IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2190
2.9.19 16:08

@Pučmeloun ahoj! Zrovna minule jsem si na tebe vzpomněla, jestli máš vše v pořádku! A těhu v pohodě, nemáš žádné problémy? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
2.9.19 16:43

@Smejko.20 ahojky! Vím, že odpovídám po dvou měsících, ale já postoupila před druhým IVF (byla to studie v IVF Cube) půl roku akupunkturu a teda musím doručit! Osobně jsem přesvědčená, že i ta aku mi pomohla k tomu, že mi hned první ET v druhém IVF vyšel, a teď už jsem chvilku před porodem :srdce: :hug: a HLAVNĚ to skvělé pomáhá i na psychiku - člověk si tam skvělé oddechne a zrelaxuje, což je taky dost důležité :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
2.9.19 17:32

@kocourek88
Co ja, hlavne ty jak se mas? ;) Kdy mas termin? Taky sem si rikala jestli uz mas mimco nebo ne. Clovek uz sem ted moc nezavita, lovim v jinych diskuzich ;)…Mela jsem nejake komplikace ( asi mesic jsem krvacela, odchazel mi hematom) a jsem od te doby doma na rizikovem. Obcas mi tvrdne bricho, ale jinak se citim dobre (mozna i pro to ze tolik odpocivam) :mrgreen:.Termin mam v lednu a cekame chlapecka.Moc se tesim.Ve ctvrtek mam 2. screening, tak doufam ze bude vse v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
5.9.19 16:53

@Pučmeloun jee to je krásné! :srdce: :hug: já už stříhám metr :mrgreen: mám vpodstatě přesně měsíc do termínu (6.10.) A už jsem pěkný hrošík :lol: ale naštěstí problémy furt žádné nemám, když pominu klasiku typu chození furt čůrat a třeba pálení žáhy. Takže si to těhu fakt užívám a občas mám šla takové stavy, že se naopak bojím toho, co bude po porodu, že to jezdí zvládat a že bych nejradši zůstala pořád jenom těhotná :lol:
Moc gratuluju ke chlapečkovi :srdce: už máte vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
7.9.19 12:44

@kocourek88
To znam, clovek se celou dobu tesi az ten okamzik prijde, a pak kdyz je pred porodem tak prijdou rozpaky.To je tak vzdy kdyz neco konci a neco jineho zacina ;).Tak drzim palecek, at mas hladky porod a vse je v poradku ;-).Nad jmenem jeste spekulujem. A vy uz mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.9.19 13:47

@Pučmeloun mě spíš přijde, že se prostě bojím tree změny, co po porodu přijde, jak se nám s malým otočí život naruby a taky se hrozně bojím, že to nebudu zvládat a budu špatná máma. Nebo že ho nebudu mít třeba dost ráda a bůhvíco. Ty hormony si se mnou teď hrajou a já se bojím úplně všechno co přijde prostě :roll:
My budeme mít Danečka. To jméno máme vybrané už vpodstatě od začátku, co jsme se začali snažit :mrgreen: já ještě spekulovala nad Hynkem, ale ten mi byl zamítnut, takže to bude Daneček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
7.9.19 23:28

@kocourek88
To jsou normalni obavy a ja mela ty stejne.Tim ze sem rodila po porodu tak szivani s miminkem bylo mozna trosku tezsi, ale zmakla jsem to a s dcerou mame skvely vztah. I vy to s Daneckem zvladnete :*.Nektere maminky jsou na miminko automaticky napojene uz po porodu a jine si na novou situaci a miminko musi trochu zvyknout.Ja byla ten druhy pripad. Takze se z niceho neobvinuj i kdyby to nadseni a soulad s miminkem neprislo hned ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
8.9.19 13:07

@Pučmeloun ano to už mě taky upozorňovali, že to opravdu nemusí přijít hned na sále nějaká ta euforie z miminka atd. No snad to zvládneme a bude vše v pořádku a já budu dobrá matka. Protože z toho ty obavy jsou asi největší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
30.5.20 13:08

Maminky, stalo se některé to, že byla třeba na IVF klinice, kde se nedařilo a po nějaké době kliniku změnila a tak se zadařilo?

• Citovat
  • Upravit
617
30.5.20 16:47

@kiku.str Ano u nás to tak bylo. Skoro čtyři roky jsme chodili do Gennetu Lbc a 4× nic a 1× potrat v 8tt. Pak jsme přešli do Pronatalu v Pha a na první dobrou to vyšlo a máme dvouletého syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
30.5.20 20:14

@kiku.str u mě to také tak bylo. Rok a půl jsem byla na klinice IVF Europe. První IVF a 3 transfery jsem podstoupila tam a nic. U druhého IVF jsem se rozhodla přejít do IVF Cube do jejich studie a hned na první dobrou mám Daníka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
30.5.20 22:11

@kiku.str ano, 3 ivf v natalartu v plzni, bez úspěchu(tedy jedno zamlkle tehu), 4.ivf v centru profesora Zecha a 19 měsíční poklad právě spí v postýlce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
31.5.20 23:58

1× ivf Gennet a 4× Pronatal… pak 1× Prague Fertility Centre a dvojčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
1.6.20 07:59

Je, po dlouhe dobe to tu vidim a tolii pokladu ne narodilo :srdce:. Nam se povedlo ve stejnem CARu, ale ted na sourozence uz 2× ne, tak zrovna menime. Ale myslim, ze je to spis o nahode, ikdyz me uz to trochu prestava bavit, tak proste zkusime jiny pristup. Jeste nevime, kam pujdeme. Asi Apolinar nebo Gest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
1.10.20 14:24

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, nechodila jste některá (nebo nechodite) do Reprofitu (Brno) a predtim do Unicy? Nebo naopak? Predtim do Reprofitu a pak jste přešly do Unicy? ze byste mohly porovnat tyto dvě centra? Pokud se některá ozvete, budu moc ráda :srdce: Mějte se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí