IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
riana12
13.5.19 23:08

@Pučmeloun noo, je tam vela otaznikov, prvy utz to vyjasni :srdce: ci uz je drobcek starsi alebo tam nie je sam :mrgreen:

pokial by sme chceli IVF v Brne, preplacaju ho nase poistovne (ak je to jeden z 3 hradenych cyklov).
iba je tam trosku odlisnost. najprv si par uhradi IVF komplet a potom az poistovna uhradi ten zaklad na zaklade vyuctovania z CAR. ale najprv nam to vopred poistovna pred IVF musi schvalit. a celkom treba okolo toho obiehat poistovnu, revizneho dr. aj CAR. nemam to detailne nastudovane, ale nie je problem, aby to nase poistovne uhradili.

• Citovat
  • Upravit
2190
14.5.19 09:45

@Pučmeloun no ono je to u Tebe s tím počítáním dost složité, když máš takové nepravidelné cykly, ale standardně se to počítá od 1 DC. Teoreticky na UTZ se chodí kolem 6 týdne, aby už srdíčko vidět bylo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
14.5.19 10:50

@Meginka1989
No nazdááár, to je dost že se taky ozveš ;-). Proč nechodíš k nám do skupinky? Posílala sem ti pozvánku, ne? Máme jí teď uzavřenou. A myslím že by si se divila co vše se tam událo ;-).

@kocourek88
No prááávě, jak to mám počítat když mám cykly jednou 32, jindy 39, 59 nebo taky víc??? :think: Ale už sem se k doktorce objednala. Chtěla abych přišla už tento pátek, ale to se bojim že by rozhodně nic vidět nebylo. Dohodly jsme se tedy na 28.5.. Tak uvidíme kolik tam mám nájemníků :mrgreen:
@riana12
Tak to potom asi není tak velká výhoda jít do CAR do ČR :think:. To máš pak akorát o papírování navíc a placené máš stejně jen to co by si měla na Slovensku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.5.19 13:15

@Pučmeloun a Ty bys chtěla dvojčátka? :andel: :andel: to by bylo super, no uvidíš, te´d to ještě vydržet, to pro mě bylo to nejtěžší no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
14.5.19 14:25

@kocourek88
No že bych je vyloženě chtěla, to asi ne. Ale vidím výhodu v tom, že by pro sebe byla parťáky. Tak to je vlastně jediný důvod proč bych je „chtěla“. Jinak bych upřednostňovala jen jedno :-). A i si myslím že tam bude jen jedno…To jo no, vydržet do 1. utz je nekonečný. To je taková první meta. Ale celý 1. trimestr mi přijde takovej nejistej a člověk se pořád bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
14.5.19 15:20

@Pučmeloun přesně tak! Já se přestala bát až po prvotrimetriálním screeningu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.5.19 18:57

@Pučmeloun CZ CARy su podla skusebosti druhych kvalitnejsie. aj ked maju napriklad za sebou tu istu funancnu skupinu. ale rozdiel je. a ak vycerpas vsetky pokusy cez poistovnu, v CZ sa to tiez viac oplati bez poistovne ako u nas. dokonca niektore vykony su lacnejsie alebo jednoduchsi system fungovania - recept mailom, moznost kontrol u tvojgo obvodneho gyn a do CAR ides iba na OPU ci vklad. pripadne podpisat nejake papiere. nase CARy to neumoznuju a ak, tak velmi, velmi neradi… u nas je to celkovo slabsie a pozadu…

• Citovat
  • Upravit
3896
14.5.19 20:43

@riana12
No tak to jeste ze ziju v CR :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
14.5.19 21:49

@Pučmeloun to si pis :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15.5.19 07:04
@Pučmeloun píše:
@kocourek88
No snad některý z těch pěti KETů už vyjde :-)
@Petra_z_Nuslí
To je krásná holčička a pohodové mimčo :* Věřím, že vám dělá velikou radost ;-)

no vida! Ani neutekl měsíc a je to tam a jsi těhotná :dance: :srdce: :hug: :kytka: :pankac: :srdce: :srdce: :srdce:
Mám za Tebe velkou radost, musí to být úplně kouzelnej pocit po takové době viď :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
15.5.19 09:10

@Petra_z_Nuslí
No co ti budu povídat, myslela jsem že exploduju a budou ze mě lítat barevné rachejtle jak na novoročním ohňostroji :mrgreen:. Byl to nádhernej nával překrásných emocí. Pak začali ale obavy aby test nezačal slábnout. Až krev mě trochu uklidnila. No ale i teď, když test už je maximálně pozitivní a druhá čárka je stejná nebo snad i silnější než kontrolní, tak stejně se trošku bojím aby se něco nepokaňkalo :roll:. Ale věřím že ne!!!Nesmí, tohle už si dobojuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
15.5.19 11:13

@Pučmeloun moc moc gratuluju :srdce: raduj se a užívej si tehu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
15.5.19 12:30

@koblizeq
Děkuji :-). Jen dneska mě bolelo a ještě trochu bolí v podbřišku jako bych měla silnou ms. Ale nekrvácim a ani nešpiním. Jen mě zarazilo že to byla chvíli fakt silná bolest :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
15.5.19 14:06

@Pučmeloun v kliduuu, to je tím, jak se bobíšek zavrtává a jak se děloha připravuje na těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
15.5.19 14:08

@kocourek88
Zavrtané už by mělo být, ne? No doufám že to nic neznamenalo a že bude vše ok. Prostě plašim. Mám strach aby se něco nepo. Však víš ;-)..Ale musím se hodit do klidu. Důležité je, že se povedlo otěhotnět! Takže to jde! Teď s tím víc stejně dělat nemůžu, jen doufat že bude vše ok :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí