IVF 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
24.3.19 06:57

@Tulipankaa no teda to jsou míry. Moc gratuluji :hug: :hug: :srdce: :srdce: . Nakonec si rodila spontáně nebo byl císař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
24.3.19 07:42

@Lucoule dekuju, po 2tydnech po terminu,vyvolani 2 dny porod nakonec akutni cisar…hruza to byla ztratila jsem pres 2 litry krve no horor ale mimi uplne zdrave a me taky dali dohromady v celku rychle…ale byl to teda porod 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.3.19 18:31

@Tulipankaa mě teda nechali přenášet jen 8 dní, ale mazec no. Porod postupoval a už jsme byla za 8 cm a naráz se to zaseklo, z nějakého důvodu, a prdolkovi se začal zpomalovat tep, takže na akutní císař,… Já teda měla císař bez komplikací, ale hrůza to byla, už tak jsem byla vyčerpaná po kontrakcích atd a pak ještě toto. Hlavně at jste ty i mimi zdravé :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
24.3.19 21:41

@Lucoule no ja byla 9 cm takze jsem si prozila dost a co uz ani radsi psat nebudu bo hruza a pak ten cisar taky hruza ale muj cil byl jediny a to zdrave miminko a to nastesti dopadlo na vyyyybornou.Jo dekuju moc :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.3.19 09:11

@Tulipankaa tak tak. Hlavně zdravé miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
25.3.19 10:38

@Tulipankaa
Moooc gratuluji. To jsou parádní míry tedy ;) . To tam kočička krásně uzrála. A jak se jmenuje? prozradíš ;-)?…Někdy se ten porod trochu zvrtne, ale tak hlavně že vše dobře dopadlo a jste obě v pořádku :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
25.3.19 19:27

@Pučmeloun dekuju moc :hug:
Jmenuje se Věra Maria :srdce: po moji mamince a mamince od manzela :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.3.19 08:01

@Tulipankaa moc gratuluju k holčičce :srdce: opatrujte se holky a když bys měla chvíli, pošli foto :D
A užívej každou minutu, děsně to letí :) z našeho prdolky malého je 5 měsíční osmikilac :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
26.3.19 08:36

@koblizeq dekuju moooc,no jako to je zajimave rikas z 5 ti mesicniho osmikilac a nase 10 ti denni skoro 5 kg 8o :D :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.19 10:13

@potvurka89 ahoj prosím tě našla jsem, že jdi měla v protokolu decapeptyl a menopur. Kolik jednotek toho menopuru jsi si píchala na jaké AMH? Děkuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
4661
26.3.19 10:36
@Anonymní píše:
@potvurka89 ahoj prosím tě našla jsem, že jdi měla v protokolu decapeptyl a menopur. Kolik jednotek toho menopuru jsi si píchala na jaké AMH? Děkuji :oops:

ahoj amh jsem měla před 4 roky 1,7 kolik mám teď se dozvím až v dubnu :D myslím že první 3dny jsem měla 250j menopur a pak zbytek stimulace 225j , mě doktor prodlužoval stimulaci aby folikuly vyrostli větší , právě když si pícháš decapeptyl tak nemusíš mít strach že by folikuly praskli předčasně . ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.19 10:39

@potvurka89 děkuji. budu mít takovu stimulaci poprvé. Jen mám AMH 1,1 a 225j od začátku a přijde mi to málo :oops:

• Citovat
  • Upravit
4661
26.3.19 10:42
@Anonymní píše:
@potvurka89 děkuji. budu mít takovu stimulaci poprvé. Jen mám AMH 1,1 a 225j od začátku a přijde mi to málo :oops:

Myslím že to nebude málo jen nesmí doktor posmpíchat s odběrem. U mě v Podolí pospíchali a vajíčka tam nebyli v Cube doktor vyčkal a našel 11 vajíček on už tam není tak jsme v Gennetu tak uvidím až se dostanu k ivf jakou udělají stimulaci. A ty chodíš kam ? Mohu se zeptat decapeptyl máš ten co se píchá jedna denně ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.19 10:44

@potvurka89 FertilityPort Prague, jsme samoplátci. Ano mám tu injekci myslím 0,1 co se píchá večer od 1DC

• Citovat
  • Upravit
4661
26.3.19 10:53
@Anonymní píše:
@potvurka89 FertilityPort Prague, jsme samoplátci. Ano mám tu injekci myslím 0,1 co se píchá večer od 1DC

tak s tou to bude v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital