Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kocourek88
No jdu ještě ve čtvrtek na kontrolu, ale těžko to za tři dny naroste do něčeho kloudného
. Na KET tenhle cyklus jít nemůžu, protože i sliznice je nízká a brát na ni prášky je pozdě. takže na KET půjdu asi až po prázdninách, protože v červnu jedeme na týden do Slovinska na kola, v červenci na vodu, a v srpnu k moři. Nechci se tedy pak zbytečně omezovat a čumět doma na bílý těhotenský test místo zážitků. Uvidíme jak to stihnem. když stihnu KET před Slovinskem tak aby bylo jasné jestli sem v tom nebo ne ještě před odjezdem, tak to ještě prubnu, ale jinak raději počkám
. Každopádně bez KET/ivf se nehneme, to je už víc jak jasné. Pěkně mě to štve ale nic s tím neudělám ![]()
@Pučmeloun to chápu, je to naprd
ale třeba to tak má prostě být a ten KET už teď fakt vyjde!
Kolik máš ještě mrazáčků?
Holky, občas sem ještě nakouknu a moooc vám držím pěsti, už aby to bylo a miminko bylo s váma ![]()
To naše štěstí mělo 12.4. už půl roku, šíleně to letí ![]()
Jasmínka už není takový to nekomunikující miminko, ale rozumný batole, se kterým už se dá nějak jakž takž domluvit
O to víc si to užívám
Dokonce už se s ní dá jít do kavárny, když ji napolohuju do polosedu, tak kouká, hraje si s hračkou, povídá si a nechá mě si povídat s kámoškou ![]()
@Pučmeloun Tak to je skvělé, tam už to být musí ![]()
@Petra_z_Nuslí to je krásná princezna
![]()
@potvurka89 píše:
@Petra_z_Nuslí ježíš ta je kouzelná![]()
Moc děkuji, hlavně je i neuvěřitelně hodná, rozumná, přemýšlivá a přitom veselá a pořád se na nás usmívá ![]()
No je to štěstí a dříve nebo později se tu všechny dočkají
Stojí to za to čekání ![]()
@kocourek88
No snad některý z těch pěti KETů už vyjde ![]()
@Petra_z_Nuslí
To je krásná holčička a pohodové mimčo
Věřím, že vám dělá velikou radost ![]()
@kocourek88
Tak jsem byla včera ještě na folikulometrii u mojí gyn. a měla jsem folikul 20 mm a sliznici 9 mm
. Tak snad ovulace proběhne ![]()
@Pučmeloun to je vyborna sprava ![]()
@kocourek88 jej, blahozelam k chlapcekovi. mas TP ako ma narodeniny moj muz ![]()
ja sa tiez musim pochvalit. posledne 2 cykly boli ovulacne. konecne po roku a pol normalna ovu. a cez vikend som mala dalsi pozitivny ovu test, dnes boli aj bolesti, tak dufam, ze tretia ovu ![]()
@riana12
Tak to je u tebe taky super
.Ja jsem ted u doktorky, skoukne mi jestli folikul praskl, tak snad ![]()
@kocourek88
Ja asi prehlidla zpravu o chlapeckovi a terminu porodu
. Takze taky gratuluji
.A kdy ze to bude?
@riana12 @Pučmeloun holky moc děkuji, chlapečka mám zatím jen tip ze screeningu, na kterém jsem la před měsícem. Dnes odpolko jdu do poradny na UTZ, tak doufám, že mi toho chlapečka buď potvrdí nebo vyvrátí na nějakých už více procent
a TP mám taky ze screeningu
krásné datum 10.10. ![]()