Iveta Bartošová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26842
3.5.14 14:35

@Burj Chalifa To nemuze udelat ani kdyby chtel to uz by byl uplnej kreten s tou rakvi atd, A vubec ja nechapu to jsou jen jeho kecy (vykriky do tmy)Jak to vubec bude s tim pohrbem je vec jina, on rika ze si ji pohrbi u sebe na to jsou ruzne zakony o ketrych spis nez on budou rozhodovat jeji rodice tedy matka(otec jeji uz nezije)Tohle jsou jen jeho vykriky, ale nemyslim si ze ten pan dokonaly to muze jen tak vsechno udelat po svem…Pokud tedy jsou nejake zakony vubec v CR jeste?
Nebo ma naroky, kdyz byl tedy manzel, na vsechno??I pri Tom co ji zpusobil atd..nevim jak to bude, ale nejak se mi nezda, ze by mu proslo uplne vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 14:35
@Gituš píše:
Bulvární nadpis jednoho článku byl ve smyslu, že Rychtář chce naposledy obejmout svou ženu. Jestli si prosadí pohřeb s médii, tak můžeme čekat, že ji ještě chuděru vytáhne před zraky lidí z rakve :poblion: :poblion: :poblion:

Coze 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 14:37

Tak na novinkách teď píší, že pitva hotová, ale na toxikologii se čeká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 14:38

@ulice Presne tak..taky si myslim, ze Stajdl jen vyckava, je na rodzil od Rychare chytry a drzi zatim smutek. Vsak on vyleze pak brzy s parvniky-presne to si myslim taky.. ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
3.5.14 14:39
@pomenkova píše:
@ulice Presne tak..taky si myslim, ze Stajdl jen vyckava, je na rodzil od Rychare chytry a drzi zatim smutek. Vsak on vyleze pak brzy s parvniky-presne to si myslim taky.. ;) ;) ;)

a je to tak jedině dobře, aspoň pak Rychtáře semele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 14:41

Chtela jsem napsat, ze vyleze s pravniky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.14 14:44
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa To nemuze udelat ani kdyby chtel to uz by byl uplnej kreten s tou rakvi atd, A vubec ja nechapu to jsou jen jeho kecy (vykriky do tmy)Jak to vubec bude s tim pohrbem je vec jina, on rika ze si ji pohrbi u sebe na to jsou ruzne zakony o ketrych spis nez on budou rozhodovat jeji rodice tedy matka(otec jeji uz nezije)Tohle jsou jen jeho vykriky, ale nemyslim si ze ten pan dokonaly to muze jen tak vsechno udelat po svem…Pokud tedy jsou nejake zakony vubec v CR jeste?
Nebo ma naroky, kdyz byl tedy manzel, na vsechno??I pri Tom co ji zpusobil atd..nevim jak to bude, ale nejak se mi nezda, ze by mu proslo uplne vsechno…

bohužel manžel rozhoduje, co a jak bude :zed:
měl by se slušně dohodnout s rodinou, ale tady ten despota si jede svoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
3.5.14 14:46

@Mysis Jen polemizuji, že pro pozornost kohokoliv je toho schopný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.14 14:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 14:50

Štaidla zastupoval dr. Lžičař, což je právnické eso. Předpokládám, že s ním věc konzultuje, teoreticky by se mohli obrátit na soud se žádostí o předběžné opatření ohledně zabránění vydání těla Rychtářovi, pokud by stejný požadavek měl i nezl. Artur, tč. zastupován otcem. Pohřeb nemusí být hned, tělo může být uloženo v pohřebním ústavu do vyjasnění sporu.Je to sice neobvyklá právní záležitost, ale vše je v právu občas poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
3.5.14 14:55

Ted jsem se pobavila nebim jestli to tu nekde nezaznelo. Ale Rychtar za napadeni Macury dostal 80 hodin verejne prospesnych praci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
3.5.14 14:57
@Mysis píše:
Ted jsem se pobavila nebim jestli to tu nekde nezaznelo. Ale Rychtar za napadeni Macury dostal 80 hodin verejne prospesnych praci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Předpokládám, že toho využije a půjde si to odmakat do Macurova azylového domu pro týrané ženy, kde si vyhlédne další oběť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 14:58

@Burj Chalifa No a to jsem prave cetla, ze se obrad odklada. Jestli uz tedy to Sdaidl nezaridil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.5.14 14:59
@pomenkova píše:
@Burj Chalifa No a to jsem prave cetla, ze se obrad odklada. Jestli uz tedy to Sdaidl nezaridil 8)

Předběžné opatření je okamžitě vykonavatelné, takže cesta opravdu možná vedla tudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
3.5.14 15:03

@Kelsey tak to je teda taky slagr, ona pila kvuli tomu blbovi neco pro cincily??To je sileny 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí