Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@bse.pedro píše:
Jak kde… V jedný hospůdce jsme měli dost vyvinutou servírku, která se s oblibou opírala chlapům kozama o ksicht, když roznášela pivo…![]()
Taky asi dostávala slušný dýška…
![]()
Mi jednou málem zlomila prsem klíční kost, když mi nesla kafe…
![]()
Hele, příště si do toho kafe sypej cukr, on je to také bílý prášek, ale má trošku jiné účinky ![]()
@Zumpa píše:
To by stálo za hlubší zamyšlení… máš doma zrcadlo?
Bóže, už mi to došlo…
.
![]()
@Janli píše:
Hele, já mám dneska nějakej blbej den. Asi mi to budeš muset vysvětlit…
Hele, sry, já mám taky nic moc pátek, taxe snažím být ftipný, ale asi mi to moc nejde ![]()
@Janli píše:
Já ti teda nevím, ale číšník nebo prodavačka nestojí těsně vedle mě a nedotýkají se mě…
Tak bys mela vedet, ze covid je hlavne kapenkova infekce a nakazite se hlavne tim, ze na tebe nekdo bude mluvit a prskat, zvlast bez respiratoru (oproti jinym respiracnim virum, ktere jsou spise nemoci spinavych rukou). Vubec se te nemusi dotykat.
@Zumpa píše:
Hele, sry, já mám taky nic moc pátek, taxe snažím být ftipný, ale asi mi to moc nejde
Ale jó, chyba byla na mém přijímači… ![]()
@Janli píše:
Ale jó, chyba byla na mém přijímači…
Já mám pátek už týden. Můžete mi to osvětlit? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Já mám pátek už týden. Můžete mi to osvětlit?
Vzdálenost, kterou od tebe lékař udržuje, je nepřímo úměrná tvé atraktivitě pro opačné pohlaví s normálními sexuálními preferencemi… ![]()
@Janli píše:
Vzdálenost, kterou od tebe lékař udržuje, je nepřímo úměrná tvé atraktivitě pro opačné pohlaví s normálními sexuálními preferencemi…
Prosím tě. A já si říkám, že jsem uchylna, ve mě (ne) očko diskuze vyvolávají sexuální asociace. První dávka, druhá dávka, moje poprvé s Modernou, stříkat, píchat.
![]()
@Janli píše:
@bse.pedro píše:
A ty zobeš jaký preparáty? Já jen čemu se vyhnout…
Nebo spíš má zobat a nezobe…![]()
![]()
![]()
Hele, z konspiračních webů o tom vím už pár dnů a asi se o tom už moc kecalo mezi ovčany, tak presstitut Seznam se rozhodl to taky zveřejnit:
https://www. seznamzpravy. cz/clanek/v-testu-vakciny-pfizer-se-pry-delaly-chyby-ale-i-odhaleni-je-jich-plne-180008#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy. sznhp. box&dop_req_id=urRM89×12od-202111121902&dop_id=180008&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Ale nebojte se, vy dvě establishmentu věřící, všechno je v cajku
. Sice studie Pfizeru byla podvod, Seznam vás ale na 150%
ujišťuje, že všechno je v nejlepším pořádku, ano, ano, všechno je tak, jak má být
, a vy obě se už teď můžete těšit na další „včeličku“. A pak na čtvrtou, pátou… (Konec je stejný jako v pohádkách. Ale nebojte, přeživší možná za váma půjdou dobrovolně…)
Všichni jsme na stejné lodi (Titanicu). Jenom hlupákům to nedochází a napádají své bližní. Zatím slovami. A pár jedinců kdesi daleko se směje, jak jim to všechno prochází…
Dobrou noc!
@BeaL píše:
Hele, z konspiračních webů o tom vím už pár dnů a asi se o tom už moc kecalo mezi ovčany, tak presstitut Seznam se rozhodl to taky zveřejnit:https://www. seznamzpravy. cz/clanek/v-testu-vakciny-pfizer-se-pry-delaly-chyby-ale-i-odhaleni-je-jich-plne-180008#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy. sznhp. box&dop_req_id=urRM89×12od-202111121902&dop_id=180008&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
ujišťuje, že všechno je v nejlepším pořádku, ano, ano, všechno je tak, jak má být
, a vy obě se už teď můžete těšit na další „včeličku“. A pak na čtvrtou, pátou… (Konec je stejný jako v pohádkách. Ale nebojte, přeživší možná za váma půjdou dobrovolně…)
Všichni jsme na stejné lodi (Titanicu). Jenom hlupákům to nedochází a napádají své bližní. Zatím slovami. A pár jedinců kdesi daleko se směje, jak jim to všechno prochází…
Dobrou noc!
Až dopiju tu flašku červenýho, tak možná budu v tom správným umrtvení, abych pochopila, co jsi tu chtěla říct…
@Janli píše:
Až dopiju tu flašku červenýho, tak možná budu v tom správným umrtvení, abych pochopila, co jsi tu chtěla říct…
Přeložím ti to - jsi 🐑
Flašku pošli mně
@Mango_Lassi píše:
Přeložím ti to - jsi 🐑
Flašku pošli mně
Od narození Beran, ale jak to sakra víte? ![]()
@BeaL píše:
Hele, z konspiračních webů o tom vím už pár dnů a asi se o tom už moc kecalo mezi ovčany, tak presstitut Seznam se rozhodl to taky zveřejnit:https://www. seznamzpravy. cz/clanek/v-testu-vakciny-pfizer-se-pry-delaly-chyby-ale-i-odhaleni-je-jich-plne-180008#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy. sznhp. box&dop_req_id=urRM89×12od-202111121902&dop_id=180008&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Dobrou noc!
A červi se rozlezou, a bič boží, bič boží je vyžene…
![]()
https://www.youtube.com/watch?… ![]()
@Janli píše:
Od narození Beran, ale jak to sakra víte?
Dočetla jsem až ke klíčovému slovu establishment, vše mi bylo hned jasné. Dále jsem to nezvládla.
@My Melody super, konecne odpověď na otazku
mate nějaké info, co je dostatečná hladina vitamínu D? mam aktualne 69,coz mi po lete neprijde moc. nekde pisi minimální hranici 50 a někde 75
Ale mam podezření, ze je to kvůli nedostatku hořčíku, už jsem začala horcikovy protokol.tak to snad půjde nahoru.diky