Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tulipankaa no teda to jsou míry. Moc gratuluji
. Nakonec si rodila spontáně nebo byl císař?
@Lucoule dekuju, po 2tydnech po terminu,vyvolani 2 dny porod nakonec akutni cisar…hruza to byla ztratila jsem pres 2 litry krve no horor ale mimi uplne zdrave a me taky dali dohromady v celku rychle…ale byl to teda porod ![]()
@Tulipankaa mě teda nechali přenášet jen 8 dní, ale mazec no. Porod postupoval a už jsme byla za 8 cm a naráz se to zaseklo, z nějakého důvodu, a prdolkovi se začal zpomalovat tep, takže na akutní císař,… Já teda měla císař bez komplikací, ale hrůza to byla, už tak jsem byla vyčerpaná po kontrakcích atd a pak ještě toto. Hlavně at jste ty i mimi zdravé
![]()
@Lucoule no ja byla 9 cm takze jsem si prozila dost a co uz ani radsi psat nebudu bo hruza a pak ten cisar taky hruza ale muj cil byl jediny a to zdrave miminko a to nastesti dopadlo na vyyyybornou.Jo dekuju moc
![]()
@Tulipankaa
Moooc gratuluji. To jsou parádní míry tedy
. To tam kočička krásně uzrála. A jak se jmenuje? prozradíš
?…Někdy se ten porod trochu zvrtne, ale tak hlavně že vše dobře dopadlo a jste obě v pořádku
![]()
@Pučmeloun dekuju moc ![]()
Jmenuje se Věra Maria
po moji mamince a mamince od manzela
![]()
@Tulipankaa moc gratuluju k holčičce
opatrujte se holky a když bys měla chvíli, pošli foto ![]()
A užívej každou minutu, děsně to letí
z našeho prdolky malého je 5 měsíční osmikilac ![]()
@koblizeq dekuju moooc,no jako to je zajimave rikas z 5 ti mesicniho osmikilac a nase 10 ti denni skoro 5 kg
![]()
@potvurka89 ahoj prosím tě našla jsem, že jdi měla v protokolu decapeptyl a menopur. Kolik jednotek toho menopuru jsi si píchala na jaké AMH? Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
@potvurka89 ahoj prosím tě našla jsem, že jdi měla v protokolu decapeptyl a menopur. Kolik jednotek toho menopuru jsi si píchala na jaké AMH? Děkuji
ahoj amh jsem měla před 4 roky 1,7 kolik mám teď se dozvím až v dubnu
myslím že první 3dny jsem měla 250j menopur a pak zbytek stimulace 225j , mě doktor prodlužoval stimulaci aby folikuly vyrostli větší , právě když si pícháš decapeptyl tak nemusíš mít strach že by folikuly praskli předčasně . ![]()
@potvurka89 děkuji. budu mít takovu stimulaci poprvé. Jen mám AMH 1,1 a 225j od začátku a přijde mi to málo ![]()
@Anonymní píše:
@potvurka89 děkuji. budu mít takovu stimulaci poprvé. Jen mám AMH 1,1 a 225j od začátku a přijde mi to málo
Myslím že to nebude málo jen nesmí doktor posmpíchat s odběrem. U mě v Podolí pospíchali a vajíčka tam nebyli v Cube doktor vyčkal a našel 11 vajíček on už tam není tak jsme v Gennetu tak uvidím až se dostanu k ivf jakou udělají stimulaci. A ty chodíš kam ? Mohu se zeptat decapeptyl máš ten co se píchá jedna denně ?
@potvurka89 FertilityPort Prague, jsme samoplátci. Ano mám tu injekci myslím 0,1 co se píchá večer od 1DC
@Anonymní píše:
@potvurka89 FertilityPort Prague, jsme samoplátci. Ano mám tu injekci myslím 0,1 co se píchá večer od 1DC
tak s tou to bude v pohodě ![]()