Ivermectin a jiné léky na Covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15929
12.11.21 19:30
@bse.pedro píše:
Jak kde… V jedný hospůdce jsme měli dost vyvinutou servírku, která se s oblibou opírala chlapům kozama o ksicht, když roznášela pivo… :nevim: 8) Taky asi dostávala slušný dýška… :lol: :nevim: Mi jednou málem zlomila prsem klíční kost, když mi nesla kafe… :roll: 8)

Hele, příště si do toho kafe sypej cukr, on je to také bílý prášek, ale má trošku jiné účinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 19:31
@Zumpa píše:
To by stálo za hlubší zamyšlení… máš doma zrcadlo? :mrgreen:

Bóže, už mi to došlo… :mrgreen:. :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
15929
12.11.21 19:32
@Janli píše:
Hele, já mám dneska nějakej blbej den. Asi mi to budeš muset vysvětlit… :oops:

Hele, sry, já mám taky nic moc pátek, taxe snažím být ftipný, ale asi mi to moc nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
12.11.21 19:38
@Janli píše:
Já ti teda nevím, ale číšník nebo prodavačka nestojí těsně vedle mě a nedotýkají se mě…

Tak bys mela vedet, ze covid je hlavne kapenkova infekce a nakazite se hlavne tim, ze na tebe nekdo bude mluvit a prskat, zvlast bez respiratoru (oproti jinym respiracnim virum, ktere jsou spise nemoci spinavych rukou). Vubec se te nemusi dotykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 19:39
@Zumpa píše:
Hele, sry, já mám taky nic moc pátek, taxe snažím být ftipný, ale asi mi to moc nejde :)

Ale jó, chyba byla na mém přijímači… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.11.21 19:43
@Janli píše:
Ale jó, chyba byla na mém přijímači… :mrgreen:

Já mám pátek už týden. Můžete mi to osvětlit? :andel:

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.11.21 19:52
@Mango_Lassi píše:
Já mám pátek už týden. Můžete mi to osvětlit? :andel:

Vzdálenost, kterou od tebe lékař udržuje, je nepřímo úměrná tvé atraktivitě pro opačné pohlaví s normálními sexuálními preferencemi… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.11.21 19:55
@Janli píše:
Vzdálenost, kterou od tebe lékař udržuje, je nepřímo úměrná tvé atraktivitě pro opačné pohlaví s normálními sexuálními preferencemi… :mrgreen:

Prosím tě. A já si říkám, že jsem uchylna, ve mě (ne) očko diskuze vyvolávají sexuální asociace. První dávka, druhá dávka, moje poprvé s Modernou, stříkat, píchat. :think: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1849
12.11.21 20:23

@Janli píše:
A ty zobeš jaký preparáty? Já jen čemu se vyhnout…

@bse.pedro píše:
Nebo spíš má zobat a nezobe… :nevim: :nevim: :nevim: 8)

Hele, z konspiračních webů o tom vím už pár dnů a asi se o tom už moc kecalo mezi ovčany, tak presstitut Seznam se rozhodl to taky zveřejnit:

https://www. seznamzpravy. cz/clanek/v-testu-vakciny-pfizer-se-pry-delaly-chyby-ale-i-odhaleni-je-jich-plne-180008#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy. sznhp. box&dop_req_id=urRM89×12od-202111121902&dop_id=180008&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Ale nebojte se, vy dvě establishmentu věřící, všechno je v cajku :lol:. Sice studie Pfizeru byla podvod, Seznam vás ale na 150% :mrgreen: ujišťuje, že všechno je v nejlepším pořádku, ano, ano, všechno je tak, jak má být :potlesk:, a vy obě se už teď můžete těšit na další „včeličku“. A pak na čtvrtou, pátou… (Konec je stejný jako v pohádkách. Ale nebojte, přeživší možná za váma půjdou dobrovolně…)

Všichni jsme na stejné lodi (Titanicu). Jenom hlupákům to nedochází a napádají své bližní. Zatím slovami. A pár jedinců kdesi daleko se směje, jak jim to všechno prochází…

Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 20:28
@BeaL píše:
Hele, z konspiračních webů o tom vím už pár dnů a asi se o tom už moc kecalo mezi ovčany, tak presstitut Seznam se rozhodl to taky zveřejnit:

https://www. seznamzpravy. cz/clanek/v-testu-vakciny-pfizer-se-pry-delaly-chyby-ale-i-odhaleni-je-jich-plne-180008#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy. sznhp. box&dop_req_id=urRM89×12od-202111121902&dop_id=180008&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Ale nebojte se, vy dvě establishmentu věřící, všechno je v cajku :lol:. Sice studie Pfizeru byla podvod, Seznam vás ale na 150% :mrgreen: ujišťuje, že všechno je v nejlepším pořádku, ano, ano, všechno je tak, jak má být :potlesk:, a vy obě se už teď můžete těšit na další „včeličku“. A pak na čtvrtou, pátou… (Konec je stejný jako v pohádkách. Ale nebojte, přeživší možná za váma půjdou dobrovolně…)

Všichni jsme na stejné lodi (Titanicu). Jenom hlupákům to nedochází a napádají své bližní. Zatím slovami. A pár jedinců kdesi daleko se směje, jak jim to všechno prochází…

Dobrou noc!

Až dopiju tu flašku červenýho, tak možná budu v tom správným umrtvení, abych pochopila, co jsi tu chtěla říct…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.11.21 20:30
@Janli píše:
Až dopiju tu flašku červenýho, tak možná budu v tom správným umrtvení, abych pochopila, co jsi tu chtěla říct…

Přeložím ti to - jsi 🐑
Flašku pošli mně

• Citovat
  • Upravit
Janli
12.11.21 20:32
@Mango_Lassi píše:
Přeložím ti to - jsi 🐑
Flašku pošli mně

Od narození Beran, ale jak to sakra víte? :think:

• Citovat
  • Upravit
24015
12.11.21 20:34
@BeaL píše:

Dobrou noc!

A červi se rozlezou, a bič boží, bič boží je vyžene… :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac: 8)
https://www.youtube.com/watch?… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.11.21 20:36
@Janli píše:
Od narození Beran, ale jak to sakra víte? :think:

Dočetla jsem až ke klíčovému slovu establishment, vše mi bylo hned jasné. Dále jsem to nezvládla.

• Citovat
  • Upravit
40
13.11.21 11:27

@My Melody super, konecne odpověď na otazku :D mate nějaké info, co je dostatečná hladina vitamínu D? mam aktualne 69,coz mi po lete neprijde moc. nekde pisi minimální hranici 50 a někde 75 :nevim: Ale mam podezření, ze je to kvůli nedostatku hořčíku, už jsem začala horcikovy protokol.tak to snad půjde nahoru.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí