Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
29.4.14 21:58

Chce veřejný obřad, mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.14 21:58
@Mrs. S píše:
Jen nechápu, jak proč on chce Artura, a stejně ho nedostane protože Artur je nezletilý a stará se o něj otec, navíc pochybuju že Artur by k němu chtěl.

ON CHCE ARTURA??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.4.14 21:59

Nevěřím, však říkala, že ven jen s ním. Tak no by si nevšiml, že tam pět dnů má dopis? Ráno byla v pohodě? Fuj, z něho mám husí kůži. Macura je taky trochu blázen a má strašnou sebepropagaci, ale asi mu začínám věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202

Bestie, zruda, lidskej odpad! Jemu zemre manzelka a on tam mele nejaky nesmysly a uplne chladne kalkuluje, jezis me je uplne na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S

@Cosmos říkal to v přenosu

• Citovat
  • Upravit
4396

No tak tohle je teda fakt hnusej hyenysmus :poblion: Ten dopis pro syna taky vůbec nechápu jak to mohl zveřejnit…
Většinou se k takovým věcem fakt nevyjadřuju, ale u tohodle člověka je mi fakt blivno. Tohle jsem snad ještě nezažila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
@maminka189 píše:
Nevim zda se o tom už tady nepsalo, alee přijde mi, že tam je těch přikrytých „předmetů“ víc 8o

Nikdy jsem nezažila, že by přejetý člověk vlakem byl pohromadě a pár jsem jich už viděla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
29.4.14 22:00

Normálně mne jen tak něco nerozhodí, ale Rychtář? :pocitac: Nechápu… fakt mi to hlava nebere :zed: To je nechutná zrůda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
29.4.14 22:00

Nechtěla jsem se vyjadřovat, ale když ho ted vidím v TV jak s klidnou hlavou dává rozhovory a jak má vše už krásně promyšlené, tak musím.
Je mi z toho člověka vážně špatně. Je to bezcitná vypočítavá svině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.14 22:01
@Sibyla0 píše:
Nevěřím, však říkala, že ven jen s ním. Tak no by si nevšiml, že tam pět dnů má dopis? Ráno byla v pohodě? Fuj, z něho mám husí kůži. Macura je taky trochu blázen a má strašnou sebepropagaci, ale asi mu začínám věřit.

On jel dnes ráno prý k výslechu kvůli nějaké rvačce. Tam ho nedoprovázela. Asi měla nařízeno sedět doma na zadku, když tam není. :think: Hrůza, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
@madeto píše:
Nikdy jsem nezažila, že by přejetý člověk vlakem byl pohromadě a pár jsem jich už viděla :pankac:

Bylo to nutné? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@madeto píše:
Nikdy jsem nezažila, že by přejetý člověk vlakem byl pohromadě a pár jsem jich už viděla :pankac:

Obdiv k pevnému žaludku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.14 22:02
@Mrs. S píše:
@Cosmos říkal to v přenosu

Tak to je ovšem síla. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
29.4.14 22:02
@Tereza1986 píše:
Chce veřejný obřad, mám dost.

Super, to bude fraška ve finále tam naběhne Macura a dají si po hubě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.14 22:03
@Tom-Jerry píše:
Takhle přeci nevypadá člověk, kterému před pár hodinama zemřela manželka. To je hajzl nejtěžšího kalibru :poblion: :poblion:

ted jsi me to vzala z klavesnice…zruda ktere ja neverim ani nos mezi ocima…mam rozpoznavaci dar, poznam co je kdo zac…ty oci to je ZLO!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak