IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
12.12.17 09:41

Ja sem holky taky nakukuju :mavam: a vsechny moc zdravim :mavam: :mavam: Ja se peru s dietou, ekzemem, kojenim…mala bude mit ted 5 mesicu uz a porad lezi jak placka a nepretaci se ani na bok, tak snad je ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
12.12.17 10:10

@Tomička dietou 8o jakoze shazujes tehu kila? Miminko nemam ale segra to mela s malym to same taky byl lenoch ale radsi s nim sla na vojtovku a ukazalo se ze ma slabsi svalstvo na jedne strane, tak cvicili a do mesice to bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.12.17 10:47

@Tomička
Určitě je v pohodě, holka byla taky kina a umela vše později. I chodit začala ve 22 měsících.
Malýmu je skoro 9,5 měsíce a třeba se ani neplazí, jen se tak pritahuje a místo kde rovnou na čtyři. Každý dítě je jiný a má své tempo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
12.12.17 14:37

@mzat no shazuji, nedobrovolně :lol: Dcerka trpí na alergie, na spoustu věcí (mléko, soja, vejce,…) a jelikož kojím, nesmím to já 8o No jako mám o 10 kg míň než před těhu…vojtovku jsem cvičila s klukem, není to proti ničemu, minimálně neuškodí :) Ale ona vidím, že je šikovná, netáhne k jedné straně nic, ani se nezaklání…ale prostě nemá vůbec potřebu se otáčet :lol: Ty si dáš do jara oddech?
@Mazlucha Teda to chodila pozdě - řešila to nějak dr? A co malý, kolik už má? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.12.17 15:05

@Tomička
Doktorka to neřešila, prý má svůj čas. Ona chodila dlouho vzprimene po kolenou. A taky těžby my byli na prevenci v 18ti měsících a pak se chodí až ve třech letech. Takže nas ani neviděla. Malýmu je skoro 9,5 měsíce, máš to v předešlém příspěvku. A taky holka rovnou vztala a šla, žádných pár krůčků, úplně jistá chůze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5948
12.12.17 15:30

@Tomička jo vlastne to uz si zminovala, ze ma takhle blbou kombinaci alergii. Jo tak urcite to nicemu neuskodi. Uprimne to je tak ze moc nemam na vyber. Ja se na pauzu necitila, ale musim mit rozum. Kdyby se to ted zadarilo neutahli bychom to jen z manzelova prijmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.12.17 15:56

@Mazlucha @Tomička AHojky holky, koukám, ze co doktorka, to názor. My jsme kvůli špatnému porodu byli hnany na sono mozku, chodíme na neuro a rehabka. První 3 měsíce jsme cvičili, malá lehce zatacela k jedné straně. Od 4m se otáčí na obě strany a teď v 6m už se lehce plazi a peruje na kolinkach a i to se na rehabku zda paní doktorce málo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.12.17 16:10

@Carolin14
Já cvičila s malým, ten měl diletaci hlavičky na jednu stranu. Holka byla dobrá, jen později chodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
12.12.17 16:16

@Mazlucha já si teda osobně myslím, ze naše malá je fakt sikovna, spis bych rekla, ze je možná celkem i dopředu. Každopádně jsem v mnoha diskuzich četla, ze jakmile se dostaneš do spár rehabek, tak vždy něco najdou, ale těžko říct. Myslím si, ze každý dítě má svoje tempo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
12.12.17 18:31

@mzat no je ji 24 let, ale když jsem ji rekla, ze chci ještě miminko, tak se zaradovala, ze jo, ze klidne bude pomáhat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
23.12.17 20:45

"Nádhera není ve věčnosti, ale v okamžicích s těmi správnými lidmi“.

Milá děvčata,
přeji vám všem krásné vánoce, mnoho zdraví, štěstí, životní pohody a hlavně spousty těch správných lidiček kolem vás po celý rok 2018. Tak jako Popelka dostala tři oříšky pro svá přání, posílám já vám všem tři kapří šupinky pro přání vaše. Ať se každé z vás splní to, co si přeje a v novém roce 2018 - roce psa jste pouze jen a jen šťastné a spokojené. Zdravím vás všechny, kdo sem stále nakukujete. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
24.12.17 07:49

@Jedna babička to je krasny :hug: :srdce:
ja taky přeji všem krásné a pohodove Vanoce a snazilkam úspěšný rok 2018

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
15.1.18 17:18

Ahoj maminy, máme menší problém, tak si jdu pro rady. Mám 3tydeního chlapečka, kojíme jak o život, mlíka mám dost. Jenže malej přes den už 3dny řve jak drak.Je zticha akorát, když je přisátej. Normálně se nají a pak jen dudlá. Když ho odpojim, řve. U zdroje usne, ale jakmile mu vyndam bradavku z pusy řve. Dnes nespal cely den. Když večer odpadne, v noci se budí ukázkové po 4h, nají se a hned spí. Takže mi přijde, že ho nic neboli, když je v noci klidný. Horečku nemá, prdí, krká v pohodě. Jediné co mě napadlo je spurt. Měly jste to taky tak? Co jiného by to mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.2.18 19:29

@HankaS82
Spurt jsem měla s holkou, ale ta po odstrčeni od prsu neřvala. Já to nevydržela a sáhla po UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.3.18 09:17

Tak jsme 2.3. oslavili rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie