IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
15.5.19 19:59

@Pučmeloun to jo, ale ono se tam furt vrtá dál a už se pěkně rychle vyvíjí. Za bolest a píchání je přece ta příprava dělohy na těhotenství. V tomhle je dobrý i neplašit, když třeba budeš lehce spojit, ptž jak to tam je hodně prokrvené, může prasknout žilka a je to. Ale nic to znamenat nemusí, to až při velkém krvácení :srdce:
Bude to dobré uvidíš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
15.5.19 23:05

@kocourek88
Ja vim, ale clovek se i tak boji ;-).Ale diky za podporu, potrebuju to slyset ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
16.5.19 09:52

@Pučmeloun to chápu no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.19 17:47
@Pučmeloun píše:
@Petra_z_Nuslí
No co ti budu povídat, myslela jsem že exploduju a budou ze mě lítat barevné rachejtle jak na novoročním ohňostroji :mrgreen:. Byl to nádhernej nával překrásných emocí. Pak začali ale obavy aby test nezačal slábnout. Až krev mě trochu uklidnila. No ale i teď, když test už je maximálně pozitivní a druhá čárka je stejná nebo snad i silnější než kontrolní, tak stejně se trošku bojím aby se něco nepokaňkalo :roll:. Ale věřím že ne!!!Nesmí, tohle už si dobojuju :mrgreen:

Ten strach je úplně normální…já si dělala testy 3× denně celých prvních 14 dní…a po celé těhotenství jsem se jen bála, kdy se něco stane…no a až se Ti mimi narodí, tak se zase budeš bát, aby se nic nestalo… teď je malé 7 měsíců a já stejně vnoci kontroluju jestli dýchá…a přitom je to zdravé miminko, které nemělo ještě ani rýmičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
18.5.19 15:04

Tak dnes 7 rokov, co sa (ne)snazime. radsej s tou zatvorkou, lebo sme tomu nevenovali celych 7 rokov intenzivne. iba tak pod chvilami nieco. a chcela by som verit, ze ten osmy rok bude iny. aj ked uz si tazko pripustam, ze by doslo k dakemu zazraku. ale nikdy nevieme, ze jo?
tak hura do 8. roku :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1682
19.5.19 11:25

@riana12 Mne čekal zázrak na konci sedmého roku snažení, tak neztrácej naději :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
23.5.19 11:04

Juchuuu, 12DC :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2190
23.5.19 12:10

@riana12 to vypadá dobře! Tak hurá do snažení :mrgreen: :pankac:

@Pučmeloun ahoooj těhule! Tak jak je? Jak zvládáš čekání na UTZ? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
23.5.19 13:40

@riana12
No ten je parádní!!! To musí klapnout! ;-)
@kocourek88
Ahoj. No čekání na utz je nekonečné. první utz byl v úterý. Bylo vidět jen dutinku a žloutkový váček. Další utz příští úterý a pak ještě jeden 3.6., tak snad už na jednom z nich bude srdíčko. Jinak už trošku cítím nevolnosti, nebo malátnost nebo jak to nazvat. není to na pozvracení vyloženě. Navaluje se mi po různých zápaších a taky když mám prázdný žaludek. Ale je to spíš taková lehká nevolnost (většinou). něco jako když sem polykala utrogestan. po něm mi taky bývalo takhle (občas mžitky před očima, občas trošku na omdlení, občas trošku na zvracení). Ještě cítím větší únavu a chodím spát nejpozději v 21 h :mrgreen:. Zatím si ale přijdu úplně netěhotně a mám obavy aby bylo vše v pořádku.
@Petra_z_Nuslí Já vím, ale tohle s prvním dítětem vůbec neznám. jestli je to tím že byla neplánovaná a nebo že člověk se tak nezajímal a neměl informace? :think: Teď je to prostě úplně jiný! Vsadím se, že i já budu chodit kontrolovat mimi až se mi narodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
23.5.19 15:22

@Pučmeloun neboooj já myslím, že je ještě brzy na rdíčko (resp teď v úterý asi bylo) a určitě se tam to bušící :srdce: brzy objeví :hug: držím palce a dje vědět. Myslím, že to, že se objevuje už ta mírná nevolnost je dobrý znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
24.5.19 07:00

@kocourek88
No urcite bylo na srdicko brzy, to ja vim ;).Tohle utery taky jeste nemusi byt, ale doufam ze zmena na utz bude videt :mrgreen:.Jsem jeste malo tehu takze je to vsechno takovy citlivy a muze se stat cokoliv, ale snad to bude dobry! Jsem vdecna, ze se mi vubec povedlo otehotnet ;).Musim myslet pozitivne a ne furt brblat :mrgreen:.Az bude srdicko, tak myslim ze me to dost uklidni a konecne si uvedomim ue ten zivot tam opravdu je, ze to neni jen sen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.5.19 09:05

@Pučmeloun heleď popravdě já si to uvědomila až ve chvíli, kdy mi ačalo růst bříško :mrgreen: do tý doby jsem vždy na UTZ čekala, kdy se z toho snu vzbudím :lol:
Teď už o sobě dává malý vědět každý den, tak je to hrozně super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
24.5.19 09:15

@kocourek88
No to je jasny, ze kdyz uz je brisko a prcek se v nem mrska, tak neni moc prostoru k pochybam :-).Na to uz se strasne tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
24.5.19 13:38

@Pučmeloun pro mě, jako pro prvnorodičku je to hrozně zvláštní a krásný :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
25.5.19 13:09

Este ma testy trochu natahuju. dnes som skusila len tak, ze nech si odfotim do aplikacie :D lenze este je stale pozitiv. hore 12DC a dolu dnes 14DC…
a zostala som teraz taka nesvoja… od utorka som mala nejaku crevnu chripku a dost zle mi bolo cele 3 dni a vcera este tiez celkom… chvilami to uz vyzeralo, ze to pojde so mna aj vrchom… takze sme nic neriesili, ziaden sex… a ja som bola akasi kludnejsia az do dnesneho testu s vedomim, ze sex nebude. ze ak nieco, tak poriesime az po ovu, ked budem fit. jednak by som nemusela trpnut zase na 10-11DPO, ci uz sa podarilo, ale aj preto, ze ako mi bolo tak zle, hovorila som si, ze asi tehotenstvo vazne pre mna nie je vec, pre ktoru by som mala obetovat tolko casu… a penazi… a dnes ten test :(
no musim povedat, ze sa strasne citim :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí