Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riana12 tak snad bude
ono je to přecejen o dost méně invazivní než IVF, takže kdyby to jen trochu šlo, tak do toho určitě jdi ![]()
@riana12
Přesně, iui je dobrá volba když to se spg partnera půjde
. A ještě je to levné. Nevím jak u vás, ale tady jsou hrazené myslím 6 x do roka. U mě byl problém dosáhnout ovulace s minimální stimulací, ale nakonec to vypadá, že to jen měli špatně načasované a že jsem třeba i před tím na stimulaci reagovala, jen prostě později a né 12-14 DC.
@kocourek88
Děkuji, dnes ráno zase o malinko silnější. Tak snad je vše na dobré cestě
. byla jsem ráno na krvi, tak dám vědět jak to dopadlo.
Holky, dneska výsledky z krve: hcg 960!!! A to jsem dnes 12 dpo. Je to vůbec možné? Já sem fakt těhotná!!!
![]()
@Pučmeloun vaaaau, to je ine cislo
supeeeer
![]()
u nas mozeme chodit na IUI neobmedzene, lebo ho poistovna nepreplaca. v nasom CAR je to 150€ za IUI + lieky.
@riana12
Ta hodnota me prekvapila. Treba tam budou dve
…Tak to se zda, ze mate horsi podminky jak tady u nas
.
@Sashie
Dekuji
.
@Pučmeloun áááách to je božííí!
moc gratuluju!! A moc držím palce, aby bylo vše v pořádku! Ta hodnota je parádní
to jsou krásné zprávy juuu ![]()
@kocourek88
Dekuji
.Uz se nemuzu dockat prvniho utz se srdickem
.Furt se nemuzu dopocitat kolik tedy vlastne jsem. Ale zda se ze ted 3+4, takze za 14 dni k doktorce je asi tak akorat.
@Pučmeloun alebo ci si nemala ovu skor a to na utz zlte teliesko. alebo sa stretli kvalitne vajicko a spermonik ![]()
no vsimam si, ze CZ a SK su velmi odlisne. ved mnoho Sloveniek chodieva do Brna aj dalej do na IVF. a tiez este rozmyslam ci do „nasho“ CAR ci Brno radsej ![]()
@riana12
No nevim, ale jestli tak jsem maximalne o 4-5 dnu vic.Ze by probehla ovulka ten den jak tam videla ten folikul prvne. Nevim jestli zlute telisko ma taky tvar vejce
.Zkusim vydrzet alespon tech 14 dni a pak se tam objednam…No a nezakezi na tom kde si hradis pojisteni? Nebo kdyz pujdes do Brna tak mas automaticky stejne podminky jako my?
@Pučmeloun to je úžasné. Moc ti to přeji. a držím palce ať jde vše dobře
![]()
@Pučmeloun ahoj ![]()
Co tu nevidím, otěhu samo domo
Doufám, že nebudu poslední z naší skupinky, komu se zadaří, u mě to je přesně rok co se zadařilo..ale nedopadlo, takže květen je náš
což?