Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riana12 děkuji - přesně tak. hlavně, že je vše v pohodě
tak to je skvělé…možná to přesně takto to má být a nakonec budete mít dítka dvě - jedno adopčátko a jedno své
už jsem viděla takové příběhy
držím moooc place ![]()
@kocourek88 veru, bude to tak, ako ma byt ![]()
akurat, ze o bio aj adopciatku som dufala, uz ked som bola pred rokom na KET
take naivne ![]()
@kocourek88
Díky za nápovědu, teď už to vidím úplně jasně
. Přitom já mám takovou představivost a na těch utz nikdy nevidím co vidět mám
.
@Pučmeloun heleď ono to je těžký
já to tam viděla jasně hned, když jsem byla u toho, jak se tam prďola objevil, a jak to dr cvakla, tak to se mi to kecá
ale je fakt, že nikdy dřív jsem taky na UTZ snímcích nic moc neviděla
ale u svého to uvidíš neboj ![]()
@riana12 ano, tak jak to má být, přesně, jak říkáš. Před tím rokem to asi tak být nemělo no
já teď taky říkám, že jsme si s přítelem asi museli projít tím neúspěchem, asi to tak pořídíte mělo být. Budu držet palce, ať nám brzy taky posíláš takové pěkně snímky jako mám já ![]()
Ahoj holky, dnes jsem 11 dni od ovitrelu, myslite ze takhle silne carky muzou byt jeste po nem? Ja doufam ze ne.Ze by to klaplo?
![]()
@Pučmeloun to už podle mě nebude ovitrelle
držím palce, ať to sílí a dávejt průběžně vědět! To by bylo skvělý
![]()
@kocourek88
Doufam, ze to neni ovitrel
.Neboj se, ted budu testovat denne ![]()
@Lucoule
Dekuji moc. Doufam ze ano. Velke plus vidim i v tom, ze carky na testu nabihaji hned jak se papirek namoci, to by snad ovitrelem fakt byt nemelo
.
@Pučmeloun no to chápu
budu moc držet palce a doufám, že nám tu budeš dávat pěkný zprávy, jak čárky sílí ![]()
Ja dnes 1DC, ale nic sa nedeje. celych 12 dni po ovu som spinila. tak snad dalsi cyklus bude ok.
zacina od tohto cyklu s vitaminmi. a budeme odratavat aspon 4-5 mesiacov, kym sa vyberieme do CAR po novy spg a moj hormonalny profil. nech vieme aktualne cisla. keby aspon spg bol fajn, chcela by som skusit IUI.
@kocourek88 @riana12
Holky myslim ze uz muzu pomalinku doufat.Dnes carky malinkato silily
.Zitra chci jit rano na krev at se trochu uklidnim.Snad bude hcg dost vysoke.Ten samotny je z dnesniho vecera.Je pak jako posledni v rade na te hromadne fotce, ty dva nad tim jsou z dnesniho rana. Modre jsou max a zelene dm.
@Pučmeloun no to jsou krásný čárky!! Potichoučku gratuluju!!
![]()