Ivf 10/2022

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
15.10.22 21:53

@Lenka13 ahoj, jj ja byla v sobotu 8.10. Na transferu a nevim zda uz si to vsugerovavam, ale boli me podbrisek a boky, prsa a furt chodim curat tohle jsem mela u prvniho tehu (prirozene) ale je mi divne, ze bych takto brzo uz mela priznaky, snad jo 🙏 Jinak po odebrani mi bylo divne treti den, kdy jsem byla na skoleni a nemohla z nej odejit na jidlo cca 3,5 hodiny začal me bolet spodek, tak jsem volala do pronatalu a oni, ze musim hodne jist bilkovinu a pit jinak, ze musim prijet pokud to nebude lepsi, nastesti po snedeni sýrů, tvarohu a litru vody se mi udelalo lepe. Co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.10.22 22:22

Holky tak to Vám moc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.10.22 09:38

@pače
Cítím to stejně. Poboliva mě podbřišek jako kdyby ta mrcha měla přijít. Občas i v kříži. Prsa mě taky pobolivaji i bradavky. Na malou chodím taky neustale.
Kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.10.22 09:47

@Lenka13 asi je to v pr…, zacala jsem rano krvacet, vcera jsem delala test byl tam pidi duch, nevim zitra budu volat do pronatalu co dal, jsem z toho ted akorat rozpolcena, nekdo pise, ze krvacel a byl a nebo taky ne no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.22 10:16

@Silvia000 Ahoj, diky moc :)
Odber budem mat az koncom listopadu.
Je to nase prve IVF. Mam za sebou 3× ZT behom 1 roka. My mame trosku iny problem. Manzel sa ma len “dotkne” a ja otehotniem, ale vzdy to skonci do 8-10tt (spontanny potrat) a ani sa embryo nevyvinie.
Po 3 potratoch sa nam to nechcelo znova skusat. Uz by som stvrty potrat nedala. Navstivili sme gennet, a tam nam odporucili geneticke testovanie embryi. Takze musime na IVF.
Inak sme zdravy. Na nic nam neprisli. Mame za sebou milion testov. Este ma vo stvrtok caka imunologia, tak mozno uz len to by nam to kazi 🤷‍♀️ Uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.22 10:19

@pače ahoj, vsetky moje 3 tehotenstva zacali tak, ze som si myslela, ze ma prist mrcha. Po tyzdni bolestiach v bruchu, prs, atd, neprisla.
Ak nekrvacas ako pri menstruacii, tak je to ok. V tehotenstve telo prechadza zmenou. Mohla ti prasknut nejaka zilka, a ta sposobila krvacanie.
Btw - ja som vzdy vedela, ze som tehotna, ked sa mi spustila krv z nosa. Inak sa mi nespusta skoro nikdy.

Kazdopadne drzim prsty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.10.22 10:50
@pače píše:
@Lenka13 asi je to v pr…, zacala jsem rano krvacet, vcera jsem delala test byl tam pidi duch, nevim zitra budu volat do pronatalu co dal, jsem z toho ted akorat rozpolcena, nekdo pise, ze krvacel a byl a nebo taky ne no.

To mě moc mrzí :( nehazej ještě flintu do žita. Zavolej do Caru a uvidíš…
Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.10.22 14:18

@Lenka13 dekuji, dam vedet jak to dopadlo @NiccaCZ dekuji snad se to nerozjede do velkeho krvaceni, zatim je to jen lehce, uvidim co mi zizra z pronatalu reknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.10.22 15:30

@pače Mamka měla menstruaci během těhotenství a úplně v pohodě, snad do 4mesice a vše dopadlo dobre. Tak se nestresuj zbytečně nemusí to vůbec nic znamenat, jestli si měla ducha udělej test znovu zítra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.10.22 15:36

@NiccaCZ tak to mě moc mrzí, oni určitě přijdou na to v cem je problem. Já už nemohu otěhotnět spousty let, přitom mi na žádný problem nepřišli. Nechci se na ivf upinat ale věřím ze pozitivní myšlení jsou pozitivní výsledky a doufám ze se dočkáme vytouzeneho miminka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.10.22 20:12

Ivf injekce

Dobrý den,
Neměla by nějaká žena zájem o injekce na ivf? Začali jsme léčbu a ms se nedostavila a pak jsem zjistila, ze jsem těhotná a injekce mi leží doma. Třeba pro někoho kdo si musí platit plnou výši injekci..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.10.22 21:22

@bublina33
To ti moc gratuluji :potlesk: ať máš krásné a bezproblémové těhotenství :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.10.22 10:33

@pače
Jak si dopadla? Myslím na Tebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.10.22 12:33

@Lenka13 ahoj dekuji, no volala jsem do Caru a mam dal pokracovat v brani leku, ze je brzo na zavery, a ve ctvrtek mam testovat pak se domluvime co pripadne dal, nevim zda jeste doufat no, ale zatim to moc silny nemam, cekam zda se to rozjede nebo zastavi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
17.10.22 12:44

@pače
To je dobré znamení. Ještě nic není ztraceno :andel:
Já jsem u druhého těhotenství krvácela od začátku. Měla jsem hematom na děloze a trvalo to asi do 3mesice. Jezdila jsem na pohotovost asi jednou týdně s tím, že jsem se vždy loučila… Zvládla to, malá byla statečná a vydržela.
Stále jen šance 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.