Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@riana12
Nechapu jak si to myslela s tim ze tehotenstvi pro tebe neni neco pro co by si mela obetovat tolik casu a penez?
.Jinak test peknej ![]()
@Pučmeloun lebo ak ma byt tehotenstvo take zle, ako som mala utorok-stvrtok, tak to nechcem. a do toho porod
ved ja aj MS zle znasam ![]()
@riana12
To si delas legraci???!
.Tohle uprimne nechapu! Verim ale ze to rikas jen pro to ze tehotna nejsi, a kdyby si byla, tak sneses “vse”?!Nedokazu si predstavit, ze by nekdo radeji predem vzdal odnoseni vlastniho ditete jen kvuli mozne bolesti?!Bud sem nikdy nezazila takovou bolest jako ty, nebo to proste jen nechapu, protoze ja mam pocit ze bych snad vydrzela vse, jen abych miminko mela! ![]()
@riana12
Tak to je mozna lepsi ze jste rozjeli tu adopci!!!Porod vzdy boli a tehotenstvi je hlavne v zacatcich casto neprijemne.Ja s dcerou prvni tri mesice sice neprozvracela, ale zle mi bylo tak ze sem jen polehavala, spatne mi bylo ze vseho a snist sem mohla tak jeden rohlik denne. Porod sem mela cisarem a dobrych 14 dni me bolelo se i usmat, ale musela sem vstavat co tri hodiny a kojit i kdyz sem mela uplne rozzvejkane bradavky (az do krve), tak sem mleko odsavala, coz bylo hodne bolestive a malou sem kojila strikackou pres prst, aby nestratila natisk pusinky na kojeni a mohly jsme pak po uzdraveni prsou pokracovat v kojeni a ne jen pres flasku. Matky proste zvladnou vsechno a fakt verim ze i ty by si to zvladla!!!To co rikas je jen frustrace z toho ze se nedari!? ![]()
@Pučmeloun ja o sebe pochybujem dost aj ako o mame. a o tom, ako zvladat to nocne vstavaniw, malo spanku. poznam to od najmladsieho brata. ako som bola rada, ked si ho mama zobrala vecer k sebe a mala som pokoj. bola som sice decko, pubertiacka, ale celu dobu snazenia s tymi pocitmi o obetovani sa vsetko pre dieta, som dost bojovala. ukludnovala som sa, ze to sa spravi, ze to je frustracia. ako ty hovoris. ale na to som prilis pohodlna, aby som sa takto rozdavala… a celkom mi posledny tyzden otvoril oci. aj ked to bolo pre obycajnu crevnu chripku… nebudem sa viac snazit o nieco, co ani nechcem.
ja som ani vsetky tie behania po doktoroch nezvladala. dost mi vadilo, ze som v tom sama a muz si len tak parkrat odkraca s poharikom a za par minut vysmiaty ide von. kym ja som do seba vsetko pichala, stale nejake vysetrenia, zakroky. IVF som podstupila len preto, ze som si chcela odfajknut, ze sme to aspon raz skusili. a do druheho som chcela ist tiez len preto, ze ma muz nejaku dobu lamal ![]()
proste ja a babatka nie ![]()
a rozlucim sa tu s vami. je uz nacase nechat tu priestor na to, o com tema je ![]()
@riana12
Fuuuu, tak tomu rikam obrat
. Pokid to tak citis tak je to v poradku.Mit dite jen pro to ze to od tebe nekdo ocekava ale ty sama to vlastne ani nechces, to je asi hloupost. Vlastne o to spis ani adopce neni dobry napad, protoze tam se obetujes pro dite ktere ani neni tvoje, coz je o to tezsi! Drzim palce at si v zivote stastna. ![]()
@riana12 myslím, že si nešťastná z toho, že se vám nedaří a mluví z tebe zloba.Ty stavy si moc dobře pamatuju, byla sem zlá na všechny okolo. Jestli neee, tak zruste i žádost o adopci…nám se povedlo mimi na pátý pokus a klidně bych šla do všeho znovu, protože to štěstí, co ted máme, stojí za všechnu tu bolest ![]()
Holky tehulky držím palce, ať všechno probíhá v poklidu ![]()
@Pučmeloun co to čtu? moc, moc, moc gratuluju
Mám z Tebe obrovskou radost. Konečně se na Tebe usmálo štěstí
Hlavně, ať je vše, jak má být.. Držím vše co mám a budu také čekat na další zprávy
Já si teď dávám pauzu přes léto a pak budeme bojovat dál.
@Koudelka82
Dekuji
.Zatim se tesim jen tak malinko, zdaleka nemam vyhrano! Ale doufam a verim ze uz vsechno dobre dopadne! Smula a nezdar se me snad nemuze drzet porad
.Ale jeste za sebou nemam prvni trimestr, i kdyz ani po nem neni vyhrano. Uklidnim se pocitam az po porodu ![]()
Ahoj holky, všem tehulkam moc gratuluji a taky maminkám z celého
nevím zda si na mně ještě z tych stálic
někdo pamatuje. My pořád bojujeme… Chtěla bych se zeptat jestli někomu pomohla čínská medicína nebo laparoskopie k úspěšnému otěhotnění? My už snad vyzkoušeli vše mimo toho co jsem psala. Vopred Vám děkuji za odpověď ![]()
@Pučmeloun je ahoj po dlouhe dobe jen jsem chtela nakouknout jak se komu dari a tobe to snad uz vyslo? jsem moc rada a moc ti to preju
![]()
@Tulipankaa
Ahoj, no jo
.Jsem ve 22.tt a doufam ze uz se nic nepokazi a v lednu se nam narodi zdravi chlapecek ![]()
@Pučmeloun jeeeee tak to je super krasneeee gratuluju leden je tu hned
Tak hlavne zdravi
![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď