Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa
Jej, tak to mě mrzí
… To jste dobrý pár, portugalec a češka žijící v Norsku
. To já bych brala raději to Portugalsko (hlavně kvůli sluníčku). A jak malé budou říkat v Norsku? Vero? Háčky tam asi neumí, co? ![]()
@Pučmeloun ja vim poradny mix jsme
budou rikat Vera Maria(porad)nebo treba jen jedno jmeno
jo je to velkaaaa skoda,ze portug.babicka uz neni ![]()
@Tulipankaa
Zmizí háčky a hned to jméno zní jinak. Je to pěkné spojení Vera Maria
…Tak alespoň že má tu českou babičku
. I když v Norsku jste asi i tak sami co? To pak bude chybět hlídací babička až budete chtít někam jít s manželem. Nám ty babičky všichni závidí. Holky které znám tak většinou mají babičky až daleko a tak mají smůlu a sami se moc nikam nevypraví. Ale kamarádky nebo chůva pohlídají
.
@Pučmeloun ted je tu babicka na navsteve tak je to kraaasneee,ale za chvili odjede a je to pravda budeme sami…kamaradka neni babicka…no ale je pravda ze nekdo ma celou rodinu v cesku a presto jsou daleko takze to vyjde na stejnou(se uklidnuji haha)
@Tulipankaa
To zvládnete i tak. Jen je to prostě složitější. Zase se naučíte všechno dělat ve třech a to je taky fajn. Čas upustit ventil si hold najdete vždy když přijede babička
. To bude v pohodě
, to je jasná věc ![]()
@kocourek88
Ahoj, no konecne sem to dostala a beru ted tu frmaru, v pondeli mam kontrolu a snad tam bude narostly folikul a bude moct byt ineminace.
@Pučmeloun takže v přirozeném cyklu to asi nakonec nepůjde co?
no alespoň, že se to nějak hýbe už! Držím palce
@kocourek88
No teď už ne, ms byla po agolutinu 59 DC. Možná kdybych vydržela, tak by přišla časem sama
. No a tu femaru sem taky raději začala zobat. Doktor mi ji napsal a já nijak neodporovala. Myslíš že je to nějak podstatné pro úspěch jestli je to s nebo bez léků?
. teď už ji stejně beru, tak je to jedno, ale možná sem měla počkat jestli si tělo samo bude schopno vytvořit folík. Ale když už byl i ten agolutin, tak sem to prostě vzdala a řekla si že alespoň snad s práškama to dám ![]()
@Pučmeloun já si nemyslím, že je tam nějaký zásadní rozdíl. Jako jo, když je ovulka přirozeně, je to asi lepší (jako vše, co je přirozeně), ale ve finálne proč čekat a u toho se užírat jestli něco bude nebo ne? Myslím, že kvalitu to rozhodně neovlivní! Držím moc palce! takže někdy během května bys už mohla mít IUI?
@kocourek88
No uvidime jak zitra dopadnu. Pokud bude folikul, tak to bude otazka max. tydne do iui.Si tak rikam ze jestli nebude, tak jetli nejit misto toho hned na KET ![]()
@kocourek88
Tak bohuzel
.Zadny dominantni folikul a sliznice nizka.
@Pučmeloun achjooo to mě mrzí
a jaký je tedy teď další postup? Asi to bez hormonů prostě nepůjde že
![]()