucil, ze pry tehorna jsem uz byla, tak pruchodne to je. Ale v 11tt mi delali 2× za sebou revizi. Po prvni jsem totiz tak za 10 dni v noci zacala krvacet jak zabite prase, tak jsem zla znova. Prave nevim, jestli tam to stourani v narkoze nemohlo zapricinit nejake ucpani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.7.21 13:43

@Simona87b 18 dni bych urcite nevydrzela. Ale to uz je jasny, ze pripadna carka bude zarit a nebude z ovitrelle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.7.21 13:44

@Štěpánka1985 no bojim se, ze tak zitra pozitri. Ale potrebuju ji pozdrzet nejmin do pondeli :D utrous jsem ale nedostala.. Tak nevim, cim. Kdy tobe a kdy budes testit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
23.7.21 13:45

@Cassydissy
A nepřemýšlela si to zkusit? Já byla na neprůchodnosti a jako neříkám, mě to bolelo. Ale pokud IUI zákrok pro tebe nebyl nijak zvlášť bolestivý, tak si myslím, že i tou metodou té látky bys to mohla dát v pohodě.

Syna máš s nynějším partnerem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.7.21 13:59

Zdravím holky, mohu se vás zeptat na pár informací skrz IUI? Jsem trochu zmatená a nemám to s kým porovnat a zde je vás více:) Byla jsem na IUI v červnu. Druhý den ráno mě dost překvapilo, že ze mě vytekla hnědá, něčím napuštěná tekutina. Asi to byl ten roztok??? Nyní mám druhé kolo IUI a nic takového se nekonalo, nic ze mě hnědého, ani jiného nevyteklo, ani nešpiním, nic.. Jak jste to měli vy? Špinili jste po IUI, nebo z vás něco teklo? Minulej měsíc jsem byla nafouklá, jakási ucpaná a nyní nic :nevim: Kromě pachuti v hubě se cítím dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.