IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
13.3.19 08:30

@riana12 ono je to právě těžké :( jsme celkem malé měto, takže tu bůhvíjaký výběr není. A všichni, co se tu o nich říká, že jsou dobrí, tak zase se o nich ví, že jsou povahově velmi podobní, jako tady pan doktor, od kterého chci odejít :nevim: nevím, jestli to je nějaká nevýhoda zrovna gynekologie nebo jsme nějaké divné město, ale je to za trest jako :mrgreen: fakt doufám, že budu moct k té Dr. Langerové a budu to mít vyřešené. Tak nějak dopředu předpokládm, že když si jí v Genettu chválí, bude dostatečně mluvná a empatická i pro mě totiž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
13.3.19 11:33

@riana12
no tak to bych se taky necítila dobře u chlapa co evidentně má zvýšený zájem v nahém ženském těle. bych si přišla jak u šmíráka :mrgreen: . Nemá foťak rovnou v ordinaci?
@kocourek88
Koukala sem na tu Langerovou a vypadá fakt mile. Byla nějaká diskuze na webu, že prý odešla z toho genetu,ale na stránkách genetu ji stále vidím. Nemáš nějakou zprávu jestli tam pořád je? Co sem o ní četla, tak bych šla určitě k ní, pokud někdy z Podolí přestoupím, tak sem chtěla právě do Genetu. Mimochodem, už vím od kud jsi :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
13.3.19 12:43

@Pučmeloun ja som to myslela tak, ze pan doktor ma rad panov, oni jeho a ze zacal robit fotomodela. zeny s tym nemaju nic spolocne :oops: mne osobne to nevadi. ale velmi sa povahovo zmenil, na ordinacii mu nezalezi a zacal sa arogantne chovat ku vsetkym.

• Citovat
  • Upravit
2190
13.3.19 14:30

@Pučmeloun Uhádla jsi správně Chomutov? Dr. má ordinaci v Žatci, což je asi 15 km od nás no :mrgreen: Ty hele´d vůbec nic nevím, tím, že jsem šla nakonec do té studie v Cube, jsem to vloni na podzim přestala řešit. Ale můžu Ti říct, že když jsem volala právě na podzim do toho Genettu a domlouvala si úvodní konzultaci, tak mě k paní doktorce Langerové odmítli objednat, ptž je prý maximálně vytížená a nové lidi nepřijmala v tu dobu - prý právě kvůli inernetovým diskuzím chtěli všichni k ní a takto to prý nešlo zvládat :mrgreen: takže těžko říct, jk to teda teď je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
13.3.19 14:51

@riana12
Jo aha, tak to sem to nepochopila :mrgreen: .
@kocourek88
No tipovala jsem tě na ten Žatec ;-). Jj, na diskuzích je fakt vychválená až do nebe. Tak snad tě vezme. Až jednou budu uvažovat o změně car tak si ji zkusím vyhledat (někdopsal, že by snad měla být v Prague Fertility Center), třeba se k ní jednou taky dostanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
13.3.19 16:10

@Pučmeloun no budeme věřit, že CAR měnit nebudeš muset a povede se Ti to co nejdřív :dance: fakt doufám, že se k ní budu moct dostat. To bych byla fakt happy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
14.3.19 09:59

@kocourek88
Věřím, že tě vezme ;-). Nemá náhodou dnes ordinační hodiny? Že by si si tam brnkla a zeptala se ;-)

Taky doufám, že CAR nebudu muset měnit a hlavně že už ani nebudu muset jít do dalšího ivf. Momentálně mě ale trápí, že menstruace zatím stále nikde :roll: . Jsem dnes 38 DC 17 dní po operaci a nic :think: . Vypadá to, že zákrok mi asi moc nepomohl a menstruace a s ní i ovulace chodit pravidelně nebudou. Taky mě napadlo, že možná to krvácení po operaci už prostě byla menstruace. když sem totiž den po operaci odcházela domů, tak už sem vůbec nekrvácela, ale ten samý den v noci sem začala celkem silně krvácet a trvalo to asi 3 dny, kdy to pomalu sláblo. Nevím tedy jestli to mělo souvislost s operací a nebo jestli už to byla menstruace. Výkon mi totiž prováděly 21DC. To je sice na menstruaci brzo, ale jiné řešení mě nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.3.19 14:23

@Pučmeloun nn dneska ne - ordinuje v úterý. Tím pádem to nechci hrotit a v tom pondělí se na to rovnou zeptám osobně.

Ty vado to je divný. Teoreticky by Ti podle mě i měli říct přece u dr po operaci, kdy by to tak nějak měla dostat ne :roll: no počkala bych třeba ještě ten týden, a pk bych zkusila zavolat k dr., aby Ti poradili. Je ale asi možné, aby hned po tom to byla MS, ale to jako laik fakt netuším no :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
14.3.19 14:31

@kocourek88
No já taky nevím a na internetu to nikde nemohu najít. V CARu mi jen řekli, že mám vyčkat na menstruaci, tak nevím co by mi pomohli. Ale jestli do 14-ti dnů MS nezačne, tak si tam dojdu, aby na mě koukli a dali mi kdyžtak vyvolávačku. Jen mě teda mrzí, že to vypadá že budu patřit k tomu minimu žen kterým laparka nepomohla a nerozjela cyklus ani na krátkou dobu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.3.19 14:37

@Pučmeloun třeba to jen prostě dýl trvá :nevim: to snad neee to by bylo strašně naprd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.3.19 14:58

Ahoj holky tak Langrová v Gennetu stále je , když jsem se chtěla k ní objednat v prosinci tak mi na recepci řekli že by termín byl za hodně dlouho protože je ještě na druhé klinice (Gennet Archa) takže i když by šel člověk k ní tak pak na utz je jak horký brambor vystřídá všechny doktory proto jsem si vybrala dr. Vykysalou .
Já když byla těhu tak jsem si taky myslela že si najdu gynekologa tady kde bydlíme a po první návštěvě ordinace už mě tam nikdo nikdy neviděl . Raději jsem si nechala gynekologa v Praze mám to 60km ale za špičkové vybavení ordinace a doktora který i když není moc mluvný ale to důležité vždy řekne je pro mě důležitější. V těhu mi vždy udělal utz , přeměřil mimi a prošel průtoky a srdíčko . Nikdy jsem neměla pocit že by něco odfákl. A na velké utz do ordinace jezdí doktor a dělají i testy na těhu cukrovku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
15.3.19 10:24

@kocourek88
Volala sem si teď k doktorovi do CAR. Ptala jsem se jestli krvácení po laparce (22.DC) mohlo být menstruací a prý to možné je. Mám tedy ještě počkat cca 14 dní a jít pak když tak na vyvolávačku.

@potvurka89
No je fakt, že je mnohdy lepší mít doktora který není tak vytížený a má tak větší prostor se ti věnovat. Spoustu věcí v ivf nejde naplánovat až bude mít doktorka čas a tak ji pak stejně někdo zastoupí. Taky občas musím v Podolí k jinému doktorovi, když mi to vyjde na dobu kdy ten můj tam není, a to on tam je asi 3, nebo 4 x v týdnu :mrgreen:. Ale jinak bych doktory na malém městě do jednoho pytle neházela. Myslím, že kolikrát jsou daleko pečlivější a lépe vybavení než v Praze. Já mám všechny lékaře v Praze, protože pražačka jsem, ale třeba rodit bych klidně jela někam za Prahu, kde nebude takový nátřask a co tak slýchám tak tam bývají v porodnicích milejší a je tam větší vztah k pacientce a tím pádem lepší prostředí. Ale jinak je to všude o lidech. Dobří lékaři se najdou v Praze i mimo ní a stejně tak i špatní doktoři. Já jich v Praze vyzkoušela už několik a někdy tedy velká bída.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.19 11:47

@Pučmeloun Ano máš pravdu při ivf nejde naplnánovat tělo aby reagovalo podle toho kdy tam doktor je :mrgreen:
No na lepší vybavení to by ses divila . Já jsem měla za svůj život dva gynekology jednoho v Trutnově když jsem byla na škole a ten měl na tu dobu slušně vybavenou ordinaci takže mi to v Praze přišlo úplně normální ale když jsem na poliklinice v Nymburku vstoupila do ordinace a pan doktor tam neměl utz což je pro mě běžné vybavení tak prostě né . Hodně věcí není potřeba dokud není problém .
Já až budu těhu a bude se řešit porod tak vím že chci rodit v Mladý Boleslavi v Praze bych nechtěla rodit .
Jinak najít vybavenou ordinaci gynekologa a i empatického a se zájmem pomoct je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.3.19 13:57

@Pučmeloun ty jo tak doufám, že se Ti to do té doby rozjede. Ta vyvolávačka by byla velké zklamáníže :( ale třeba by stačilo jednou, a pak by se tělo probudilo :nevim: ono pokud je možné, že ta MS byla 22 DC, tak teď bys tam možná měla ovulku ne? Pokud by se to teda počítalo jako klasický začátek nového cyklu. Možná si zkus udělat Ovu testy a třeba Ti to něco napoví :hug:

@potvurka89 no já furt vsázím na přechod k té Dr. Langerové. Doufám, že to půjde, protože jinak fakt nevím :mrgreen: do Prahy to mám přes 100 Km, to se mi zase nechce tam furt jezdit :roll: no uvidím.

Jinak teda asi mě ta minulá návstěva u pana gynekologa rozhodila víc, než jsem si připouštěla. Mám normálně hrůzu z toho pondělního vyšetření, že mi řekne, že tam srdíčko není a vše je blbě :roll: ale nějak hysterčím či co. Alespoň, že mám v práci tolik práce, že na to celý dny nestihnu pomalu pomylset a večer jdu pomalu hned po večeři spát, jak jsem z toho unavená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
18.3.19 11:23

@potvurka89
Tak ke gynekologovi bez utz bych se ani neobtěžovala :mrgreen: :lol: .
@kocourek88
Všechno je možné :nevim: . Ale spíš než na ovulaci to vypadá ještě k všemu tomu na nějaký zánět? Mám takový výtok (nesmrdí a ani nijak zvlášť nesvědí - max 2 x za den). Vlastně to ani moc neteče. Jen občas na toaleťáku je takový jakoby bílý gel. Pocit dole mám spíš suchý. nevím jestli s tím mám jít k doktorce a nebo jestli je to normální. Už sem z toho sebepozorování tak zblblá že už ani nevím :nevim: . Každopádně pardon za podrobný popis :mrgreen: :lol: . Napadla mě i ovulace nebo dokonce těhotenství (při obojím je zmiňovaný, pro mě už bájný, hlen) Těhotenský test negativní a ovulační sem nedělala, protože tento stav trvá už víc jak týden. Ještě čekám na nějaký silnější projev, nebo změnu a asi brnknu doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí